Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:hulya:gamyoncuiremsu
sendedemi rahim açılıgı vardı normalmi dogurdun cinsiyetleri neydi ghördünmü onları canım çok soru sordum galiba:kedi::teselli:
son adetim 24 agustos canım.yaşım 28.derinsu son adet tarihin ve yaşın?
yaa eboşuda uyandırınnn,gece kuşuma haver verin o da gelsin ne oluyyyyy
alsanaalsanasmile arabamı ver ne aldın elimden hemencikkaydirigubbakcemilegamyoncuiremsu
aaa canım nettenmi baktın çok sevindim acaba ne kadara yapıyolarrr kaydirigubbakcemile2bersucum sağol bitanem hoşbuldum,demek yarın işibaşı he Allah yardım etsin...
ayşenim nbr kuzu,kızz ben baktım mihrimah aşılama yapıyor he bilgin olsun
yaa eboşuda uyandırınnn,gece kuşuma haver verin o da gelsin ne oluyyyyy
he oldu şimdi...ver bakam dondurmamı :icecream::dilcikar::roflol::roflol::roflol::roflol::icecream:sna dondurma veriyim barışalım:icecream::icecream::icecream:
tamam canım hayırdır bişey mi oldukızlar çıkmam lazım.
selam kzılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
.
mız mıza bakmaya geldim dyok anam gelecegi yok deli etti bizi.aha gelmemişmi
aaa canım nettenmi baktın çok sevindim acaba ne kadara yapıyolarrr kaydirigubbakcemile2
şimci hemen bakıyom bende olumunekankayizsmile
onu uyandırmayın arayanlara çok sinir oluyomuş dövesi geliyomuş haberiniz olsun bırakın kendisi uyansın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım biri kız biri erkekti. ilkini gördüm. 2.sini görmedim.
kızzzzzzzz derinsu ikimizde bu ay inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh hamile kalırsa oğlumuz olacakkkkkkk..amannnnnnnnnnn yeterki hayırlısıyla sağlıkla hamile kalalım kızım veya oğlum sonuçta ikiside benim parçam...yeterki o günleri görmek nasip olsunnnnnnnnnnnnn