Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
essalamün aleyküm canlar cumanız mübarek olsun nasılsınız bakalım
rabbim dularımızı kabul etsin hastalar şifalar dertlilere devalar versin kimin gönlünde ne hayırlı muradı var ise rabbim tez zamanda versin inşlhhhh :Saruboceq:
tamam 25 yazdımEbrarcım simdi boncuga okuncak herhalde ben 25 tane alayım bitirince haber veririmm
canım şuanda 8 tane eksiğimiz kaldıcanım ayetel kürsi okuyacağız dimi ?
eğer öyleyse ben 20 tane okuyayım inşaallah
canım duası kadir gecesi olcakcanım ben diyorumki hem onu okuyalım hemde selatı tefficiye okuyalım canım dualamayıda cuma sela ezan arası yapalım ben varım kaç tane olursa mercimekle okurum allah nasip ederse ayetel kürsi ne zaman dualanacak acaba bilgim yok ona göre okurumolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile allahtan umudunuzu kesmeyin ben önünüzde bir örnegim ne yaptıysak olmadı ama rabbim ol dedi oldu allahıma şükürler olsun size çok dua ediyorum iyiki varsınız hayatımda he kardeş gibi olduk hepimizde karşılıksız sevgi budur galiba allah hepinizden razı olsun canlarımŞenizŞeniz
tutişim gittinmi eyübe galiba dün izinliydin .Cumanız mübarek olsun,Rabb'İm gönlünüzden geçen tüm dileklerinizi kabul eylesin
AMİN
Allah razı olsun kıss ne güzel beddua hee:)inşaallah sanada versin ikiz:)
canım çok sevindiim,Allah sağlıcakla kucağına aldığın günleri de göstersin,hayırlı evlat olsun inşaallah...mercimek paşa he:):)
ben bitirdim canım,Allah kabul etsin
AMİİİİİİNNNNNN Allah kabul etsin dualarımızı...
ben okurum cano,bekleme süresi de 2yıl ohaoldumsmile
çok güzelmiş boncuğum,sağolasın
geçmişi net okuyamadım gözümden kaçan olmuş olabilir,boncuğum inş filmden hemn sonra hamiş kalırsın gülüm...
eee kızlar ne var ne yok bakalım...
hakkında hayırlısı boncuğumslm kızlar nasılsınız bı bakım dedım ben derslerle boğusuyorum hala bı adet sancılarım basladı gelsınde cektırım su fılmı üstümden kalksın bu yük boshayallersmile
öpüyorum sızı ben kactım allaha emanet olunopuyorumnanaktan
saol tatlım inşallahselamlar umarım en kısa zamanda olur bebeğiniz soğan kürüne ne zaman başlamak gerekiyo acaba,,
biliyom canom benim sen okuyosun haberde veriyosunbende seve seve katılırımm kuzumm kime okuncaksaa yaz banada canımm
ben okurum sürekli kuzumm bana ne verirsenn olur adet olursamda okuturumm
AMİNNNN AMİNNNNNNNNNNNN AMİNNNNNNNNNNNN RABBİM TEZ ZAMANDA YOLLASINN BEBİŞİNİ İNŞALLAHH
KUZUM BENDE ÖZLEDİMM YAAA AKŞAMA MİSAFİRİMM VAR GENE İFTARA SABAH BERİ KOŞTURUYOMMM Bİ GİRİP BAKAYIMM DEDİMM CUMAYII HAYIRLIYIPPP DUAYYADA AMİNN DEYİMMM İSTEDİMM YERİMM BENN SENİİİ KUZUMM
he he ilk sıraları bırakmayız kimseye demi sempatiksalakcinniKızlarr listeye baktımm da en kıdemliii benmişimmm 15 senee :))) 2 ciligi ebrar kuzumm almışşş yerimm kuzuu ben seniii
rabbimm hepimizee verecekk inşallah bebişlerimiziii
pess etmicezzz offff demicezzz alacagızz mükafatlarımızıı inşalllahhhhhhhh
slm ben geldimmmm nezamandır giremedim nasılsınız anneadaylarııı
aleykümselam canım hoşgeldinessalamün aleyküm canlar cumanız mübarek olsun nasılsınız bakalım
rabbim dularımızı kabul etsin hastalar şifalar dertlilere devalar versin kimin gönlünde ne hayırlı muradı var ise rabbim tez zamanda versin inşlhhhh :Saruboceq:
ebuşum naber tatlım
8 bana yaz hemen okuyorum zaten şimdi namazdan kalktım yerimseniben
aleykümselam canım hoşgeldin
aminnnnnnnnnnnn diyorum dualarına opuyorumnanaktan
tamam kuzu hemen yazdım
bittide yazıyorum abdestliymişsin okursun yani
inşaallah bu ay yüzün güler cnm,umarım uğurlu glmiştir topicimiz:)kızlar adet olmadım bugün...insallah burası ugurlu gelmistir bana diorum ümitlenmek istemiorum
essalamün aleyküm canlar cumanız mübarek olsun nasılsınız bakalım
kızlar bende kaçar namaz kılmadım ve yemek yapıcam kociş işyerinde davet veriyo
evdeki davetler bitti bide dükkan kaldı .güveç istedi delümmm bıkmadıda yav
neyse işim bitince gelirim bugün evdeyim inşallah
canım bugün misafir yokda kocişin dükkanda daveti varhoşbulduk canımcım tamam canım sen yaz okudum bile zaten :Saruboceq:
bugün misafirin yok herhalde:)
benimde dün vardı yarında abimle annem geliyo bayrama beraber dönücez kısmetse yarında dayımları alıcam yine iftara baya bi yoğunum yani kafamçokkarıştı
hosbulduk ebrarcım ii diyelim ii olalım heycanla bekliorum iste günlerin gecmesini sen nasılsın insallah iisindir?
turkuazcım insallah canım cok sabırsızım beklemek nekadar zor bisey