Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok bebem izinliyim bugün keyif çatıyom..temizlik de yapmıcam bi süpürücem.amann canımı sokakta bulmadım ya..gece dükkandayım 3 gündür 11 lere kadar.bundan sonrası daha kalabalık olur off offff.
ama kimse benim selamımı almadı:çok üzgünüm:
iyi yaparsın canım yorma kendini boşver senin iş yerine yeni eleman bulunamadı mı bulununca çıkıcam canımı sıktılar demiştin ya ondan sordum canım
işşallah arkadaşım ne deyim strese girmemeye çalışıyorum evime geldim geleli çok şükür tansiyonumda norman aklıma kötü şeyler gelirse bebegimi düşüğnüyorum geçiyo kız bir tane takım aldım çok şirin millet bana kızdı daha erken alma diye dayanamadım ne yapıyım aldım ötekinde böyle almamıştım taktiri rabbime bıraktım vericide allah alıcıda bu günüme şükürler olsun bugün tan 4 aylık oldu mercimekdelikafaduldendelikafaduldenAH SEVTUNUM BAK MERCIMEGIN ÜZÜLÜR AKLINA GETIRME MERCIMEGINE ODAKLAN SEN SAG SAGLIM KUCAGINA ALICAKSIN INSALLAH CNM BENIM:Saruboceq:
sevtuncum yok canım kıpırtı hissetmek için erken değil mi hem 16. haftalarda başlar diye biliyorum
sevtunum kaçırmış olabilirim kusuruma bakma mercimeğimizin cinsiyeti belli oldu mu