Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım 32,4 çıkmış... normal değer üst sınır 29.8 yazıyor... daha önce 14-15 civarındaydı....
değerler şöyle
tsh: 6.05 üst sınır 5.5
fsh: 7.80 normal sınırlar içinde
lh: 7.44 sınırlar içinde
t3:2.93
t4:1.14
testesteron:35
östrojen:33
prolaktin: 32.4 normal sınır 29.8
böyle iştebirde demir,b12 vitamini ve folik asit değerleri var onlar normal... folik asit baya yüksek ama takviye aldığımdan heralde o da....
halem benim fsh 4,78 di çok iyi demişti ama niye adet olamadığımada şaşmıştı bundan 6 ay önce
canım fsh için 2-4 arası mükemmel 4-6 arası cok iyi 6-8 arası iyi demişti o biraz yüksek senin dedi normalde 4 falan olsa daha iyi demişti yumurtan catlayamaz ve büyüyemez dedi bi hap verdi su an sonuc ne bilmiyorum ama
bende tsh ı araştırdım netten t3 ve t4 normal tsh yüksekse subkilinik tiroid yazıyor ilaçla tedavi edilebiliyormuş... yaaa bilmiyorum ki işte cumartesi doktor ne dicek bi de ilaç falan girerse... offf offf canım sıkıldı çok fena....canım tsh benim 7,5 du
ilaçla 2 ayda normale döndü
moralini bozma hemen
fsh benimde sınırın içinde ama sınıra yakın... yaaa öyle bişey olsa adetimin gecikmesi lazımdı... günü gününe oldum... anlamadım ki bende.... benim önceden 10lardaydı fsh ım ve adet olamıyordum... ilaçla oluyodum... evlenince düşmüştü 4 lere şimdi yine çıkmış....
bende tsh ı araştırdım netten t3 ve t4 normal tsh yüksekse subkilinik tiroid yazıyor ilaçla tedavi edilebiliyormuş... yaaa bilmiyorum ki işte cumartesi doktor ne dicek bi de ilaç falan girerse... offf offf canım sıkıldı çok fena....