Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

inan çok dua ediyorum benim gibilere helede senesi çok alana canım helede ebrar arkadaşımıza benimle oda rabbim garip sevtunu sevindirdi dilerim allahtan erarımıda sevindirir tez zamanda:1hug::1hug: bu mubarek ramazanda kız sizin için kadir gecesi allah nasip ederse 2 rekat namaz kılıcam sizin için dua edicem hamilenin duası kabul olurmuş allah sesimi duyar işşallah benimde olmuyodu eşim kızıyodu sabret olur zamanı var daha derdi allahtan umut kesilmez derdi diyorumya eşimle eltimle
kaynım benle bir dalga geçtiler beni çok aglattılarmafoldumbenmafoldumben dedim rabbim milletin maskarası oldun duy sesimi ne olur deyim hatırlıyorum secdede aglıyarak ilkindi namazını kıldıgımı biliyorum onlar bu göz yaşlarımın hesabını öteki tarafta zor vericekler çok kırgınım allah biliyoyamafoldumbenmafoldumben o ay hamile kaldım allahıma hep şükür ediyorum bana bu degerli hediyeyi verdigi için canım:Saruboceq::Saruboceq:

Allah razı olsun canım ya bende her defasıda dua ediyorum burdaki arkadaşlarıma ve burda olmayan bu sıkıntıdan muzdarip olanlar için inşAllah Mevlam bu dalarımızı kabul eder tez vakitte hayırlısıyla

namaza kadar burdayım haberin olsun ezan okunsun namazı kılıp ayetel kürsüyü okucam :kedi: allahım dualarımızı kabul eder işşallah he unutmadan kadir geceside kaçta dualanıcak dua bilmiyorum benbilmiyorumkismile

namaza kadar burdayım haberin olsun ezan okunsun namazı kılıp ayetel kürsüyü okucam :kedi: allahım dualarımızı kabul eder işşallah he unutmadan kadir geceside kaçta dualanıcak dua bilmiyorum benbilmiyorumkismile

bende bilmiyorum ki canım tam saat söylemediler herhalde

kızlar merhaba herkeslere...neden kimlerin olduğu gözükmüyor...sanki hiç kimse yok...

eeeeeee keyifler nasıl...neler yapıyorsunuz....SEVTUN yazdıklarını okudum rabbim önce eşinden sonra kaynanandan razı olsun...öyle kaynanalar varki sahip bile çıkmıyorlar....

selam kızlar okul başladı yoğunluk uykusuzluk başladı artık bu tempoya alışmaya başlasam iyi olacak her gecede bi gezmedeyiz uğrayamaz oldum hepinizi özledim kendinize iyi bakın fırsat bulunca yine gelirimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bersuu canım iyi gezmeler...artık bu sene senin için yoğun geçecek ..birde doğum...hayırlısıyla bebeğini kucağına al ...canım ezan okunurken bizim için çok dua et...bizlerde bebeklerimize kavuşalım...emiiiiii

neyse kızlar ben çıkayım ..işlerimi halledip öyle geleyim...akşam üstü herkes burda oluyor...bende o zaman geleyim...byyyyyyyyy

slm kızlar nasılsınız

bugun doktordan gelıyorum degerım ıkı katı olmus 66 dan 151 olmus cok sukur ama doktor 900 cıvarı olursa super olacak 3-4 gunde dedı

ıdrarırımda bakterı var pazartesı antıbıot vercek

gene beta bakılacak aman gunlerım hastanede ceklıo

[ımg]http://www.nurunyolcusu.com/forum/smileys/default/bsm.gif[/ımg]
benim isteklerim acizce.dilim anca buna yetiyor.allahım sen dünyada da ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-babalarımıza hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.muhakkak sen dualara en güzel şekilde icabet edensin.bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
amin amin amin ya muin binlerle nihayetsiz amin

es-salatu ves-selamu ala rasulüna muhammedin ve ala alihi vesahbibihi ecmain

vel-hamdülillahi rabbil-alemin

[ımg]http://www.nurunyolcusu.com/forum/smileys/default/icon54.gif[/ımg]

aminnnnn aminnnn aminnnnnnnnnnnn paylaşımın için teşekkürlerr boncugum allah razı olsunn rabbimm bebişini tez zamanda yollasın inşallah

Back
X