Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

dost006.jpg

BU SIZLER ICIN :)

boncugum cok gezel canım ellerine saglık

bsm.gif

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAHIM sen bırsen arkadasımıza hayırlısıyla en kısa zamanda hayırlı saglıklı bır evlat nasıp eyle okudugumuz ayetel kürsiler yüzü hürmetıne muradını nasıp eyle

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

icon54.gif

Aminnnn Birsencim muradın tez vakitte olsun inşallahhh :1hug:

Kızzlarrr siteee beddualarımaa ambargo koydu aynı diyeee ben topunuza birden edeyimm en iyisii kardelenn samyeliii yelizzz halee turkuazzz ezgiiiii derinnnn tugçemmm hepinizee rabbimmm ikizlerr versinde uyumaya fırsatt bulamayınnnızzz inşallahhhh bizi bu gün burda bıraktınız maviyleee maviimmmm kızz rabbimmm sanada versinnn inşallahh ikizzzzz ugraşınn drunnn ikizlerleee toplanıp birbirineze gidemezzsiniz okadar çocukla hahaha
Canımmmmm bedduaların en kısa zamanda kabul olur inşallah saol canım bu güzel dileklerin için rabbim seninde yüzünü güldürsün inş. bu mübarak günlerin yüzü suyu hürmetine a.s.

DUYURU
kızlar ayetel kürsi okumaya devam ediyoruz
yanlız aksatmadan okunmasını ve haber verilmesini rica ediyorum
bu şekilde ben okurum diyen kararlı arkadaşlar bana bildirsin
bende liste yapayım hem hepimize eşit düşer
hemde sorun yaşamayız inşallah
şimdiden hepinize teşekkür ediyorum
listede bebek bekleme senesini gözönüne alıcaz
katılmak isteyen arkadaşlar nezamandır beklediklerinide yazarsa iyi olur

canım ayetel kürsi okuyacağız dimi ?
eğer öyleyse ben 20 tane okuyayım inşaallah

Selamünaleyküm canlar bugun beni yogun bi gün bekliyo malum bayram grliyo cam kapı girişcem cok calısmam lasım coook kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile3 cumanız hayrolsun bu arada cok öptüm hepinizi a.s.

hayırlı cumalar canların güzel dilekler için sag olun canlarım sizden istegim bebegim için anlamı güzel dini isinler istiyorum yanlız başında rahmetli babamın ismi olcek ismailmafoldumben inanamazsınız çok dua ettin çarşamba günü dedimki eşime agrım vardıya mercimege bişey olcek diye çok korktum agladıgımda eşim kızdı gene ne oldu aglıyosun dedi bende korkuyorum bişey olcek diye gene dedim allah esirgesin mercimegimi, dedimki eşime rabbim bana sorsa deseki kulum ne istersin kızıda çok istiyorum ama erkek olsa keşke dedim eşim nasip dedi doktordan çıktık soruyorum bir yandanda korkuyorum eşim kızdı kefaretini veririz dedi en çok senin hakkın bu bebegi ögrenmek dedi söyle dedim eve kadar sabret dedi bana eve geldik ablamı aradım memleketi dedim sorun yok rahim şimdi kapalı ilttaptanmış agrılarım dedim kızmı dedi bende eşime verdim dedim kardeşine sor dedi kızmı kardeş dedi yok abla hadi gene sevtunun muradı oldu deyince anladım oglum olacagın babacıgımın ismini koyucam allah nasip ederse allahıma şükürler olsun kız artık paşam diyemi sevsem acababilmiyorumkismile mercimek paşam olsun en azından agzım mercimege alıştıda ondan diyorum bebegim çok saglıklıymış rabbime çok şükür allahım esirgesin tüm kötülüklerden ben mutlu oldum rabbim tez zamanda sizleride yapsın işşallah canlarım dualarım sizinle :Saruboceq:olumunekankayizsmile

DUYURU

canım ben diyorumki hem onu okuyalım hemde selatı tefficiye okuyalım canım dualamayıda cuma sela ezan arası yapalım ben varım kaç tane olursa mercimekle okurum allah nasip ederse ayetel kürsi ne zaman dualanacak acaba bilgim yok ona göre okurumolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile allahtan umudunuzu kesmeyin ben önünüzde bir örnegim ne yaptıysak olmadı ama rabbim ol dedi oldu allahıma şükürler olsun size çok dua ediyorum iyiki varsınız hayatımda he kardeş gibi olduk hepimizde karşılıksız sevgi budur galiba allah hepinizden razı olsun canlarımŞenizŞeniz

ulen geldim gittim kimse yok he aşkolsun hatunlar daha kalkamadılar galiba mercimek:roflol::roflol: üsküdarda sabah oldu kalkın bakem :çok üzgünüm::oklava:

Cumanız mübarek olsun,Rabb'İm gönlünüzden geçen tüm dileklerinizi kabul eylesin
AMİN

gidiyorummmmm bütünnn kuzularrr yüregimmdeeee gidiyorummmmm topikkk halennn görünmezzlerdeee sizee sevgilerrr bırakıyorummm size topigi bıraktımm birdee inşallah yenii müjdelerr bir ben bir kendimm gidiyorummm

özleyin benii anacımmm namı diyerrr delii azra :)

Kızzlarrr siteee beddualarımaa ambargo koydu aynı diyeee ben topunuza birden edeyimm en iyisii kardelenn samyeliii yelizzz halee turkuazzz ezgiiiii derinnnn tugçemmm hepinizee rabbimmm ikizlerr versinde uyumaya fırsatt bulamayınnnızzz inşallahhhh bizi bu gün burda bıraktınız maviyleee maviimmmm kızz rabbimmm sanada versinnn inşallahh ikizzzzz ugraşınn drunnn ikizlerleee toplanıp birbirineze gidemezzsiniz okadar çocukla hahaha
Allah razı olsun kıss ne güzel beddua hee:)inşaallah sanada versin ikiz:)

kızlar herşey yolun da merak etmeyi açıklık yokmuş çok şükür rahimde
iltihap var hafif ten bide yeminimi bozdum öğrendim kızlar dayanmadım
oğlum olcekmiş nece görüşürüz
:lepi:kaydirigubbakcemile3
canım çok sevindiim,Allah sağlıcakla kucağına aldığın günleri de göstersin,hayırlı evlat olsun inşaallah...mercimek paşa he:):)

kızlar azramın duasını bitirenler haber versinler noğlur yazdıysanız görmeemişimdir geçmişe bakamıyom bi daha yazın lütfen ben kadir gecesi okuycam onun için okumadum kadir gecesi duasınıda yapalım olurmu canalrım Allah razı olsun hepinizdenopuyorumnanaktan
ben bitirdim canım,Allah kabul etsin

bsm.gif

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAHIM sen bırsen arkadasımıza hayırlısıyla en kısa zamanda hayırlı saglıklı bır evlat nasıp eyle okudugumuz ayetel kürsiler yüzü hürmetıne muradını nasıp eyle

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

icon54.gif
AMİİİİİİNNNNNN Allah kabul etsin dualarımızı...

DUYURU
ben okurum cano,bekleme süresi de 2yıl ohaoldumsmile

dost006.jpg

BU SIZLER ICIN :)
çok güzelmiş boncuğum,sağolasın

Selamünaleyküm canlar bugun beni yogun bi gün bekliyo malum bayram grliyo cam kapı girişcem cok calısmam lasım coook kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile3 cumanız hayrolsun bu arada cok öptüm hepinizi a.s.

geçmişi net okuyamadım gözümden kaçan olmuş olabilir,boncuğum inş filmden hemn sonra hamiş kalırsın gülüm...
eee kızlar ne var ne yok bakalım...

Back
X