Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

yok canım bende bronşit var geldimmi pek kolaygitmez

canım bende de bronşit var. Allah sabrını artırsın çok zordur
bitkisel şeyler içebilirsen eğer bir bardak sıcak su yada sıcak sür içerisine bir tatlı kaşığı bal, çay kaşığının ucuyla az biraz zencefil ve havlıcan kat
bunu geceleri yatmadan iç
3 gün üst üste içsen öksürüğü kesiyor ve rahatlatıyor. tavsiye ederim mutlaka dene
ihmal etme geçmiş olsun tatlım olumunekankayizsmile

Günaydın,günaydın Pozitif düşün bugün Önce gülümse Sonra gül Kahkaha at Ve hatta, Ve hatta... Katıla katıla Gül korkma Siyah renk gidecek önce Günün pozitifleşecek Gökkuşağı gibi aynen renk renk Bil ki 7 renkten oluşan renk Beyazdır... Ve gülmek bulaşıcıdır Haydi, bulaştır!

GÜNAYDINNN CANLARIMMMMMMM GÜNAYDINNNNNNNNNNNN EŞİMİ YOLCULADIM UYUYAMADIMM GİRİPP GÜZELLL İNSANLARA Bİ SELAM VEREYİMMM DEDİMM

NASILSNIZZZZ GÜZELLLERRRRR

GECE GELEMEDİMM MALUM SON ZMANLARDA YATIYA MİSAFİRİM OLDUGU İÇİNN

AT YAPII ÇALIŞMALARINA ARA VERMİŞTİKK

DÜN GECE ÇALIŞMALAR BAŞLADI TEKRARDAN ŞU 1 HAFTAYI KAÇIRMAK İSTEMİYORUM

HEP ÇALIŞ HEP ÇALIŞŞ AMA SONUÇ OLARAKKK BİŞEYY YOKK

NAPALIMM OLSADA OLMASADA ÇALIŞMALARA DEVAMM EDECEZZZ DURMAKK YOKK YOLA DEVAMM

YA OLACAKK YA OLACAKKK BAŞKA YOLUU YOKKKKK

KIZLARR YAWW Bİ HAFTADIRR AFEDERSİNİZZZ BLE SANKKİ KESİKK SÜT GİBİİ BİŞİLERR GELİYOO KUYUDAN

ACEBA NEDENKÜNEE İLK ZAMANLARR AFEDERSİNİZZZ BURUN ŞEYSİİ GİBİYDİ

SONRADA DÖNDÜÜ SÜTT KESİGİNNE NEDEN Kİ ACEBA DOKTOR A GİTTİGİMDE YOKTU BİŞEYY İLTAP FALAN YANİİ

BU ŞİMDİ NEYİNN NESİİİİİ HİÇ BÖLE OLAN VARMI BEN İLK BÖLE KESİK SÜT GİBİ BİŞEY GELİYO

NORMALDE AKINTI OLURDU BİRAZ ARA ARA AMA BU FARKLI

KIZ YOKSA SÜT MAYALANIPP YOGURTMUU OLACAKK ACABA ANAMM NERDEEEE KEŞKE DE ÖYLE OLSA

BAŞINA GELEN VARSA BÖLE BİŞEYY YAZSIN ANACIMMM YAAA NE DİR NE DEYİLDİRR

YOKSA FİLİMDEN ÖNCE GENE BANA DOKTORR YOLUMU GÖRÜNÜYOO

hayırlı sabahlar arkadaşlar işe gitmeden önce size bi selam vermek istedim....
Nasılsınız, hepinizde çooook iyisinizdir inşaallah..
Ben yavaş yavaş toparlanmaya çalışıyorum, amcm hiç gözümün önünden gitmiyor, sesi kulaklarımda çınlıyor. Onu çok özliycem çoookkkk mafoldumben gittti geri gelinmez yere onun yokluğuna alışacağız artık başka çare yok
kendinize iyi bakın canlarım, hiç bir şey için kendinizi üzmeyin hayat çok kısa
rabbim hakkımızda en hayırlı olanı versin....

saaol canım sanada hayırlı sabahlar hayırlı işlerrr ben iyiyim kuzumm inşallah sende iyisindirrr başın saolsun canım mekanı cennet olsunn

Kızlarrr kimsecikklerr yokkk çokk korkktummm gidiyomm bennn uyuyayım azcıkınn gelirimm genee çokk karanlıkk ve ıssızz topikkk korktummm benii korucakkk kimse yokk

öpüyorumm hepiniziii gelirim uyanıncaa canlarımm

özleyinn benii anacımmm

bsm.gif

Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

icon54.gif

AMİNNNNNNNNNNN AMİNNNNNNNNNNNNNNNN
CANIM BENİM:Saruboceq:

hayırlı sabahlar arkadaşlar işe gitmeden önce size bi selam vermek istedim....
nasılsınız, hepinizde çooook iyisinizdir inşaallah..
ben yavaş yavaş toparlanmaya çalışıyorum, amcm hiç gözümün önünden gitmiyor, sesi kulaklarımda çınlıyor. onu çok özliycem çoookkkk mafoldumben gittti geri gelinmez yere onun yokluğuna alışacağız artık başka çare yok
kendinize iyi bakın canlarım, hiç bir şey için kendinizi üzmeyin hayat çok kısa
Rabbim hakkımızda en hayırlı olanı versin....

allah sabır versin canım yattıgı yerler incitmesin işşallah allah sabrını versin kalanlara ömür versin bende geçen sene babamı kaybettim acısı okadar çokki düşündükçe gözlerim dolar aglarımsenağlamasenağlamasenağlama allah hepimize sabır versin insanın sevdigini kaybetmesi çok zor oluyo helede babacım bir duysa görseydi benim hamile oldugumu çok sevinirdi yemin ederim benim yok diye çok üzülüyodu garibimmafoldumbenmafoldumben acıyı acıyla paylaşıcan derler bir nevze bile olsa acı dinermiş:teselli::teselli::teselli:

SELAM CANLARIMMMM
SABAHTAN BERİ OKUYORUM GEÇMİŞİ YİNE KAYNATMIŞSINIZ MAŞALLAH:nazar:
YA EBRUSUM İVET O SAATTE UYUYORDUM NİYEYSE BU ARALAR UYKUYA YENİK DÜŞÜYORUM.YA KISLAR DÜN GECE RÜYAMDA BİR SÜRÜ BEBEK YELEĞİ GÖDÜM HAYIRDIR İNŞALLAH
YİNE KİMSELER GÖRÜNMÜYO ÇOK SİNİRLENİYORUM HA:oklava:Çok üzgünüm çoook
GECE OTURUP SABAHTA KALKMIYORSUNUZ SİZİ GİDİLER
NEYSE BEN BUDAYIM TOPİK YANLIZ DEĞİL

Kızlarrr kimsecikklerr yokkk çokk korkktummm gidiyomm bennn uyuyayım azcıkınn gelirimm genee çokk karanlıkk ve ıssızz topikkk korktummm benii korucakkk kimse yokk

öpüyorumm hepiniziii gelirim uyanıncaa canlarımm

özleyinn benii anacımmm

sen özlenmezmisin canım ya iyi uykular rüyanda mercimegini görürüsün işşallaholumunekankayizsmile

SELAM CANLARIMMMM
SABAHTAN BERİ OKUYORUM GEÇMİŞİ YİNE KAYNATMIŞSINIZ MAŞALLAH:nazar:
YA EBRUSUM İVET O SAATTE UYUYORDUM NİYEYSE BU ARALAR UYKUYA YENİK DÜŞÜYORUM.YA KISLAR DÜN GECE RÜYAMDA BİR SÜRÜ BEBEK YELEĞİ GÖDÜM HAYIRDIR İNŞALLAH
YİNE KİMSELER GÖRÜNMÜYO ÇOK SİNİRLENİYORUM HA:oklava:Çok üzgünüm çoook
GECE OTURUP SABAHTA KALKMIYORSUNUZ SİZİ GİDİLER
NEYSE BEN BUDAYIM TOPİK YANLIZ DEĞİL

kız bende hayır olsun asker yeşillik gördüm acaba nedirki:kedi::kedi:

mavicim kaldık 2 kişi arkadaşım bak tek kalma diyorum insan sıkılıyo beyaw tek takılınca birazdan çıkıcam mercimegi doyurmam lazım ilaç saati geliyo cokacimcoookcokacimcoook çıkınca derim sana
hihoyyyt

silahta gördün mü canım

mermi gördüm canım bi yer varmış taras gibi orda nöbet tutuyolarmış bende yanlarına gidiyorum içeri giriyorum çok mutluyum ama diyolar sen kimsin tanışıyoruz sanki onlarda geliyo hani askerlerin yemek yedigi karavana varya tabakları onların içinde yemek yar bir yeşillik sorma oralar konuşuyoz filan nedir acaba bir bakmam lazımeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

yok canım kocakarılar hamişlerin rüyada tüfek veya silah görmesi bebişin erkek olacağına delalet eder derler de onun için sordum bebem

aman canım mercimeğimize iyi bak sonra kızarız sana he:olmklık varmı diye bakılıcak bugün korkmaya başladım he oraya gidince gene tansiyonum tavan yapıcak he eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileaz:

kız bakmamamı canım ya 4 aydır eziyeti çok nbiliyomusun eziyeti bile güzel be dün rahimimin üstü sızlar gibi oldu çorap giydim geçti ayaklarım buz gibiydi arkadaşların hepsine sordum kimi üsüttün kimisi bebek büyüyo dedi doktorumda akıntı kan yoksa korkma dedi kız rahimime acıl

yok canım kocakarılar hamişlerin rüyada tüfek veya silah görmesi bebişin erkek olacağına delalet eder derler de onun için sordum bebem

mermi gördüm olmazmı canım:jeyyar hamileyken merak ettim ne diye cinsiyeti rüyanda salatalık gördüm tarlasını filan burda birine sordum karnındaki kız dedi bende baktım kız hatunun dedigi dogru çıktı he acabamı delikafaduldendelikafadulden

kız bakmamamı canım ya 4 aydır eziyeti çok nbiliyomusun eziyeti bile güzel be dün rahimimin üstü sızlar gibi oldu çorap giydim geçti ayaklarım buz gibiydi arkadaşların hepsine sordum kimi üsüttün kimisi bebek büyüyo dedi doktorumda akıntı kan yoksa korkma dedi kız rahimime acıl

sen gönlünü ferah tut canım Allahın izniyle bişey olmayacak gör bak bize hayırlı haberleri vereceksin yine bak sen böyle kafaya taktıkca tansiyon fırlayacak yine yampa canım benim

Back
X