Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

tuğçem güldürdüm seni bak

sevtunum öyledir tabi korkma şimdide muayeneyi düşünüp stres yapma valla bak yine tansiyonun yükselir rahat ol azcık

tuğçem güldürdüm seni bak

sevtunum öyledir tabi korkma şimdide muayeneyi düşünüp stres yapma valla bak yine tansiyonun yükselir rahat ol azcık
saol ebrarım yaaa kızlar walla siz olmasanız iyi varsınız yaaaa... burada dertleşmek çok iyi geliyor... Allah razı olsun hepinizden....

tugcalım nedenk canım arkadasşım herzaman ben çok yardım etmek isterim ehpinize am şu sıralar biraz yorgumun

çok şükür agrım yok ama bu seferde oynamıyo be aksamdan beri tarkan seranat vermekten yoruldu bunda tık yok hekaydirigubbakcemile3

hale ebrar bi anlaşın artık yauww....:roflol::roflol::roflol: kim neyi görmüyo kafam karıştı....kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

herkeze iyi aksamlar canlarım kaydirigubbakcemile5 sag olun iyiki varsınız inanaın sizi tanımak çok isterdim
k k dan 4 arkadaşım var canlı konuştuk msnde çok iyiler arar sorarız birbirimikaydirigubbakcemile3

hayalet olduk canem ondan görünmüyoz he tadıda böyle çıkmıyoki amorti gibi bişey oldu burası heheheheh:roflol::roflol::roflol:

sevtuncum senin bebiş daha küçük herzaman hissetmezsin canım merak etme onun için
buarada sende iyki varsın çok öptüm bende iyi geceler yarın güzel haberler al

Back
X