Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar selam ben uzun zamandır kk dayım başka forumlardayım ama artık buraya katılacağım
sabah doktordan geldim ve moralim çok bozuk
benim yumurtlama sorunum var 3,5 yıllık evliyim 28 yaşındayım mayıs 25te adet olmuştum sonra d.k. hapını kestim ne yazıkki peşinden 2 ay adet göremedim ilaçlarla en sonunda iki hafta önce cuma günü adet oldum doktor klomen verdi günde 2 tane 5 gün boyunca az önce baktı malesef 2 tanecik yumurta ve çoook küçük bidahaki ay yine klomen ile deneyecek bu sefer günde 4 tane dedi oda işe yaramazsa rahim filmi peşinden iğne ile tedavi dedi
ve ben şimdiden yoruldummmmmmm
benim gibi yumurtlama sorunu olanlar varmı aranızda???
ha bide sizlerde klomen fayda etmeyince hemen iğne tedavisine başlamışlar bana doktorum iğne tedavisine başlanmadan muhakkak rahim filmi çekilmesi şart dedi sizde çektilermi??
nasıl tedavi gördünüz/görüyorsunuz ve pozitif sonuç alan varmııııı???

bendede sende olanlar vardı arkadaşım hepsini yaptırdım ben rahim filimi çektirmeden olmuyo bende senin gibi düşündüm doktorum rahim filmini görmemeiz lazım tıkalıysa ona göre tedavi yaparız dedi 4 sene gittim doktora klomenden tut igneye kadar olmadı yapmadıgım şey kalmadı artık pes ettim eşimede dedim olursa olur olmazsa olmaz psikilijisi insanın bozuluyo nep git 1 tane 20 haftalık düşügüm var 7 sene hamile kalamadım allahatan 7 sene sonra normal yolla hamile kaldım anlıcagın allahatan aümit kesilmez itikadını hiç yitirme bak neler oluyo rabbimin sayesinde bilmiyorumkismile

bende çıkıyorum mercimegimi yatırmama lazım uykum geldi erkenden yatsın bebeş demi o arada sizde gelirsiniz beni bulamazsanız çok üzülmeyim beni özletin anacım:kedi:boshayallersmile

tugcal ve sevtun2 arkadaşlar sağolun. Dualarınıza ihtiyacım var. Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah.

bendede sende olanlar vardı arkadaşım hepsini yaptırdım ben rahim filimi çektirmeden olmuyo bende senin gibi düşündüm doktorum rahim filmini görmemeiz lazım tıkalıysa ona göre tedavi yaparız dedi 4 sene gittim doktora klomenden tut igneye kadar olmadı yapmadıgım şey kalmadı artık pes ettim eşimede dedim olursa olur olmazsa olmaz psikilijisi insanın bozuluyo nep git 1 tane 20 haftalık düşügüm var 7 sene hamile kalamadım allahatan 7 sene sonra normal yolla hamile kaldım anlıcagın allahatan aümit kesilmez itikadını hiç yitirme bak neler oluyo rabbimin sayesinde bilmiyorumkismile
cevap için sağol canım ya bende az önce annemle konuştum oda biraz zamana bırak hemen tedaviye başlama olur kendiliğinden diyor bilmiyorum sende böyle yazınca inandırıcı geldi yani tüm o yapılanlar sende fayda etmemiş sonra kendiliğinden hamile kalmışsın
bende ikilemde kaldım çokmu acele ediyorum
allah analı babalı büyütsün canım bebişini ne güzel

eli ayagı saglıklı olsunda dadlum farketmez ablam rüyasını görmüş bana cinsiyetine baktırma kız dedi kız dediydı hamile kalıcan inanmadım kadına en son dedi haziranda hamileyim diye arıcan dedi şaştım kaldım heohaoldumsmileohaoldumsmile

evet canım önemli olan sağlıklı olması... kız olması erkek olması hiç farketmez canım....

kızlar selam ben uzun zamandır kk dayım başka forumlardayım ama artık buraya katılacağım
sabah doktordan geldim ve moralim çok bozuk
benim yumurtlama sorunum var 3,5 yıllık evliyim 28 yaşındayım mayıs 25te adet olmuştum sonra d.k. hapını kestim ne yazıkki peşinden 2 ay adet göremedim ilaçlarla en sonunda iki hafta önce cuma günü adet oldum doktor klomen verdi günde 2 tane 5 gün boyunca az önce baktı malesef 2 tanecik yumurta ve çoook küçük bidahaki ay yine klomen ile deneyecek bu sefer günde 4 tane dedi oda işe yaramazsa rahim filmi peşinden iğne ile tedavi dedi
ve ben şimdiden yoruldummmmmmm
benim gibi yumurtlama sorunu olanlar varmı aranızda???
ha bide sizlerde klomen fayda etmeyince hemen iğne tedavisine başlamışlar bana doktorum iğne tedavisine başlanmadan muhakkak rahim filmi çekilmesi şart dedi sizde çektilermi??
nasıl tedavi gördünüz/görüyorsunuz ve pozitif sonuç alan varmııııı???

mehtapcım hoşgeldin canım.. benim yumurtlama sorunum yok ama burda olan arkadaşlar iğne kullananlar var... zamanla tanışırsınız zaten... bende 3 kez düşük yaptım... 1 dış gebelik geçirdim.... rahim filmi de çektirdim araştırmalar sırasında... zaten bir tüpüm var oda hafif tıkanık dediler ama ilçala açtık dediler... bence rahim filmini önce çektirmen iyi olur... hem tüplerinin durumunu da görürsün...

slm kzılar
bende mızmızı merakettim hadi inşalalh güzel haberlerle gelir

derdam nasılsın canım.... aşağıda isimler çıkmıyor yine...

şeydam hoşgeldin cnm..sıkma canını..herşeyin hayırlısı inşallah..bakarsın bu tedavi yanıt verir:Saruboceq:

anladım canım sen yat dinlen,Allah kabul etsin inşaallah hayırlı insanlarla karşılaştırsın ablacığını

hayırlısı olsun canım yaa

hadı bakalım seydam inşaallah olur bu sefer,Allah'ım gönlüne göre versin
kızlar izninizle ben kaçayım,eboşumla kardeloşum gelmedi azra da gelmiyor ne zamandır:( herkeslere iyi geceler
Allah'a emanet olun...

şeyda inşallah bu ay alırr bebişin inşallah kucagına almayıda nasippe tsinnn rabbimmm hayırlıı olsun canımm

selam ben geldim kızlar
aleynam,derdam,tuğçem nasılsınız canlarım

SEYDAM tedavin hayırlı olsun canım inşallah herşey güzel olucak bebişin sıkı sıkı tutuncak sana
AZRAM kolay gelsin sanada balım allah yardımcın olsun
HALEM TEST yaptırcakmışsın inşallah pozitif çıkıcak balım buarada özledik nerelerdesin
PELİNİM gelmiş ama yine yazmamış kuzu özlettin kendini dön artık yaa
GÖKCEM hayırdır canom krampmı giriyo kasıklarına inşallah vaktinde gelir minişin kuzum
TUĞÇEM hadi hayırlısı önümüzdeki ay halay çekmek istiyoruz
YELİZİM doktora gidecekti upramamış merak ettim onuda
DERDAM sen nasıl oldun canım
ALEYNAM güzel oldumu kız krep söylede bizde yapalım
KARDELOŞ gelmemiş yinemi çalışıyoki :))
DERİNİM allah kolaylık versin balım geç vakte kadar işte oluyosun .buarada bitmiş senin regl inşallah gelecek ay gelmez kırmızılar
kizlar cok sagolun allah razi olsun hepinizi öpüyorum

a.s.:sm_confused:kiz bu kadar ne kaynattiniz oku oku bitmedi allah iyiliginizi versin kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

selam hanımlar işlerimi bitiremedim ne yaptın diye sorarsanız sadece ev toparladım misafirden sonra savaş alanına dönmüştüde salonum eyvahedigeldismile
hepiniz iyisinizdir inşallah .
derinim valla iyi olmuş uyandırmadığın kuzum kocişde bende çok yorgunduk saat 2buçukta kalktık:kedi:
ama dinlenmişiz .
ya kızlar kızmam aramaya tabikide ogünüm çok kötü geçiyo uykumu almadığım zaman
kardeloşda yazmışki kızdın demekki bana merak etme okadar delürmedim henüz kuzu çünkü önemli bişey olunca tabiki arancaktır .telefon niye varki zati boshayallersmile
bersum gelmiş hoşgelmiş
gülşahımda uğramış çok geçmiş olsun canım dualarımız seninle .bende diyodum unuttu bizi .
mızmızdan haber yok henüz galiba hamiş yaa inşallah tabiki
yelizimde gelmemiş onun haberinide bekliyorum dört gözle
boncukum hayır olsun niye okadar uyuyosun kuzum yoksam ??
derinim demek nazar doğum yaptı nasıl sevindim yaa rabbim bebişini ona bağışlasın sağlıkla büyütsün inşallah
sevtun kız seninki demek tarkancı olcak ay biraz teyzesine benzemiş bayanssulusmile
derdam ,aleynam,ayşenim misafirleriniz var bugü kolay gelsin kızlar
buarada derdam turkuazım yasini şerif okuycakmış son 2 taneyide ona yaz kuzum .
samyelim sen nasılsın iyileştinmi biraz canım
tuğçem sen nasısın kuzu öptüm

kimseyi unutmadım inşallah
unuttuysam affola ben şimdi çıkıyorum bugün yanlızım bari iftara annemlere gideyim dedim zaten dünden bolca yemek var .gece görüşmek üzere byyyyyyyyyyyy

seydam topicde muhabbet kazanı kaynıyo valla hele gece çenemiz düşüyo kaldıramayoruz kaydirigubbakcemile3
canım püyorum seni şimdi çıkmam gerek biraz KURAN okudum namazımıda kılıp annamlere gidiem çok öptüm

ebrarım kolay gelsin canım sana da....

bende iftara yokum bugün evde... ve bugün sigarayı bırakmaya karar verdim sabahtan beri içmiyorum... bu sefer kesin kararlıyım içmicem...... zaten içmemem de lazım.....

selam hanımlar işlerimi bitiremedim ne yaptın diye sorarsanız sadece ev toparladım misafirden sonra savaş alanına dönmüştüde salonum eyvahedigeldismile
hepiniz iyisinizdir inşallah .
derinim valla iyi olmuş uyandırmadığın kuzum kocişde bende çok yorgunduk saat 2buçukta kalktık:kedi:
ama dinlenmişiz .
ya kızlar kızmam aramaya tabikide ogünüm çok kötü geçiyo uykumu almadığım zaman
kardeloşda yazmışki kızdın demekki bana merak etme okadar delürmedim henüz kuzu çünkü önemli bişey olunca tabiki arancaktır .telefon niye varki zati boshayallersmile
bersum gelmiş hoşgelmiş
gülşahımda uğramış çok geçmiş olsun canım dualarımız seninle .bende diyodum unuttu bizi .
mızmızdan haber yok henüz galiba hamiş yaa inşallah tabiki
yelizimde gelmemiş onun haberinide bekliyorum dört gözle
boncukum hayır olsun niye okadar uyuyosun kuzum yoksam ??
derinim demek nazar doğum yaptı nasıl sevindim yaa rabbim bebişini ona bağışlasın sağlıkla büyütsün inşallah
sevtun kız seninki demek tarkancı olcak ay biraz teyzesine benzemiş bayanssulusmile
derdam ,aleynam,ayşenim misafirleriniz var bugü kolay gelsin kızlar
buarada derdam turkuazım yasini şerif okuycakmış son 2 taneyide ona yaz kuzum .
samyelim sen nasılsın iyileştinmi biraz canım
tuğçem sen nasısın kuzu öptüm

kimseyi unutmadım inşallah
unuttuysam affola ben şimdi çıkıyorum bugün yanlızım bari iftara annemlere gideyim dedim zaten dünden bolca yemek var .gece görüşmek üzere byyyyyyyyyyyy

öyle bebişim dogru söze ne denir canım birlikte göbek atarsanız işşallah karşılıklı yegen teyze:icecream::icecream::icecream:

BİRSEN için dua listesi
EBRAR.............30
ALEYNA...........30
DERDA.............30
SAMYELİ...........20
MAVİŞ...............20
BONCUK...........30
DERİN...............30
AYŞEN..............30
HALE.................20
TURKUAZ..........20
BİRSEN.............20
SEVTUN............30
kızlar okumak isteyeni eklerim
perşembe gecesi duasını yapıcaz

Son düzenleme:
seydam topicde muhabbet kazanı kaynıyo valla hele gece çenemiz düşüyo kaldıramayoruz kaydirigubbakcemile3
canım püyorum seni şimdi çıkmam gerek biraz KURAN okudum namazımıda kılıp annamlere gidiem çok öptüm

Allah kabul etsin canım... hadi bakalım git sen anneciğini de gör... ben de annemi görecem bu akşam onlara gidicez iftara.... :sm_cool:

BİRSEN için dua listesi
EBRAR.............30
ALEYNA...........30
DERDA.............30
SAMYELİ...........20
MAVİŞ...............20
BONCUK...........30
DERİN...............30
AYŞEN..............30
HALE.................20
TURKUAZ..........20
BİRSEN.............20
kızlar okumak isteyeni eklerim
perşembe gecesi duasını yapıcaz
ne duası bebem o gene ayetel kürsimübilmiyorumkismile

ebrarım kolay gelsin canım sana da....

bende iftara yokum bugün evde... ve bugün sigarayı bırakmaya karar verdim sabahtan beri içmiyorum... bu sefer kesin kararlıyım içmicem...... zaten içmemem de lazım.....
:lepi::lepi::lepi::lepi:
vereliniortakvereliniortak
CANIM ÇOK SEVİNDİM KARARIN DAİM OLUR İNŞALLAH
SAOL TATLIM SANADA İYİ İFTARLAR GECE GÖRÜŞÜRÜZ
öyle bebişim dogru söze ne denir canım birlikte göbek atarsanız işşallah karşılıklı yegen teyze:icecream::icecream::icecream:

HEE AYNEN ÖYLE SEVTUNUM YİĞENİMLE DANCE EDERİZ :dance::dance::dance:

BEN KAÇTIM ÖPÜLDÜNÜZ KIZLAR

Back
X