kızlar selam ben uzun zamandır kk dayım başka forumlardayım ama artık buraya katılacağım
sabah doktordan geldim ve moralim çok bozuk
benim yumurtlama sorunum var 3,5 yıllık evliyim 28 yaşındayım mayıs 25te adet olmuştum sonra d.k. hapını kestim ne yazıkki peşinden 2 ay adet göremedim ilaçlarla en sonunda iki hafta önce cuma günü adet oldum doktor klomen verdi günde 2 tane 5 gün boyunca az önce baktı malesef 2 tanecik yumurta ve çoook küçük bidahaki ay yine klomen ile deneyecek bu sefer günde 4 tane dedi oda işe yaramazsa rahim filmi peşinden iğne ile tedavi dedi
ve ben şimdiden yoruldummmmmmm
benim gibi yumurtlama sorunu olanlar varmı aranızda???
ha bide sizlerde klomen fayda etmeyince hemen iğne tedavisine başlamışlar bana doktorum iğne tedavisine başlanmadan muhakkak rahim filmi çekilmesi şart dedi sizde çektilermi??
nasıl tedavi gördünüz/görüyorsunuz ve pozitif sonuç alan varmııııı???
bendede sende olanlar vardı arkadaşım hepsini yaptırdım ben rahim filimi çektirmeden olmuyo bende senin gibi düşündüm doktorum rahim filmini görmemeiz lazım tıkalıysa ona göre tedavi yaparız dedi 4 sene gittim doktora klomenden tut igneye kadar olmadı yapmadıgım şey kalmadı artık pes ettim eşimede dedim olursa olur olmazsa olmaz psikilijisi insanın bozuluyo nep git 1 tane 20 haftalık düşügüm var 7 sene hamile kalamadım allahatan 7 sene sonra normal yolla hamile kaldım anlıcagın allahatan aümit kesilmez itikadını hiç yitirme bak neler oluyo rabbimin sayesinde bilmiyorumkismile