Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

:a015:
kız mızmız saatler yaklaşıyo he bende senin gibi oldum evde yaptım emin olamadım kan verdim sabahtan akşama kadar baktım çıkmamıştı eve geldim ablam aradı dedi sevtun rabbime şürler olsun bebek geliyo deyince çok aglamışız telefonda mafoldumbenmafoldumben 10 sene dile kolay rabbimda bana acısını göstermesin abisi gibi beni işşallah terketmez melegim ablama gittim kan testi için verdik eve geldik onun bebegine ben annelik ettim dogum etmedim onu ama herşeyini ben karşıladım kendim hamileymiş gibi elime dogdu hastanelerde bile ben baktım ogluma testen sonra ve gelirken ben arkamdan çok aglamış garip ablam rabbim demiş çok iyi kardeşim tüm zor zamanlarımda yanımda oldu benimle çok ilgilendi şu garip kardeşimi sevindir demiş aglamış ertesi gün doktora gittik kadın yüzüme baktı dedi hamilesin bende bir aglama varmış sormayın susturana aşk olsun bebegim için 4 aydır yatıyorum bayramdan sonra rahim açıklıgına bakıcaklar varsa dikilicek hamile kalmakla bişmiyoki canlarım güzel eziyeti var tabi her levabaya gidince insanın aklı çıkıyoohaoldumsmile bebegimi sag saglim alıyım kucagıma şu garip kocamın kucagına veriyim deyimki bak bu senin bebegin deyim yeter bana eltim dogurdu bebegi hastanede görmeye gittik onun sevincini görünce çok aglamıştım hemde çok:çok üzgünüm: dedim rabbim benim için vermiyosan allahım eşimi mutlu ediyim onun için ver dedim çok üzülüyodum haline ben ya beni boşverinde başkasının bebegini sevince çok kötü oluyodu içim:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sevtun aglattın beni kız:a015:

RABBİM Bizede hamile haberimizi vermeyi nasip eder İNŞALLAH kocalarımıza:2:

sanki bana hiç veremiycekmişim gibi geliyo ama UMUDUM ALLAH

ALLAH umudumu kesmiyorum

KIZLAR bende başımdan geçeni paylaşmak istedim...bebeğimin karnımda öldüğünü öğrenince doktorum kürtaj olacaksın dedi...o an dünyam başıma yıkıldı...beni doğum haneye aldılar....yatırdılar masaya ben nasıl ağlıyorum tutamıyorum kendimi...hemşire serum takacak bana moral vermeye çalışıyor bu sefe kendide kötü oldu 5 yılın ardından gelen mucizemi alıyorklardı benden...ben hıçkırıklara boğuluyorum...gözlerim o kör olası ışıklarda ...sabır ver rabbim diye dua ediyorum...veee narkozu verdiler gerisini hatırlamıyorum...

AYILIP kendime gelince hemşire yanıma geldi..sordum hemşire hanım ayılırken çok ağladımmı diye...bana demesin...
BEBEĞİMİ BENDEN ALDINIZ DİYE AĞLIYORDUN...ÖYLE AYILMIŞIM...ÇOK ZOR YA..HAYAT İNSANA HERŞEYİ YAŞATIYOR..İNŞALLAH YAŞADIĞIM SON ACIM OLUR...

RABBİM BU SEFER TEZ VAKİTTE SAĞLIKLA HAMİLE KALIP YİNE HAYIRLISIYLA SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞIMA ALMAYI NASİP EDER AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN

son adetim 24 agustos canım.yaşım 28.

ya mesaj yollayacam da uyandırmıyım dedim ya gerçi saat 1 oldu.
doğru gece yazmıştı neyse kendi kalksın evet sonra başı ağırır banada öyle oluyorsempatiksalakcinni

aaa canım nettenmi baktın çok sevindim acaba ne kadara yapıyolarrr kaydirigubbakcemile2
şimci hemen bakıyom bende olumunekankayizsmile

onu uyandırmayın arayanlara çok sinir oluyomuş dövesi geliyomuş haberiniz olsun bırakın kendisi uyansın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya cnaım iki üç gün önce baktım ama dünden beri sitesi açılmıyor belki sende açılır bi bak bakalım

kızmasan bişey sorucam ben göremedim dedikleri kadar çok küçük oluyolarmı herşeyi tamdı demi kız nasıl ana yüregin dayandı iyi sana göstermişler bana göstermediler sadece ölü dogdu bizden degildir diye bir kagıda imza attırdılar ayaklarını gördüm kagıtta ayagının izi vardı ama çok pişmanım kimseyi dinlemicektim bakıcaktım bebegime bir mezarı bile yok bebegimin kayınpederim bir erkegin üstüne gömmüş bebegimi soruyorum ne yapıvcaksın burdan dua et gider dedi halen gıcıgım o lafına:mymeka::mymeka::oklava:

KIZ COK ACI BİŞE RABBİM KİMSEYE YAŞATMASIN

samyelime ve sana RABBİM sabır versin

benim başıma öyle bişe gelseydi bende görmek isterdim

:a015:

ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sevtun aglattın beni kız:a015:

RABBİM Bizede hamile haberimizi vermeyi nasip eder İNŞALLAH kocalarımıza:2:

sanki bana hiç veremiycekmişim gibi geliyo ama UMUDUM ALLAH

ALLAH umudumu kesmiyorum

amin arkadaşım işşallah canım ben mutlu oldum rabbim sizede tez zamanda mutlu etsin işşallah 7 sene sonra tekrar tattım bu duyguyu inana çok güzel biraz zahmet çekiyorum ama olsun ister normal ister sezeryan olsun eli ayagı saglıklı rabbim bir bebek versin daha bişey istemiyorum bu ay babası ögrenicek cinsiyetini 6 ay sonrada ben anca dogumda süpriz olsun ne deyim saglıklı olsunda :Saruboceq::Saruboceq:

KIZLAR bende başımdan geçeni paylaşmak istedim...bebeğimin karnımda öldüğünü öğrenince doktorum kürtaj olacaksın dedi...o an dünyam başıma yıkıldı...beni doğum haneye aldılar....yatırdılar masaya ben nasıl ağlıyorum tutamıyorum kendimi...hemşire serum takacak bana moral vermeye çalışıyor bu sefe kendide kötü oldu 5 yılın ardından gelen mucizemi alıyorklardı benden...ben hıçkırıklara boğuluyorum...gözlerim o kör olası ışıklarda ...sabır ver rabbim diye dua ediyorum...veee narkozu verdiler gerisini hatırlamıyorum...

AYILIP kendime gelince hemşire yanıma geldi..sordum hemşire hanım ayılırken çok ağladımmı diye...bana demesin...
BEBEĞİMİ BENDEN ALDINIZ DİYE AĞLIYORDUN...ÖYLE AYILMIŞIM...ÇOK ZOR YA..HAYAT İNSANA HERŞEYİ YAŞATIYOR..İNŞALLAH YAŞADIĞIM SON ACIM OLUR...

RABBİM BU SEFER TEZ VAKİTTE SAĞLIKLA HAMİLE KALIP YİNE HAYIRLISIYLA SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞIMA ALMAYI NASİP EDER AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN

canım yaa Allah bi dahakine yaşatmasın böyle şeyler inşallah..bende düşük yaptım ama küçüktü..6 haftalık..öyle oldugu halde ne çok aglamıştım..hele eşim işten geldiginde hala haberi yoktu kaybettigimden.ben yatıyodum odamda..geldi oturdu yanıma gülüyodu iyi misin bebegim dedi..düşük riskim oldugunu biliyodu..gözlerine baktım anladı zaten çok agladım çok..ama daha kötülerini yaşayanların yanında benimki hiç kalır tabi..demek istedigim en hafif kayıpta bile insan yıkılıyor.

inşaallah canım Allah bir daha böyle bi acı yaşatmaz sana,hamiş kalırsında sağlıcakla alırsın kucağına...

sagol aleynam iyiyim canım nolsun..izinliyim bugün..işlerimi halledip dışarı çıkıcam ama bi türlü bişey yapamadım mızmızı beklerken kaldım:))sen napıyosun..

senağlamasenağlamasenağlama:teselli::teselli:

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
aleyna84, birsen29, bulut83, DerinSu+, mavi2505, samyeli26, sevtun2, turkuaz+

mız mız hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bu kadar insan seni bekliyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

KIZLAR ARTIK GÖZLERİM ACIMAYA BAŞLADI....gel artık mızmız...bu arada bir arkadaşımız daha vardı o ne oldu...biraz dahamı bekleyecek...

Back
X