Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

selam kızlarben geldim
ya misafirler yeni gitti bende dua tamammı diye bakıyım dedim namaz kılıcam galiba samyeli görmedi onunkinide ben okuyum bari
yarım saate burdayım beni lafa tutmazsanız kaydirigubbakcemile3
ben listeyi düzeltiyimde bakıyım bi kim eksik galiba haledende ses yok ama okuycam demişti onuda bitti sayabiliriz

ebrarım canım daha şimdi geldim, yeni gördüm yazdığını. benim adımı yazdığını bilmiyordum canım. kime ne kadar okucam, okurum.

BİRSEN için dua listesi
EBRAR.............33bitti
SEVTUN...........30bitti
DERDA.............30
SAMYELİ...........20
MAVİŞ...............20BİTTİ
BONCUK...........30bitti
DERİN...............30bitti
AYŞEN..............30
HALE.................20
TURKUAZ...........30bitti
AZRA.................20bitti
BİRSEN.............20bitti
LİSTE TAMAMDIR KIZLAR
perşembe gecesi duasını yapıcaz

canım okurum şimdi, bitti yazabilirsin canım.. duada bulunamam herhalde, okurum yatarım canım...

ebrarım canım daha şimdi geldim, yeni gördüm yazdığını. benim adımı yazdığını bilmiyordum canım. kime ne kadar okucam, okurum.

canım 20 tane birsen için okuyabilirmisin
bugün yapıcaz duasınıda
anladım zaten görmediğini valla özeldende yazmayı düşünemedim aslında çok yoğunum birazda ondan oldu canım

iyi akşamlar kızlar biz geldik güzel dilekleriniz için çok sagolun canlarım:kedi: kız ögrenmicektim ama doktorun asistanı agzından kaçırdı gibi bişey canlar dışarı çıktık eşime dedim ah yeminim olmasaydı keşke dedim oda kefaretini veririz dedi en çok sen hakediyosun cinsiyetini dedi dedim günaha girerim dedi neden giricen kızdın anneme yemin ettin bende söyle dedim evde dicem dedi eve geldik ablamı aradım sonra eşime verdim cinsiyetini ablama dedi duydum dedi abla erkek deyince sevinçten havalara uçtum hedelikafadulden biliyosunuz oglumuda kaybettim kızda olsa severdim ama erkek başka ölen oglumu sevemedim işşallah bu oglumu severim canlarım allahım bana bagışlasın tek istegim o rabbimdensenağlama

kardeloşum saol kuzum bugün arkadaşlar vardı diğer seferler gibi yorulmadım canım
buarada sen nasılsın?herşey yolundamı niye uğramazsın be yaa
ya gece gelebildim hep,bide sitenin bu halinden dolayı,ğek zevk alamıyorum,kör gibi olduğum için,ondan,bu arada da cüzleri eksiltiyorum,aynı tempoda devam edersem,pazartesiye biter inş.
meraba kızlar nasılsınz
hoşgeldin nanelişeker.
ya ayşendende haber yok naapcaz şimdi

yarın akşama mı kalsa acaba?

canım 20 tane birsen için okuyabilirmisin
bugün yapıcaz duasınıda
anladım zaten görmediğini valla özeldende yazmayı düşünemedim aslında çok yoğunum birazda ondan oldu canım

tamam canım,, şimdi okumaya gidiyorum, bi daha giremem, sen bitti yazabilirsin canım.

şimdiden duasına amin diyorum canım. rabbim birsene en kısa zamanda 2. bebeğini nasip etsin...

sevtun buarada gözünaydın canım çok sevindim demek paşa geliyo
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bak herşey yolundaymış bide korkuyosun canım

esselam canlar
ebrarcım fırsatım olmadı bugün misafirim vardı benimde iftara ben dünden okudum canım duayıda haber edemedim opuyorumnanaktan

kardeloşum böyle sarktımı biliyosun üzülüyorum
yani artık liste yapıp başa dönücez
birsenden sonra boncuğum için okuycaz rahim filmi çektircekya moral olur ona inşallah

esselam canlar
ebrarcım fırsatım olmadı bugün misafirim vardı benimde iftara ben dünden okudum canım duayıda haber edemedim opuyorumnanaktan
aleykümselam datlum hoşgeldin
hee iyi oldu kuzu geldiğin bende endişelendim biraz kalıcak diye
ağzna sağlık ALLAH razı olsun
iyim canım. iyi oldun. buara giremiyorum. gündüz iş, akşamda eksik cüzlerim var onları takip ediyorum. gecede 2-3 cüz takip edince giremiyorum canım.

aman iyi olda tatlım gerisi önemli değil
ALLAH kabul etsin inşallah

evet haleden ve derdadan haber bekliyorum
kızlar namaz kılıp gelicem inşallah bitirmiş olursunuzda duayı yaparız

kardeloşum böyle sarktımı biliyosun üzülüyorum
yani artık liste yapıp başa dönücez
birsenden sonra boncuğum için okuycaz rahim filmi çektircekya moral olur ona inşallah
evet canım,zaten gerek kalmadı,bak okumuş kızlar,sıkıntından kurtuldun bari.
meraba canımmm nasılsınn :3:

sağol canım,iyiyim,öyleyim galiba,sen nasılsın?

allah hepinizden razı olsun dün gece dua ederken hepimizi düşündümde gözlerimden yaşlar boşaldı birbirimizi görmemiş bile olsak ne kadar içten yapılan dualarımız var birbirimiz için sevinip mutlu oluyoruz dedim allahım içimizden birinin duasını elbet kabul edecek inşlhhh dedim yengemle oturduk konuştuk dün gece orda kaldım anlattım benim 10 ayetel kürsiyide o okudu sağolsun o da dua etti hepimiz için
sizleri seviyorum rabim hepimizin gönlüne göre versin inşlhhhh
gece girmeye çalışırım şimdilik kalkıyorum öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

Back
X