Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kabusunuz geri döndü kızlar ya kafam karıştı hani bende rahim agzı açıklıgı vardıya doktora gittim açıklık yok dedi burda bir site var rahim agzı yetmezligi için oraya yazdım arkadaşlar kafamı karıştırdı diyolar açıklık yok olan arkadaşlar bile serklaj yaptırıyolarmış başka doktorada git dediler benim gittigim doktor bu konuda okumuş sizce başkasınada gitsemmi acaba eşime deyimde bakalım ne diyo akıl verin azcık banakafamçokkarıştı

biri ses versin he çıldırıcim şimdi he derinsu beni sendemi görmüyosun canım yamafoldumben kesin ben hayalet oldum haberim yok healsanaalsanasmile

kıs geldim geçmişe bakıyodum da ...

nabersiniz kızlar yaa.ben demin geldim işten...

sevtuncum benim hiç bilgim yok yetmezlikle ilgili...

kimseler yok yaa..benim keyfim de yok bugün ..gidim biraz uzanayım eşim gelene kadar.

derinsu sende git bizi terket mercimekle aşk olsun çıkıcam birdaha girmicam he 40 yılın başı eşim evde yok muhabbet ederik deyom kimseler yok deyom mafoldumben

sevtun canım burdayım nasılsın mercimek nasıl erdem de güzek isim yada yusuf

samyeli sen dogum yaptıgındamı göstermişindi açıklık varmı diye bacım beni aydınlatsan doktorum baktı açıklık yok dedi acaba ilk gittigim doktor yanlışmı baktı benim doktora kalsan anca hamileyken bakılır açıklıga diyo normalde bakılmazmış hamilelik yokken bakılmazmış kafam karıştı he kız açıklık yok diyo genede serklaj yaptırsammı ozamanda enfeksiyon kaparsın dedi offfffffff kafayı yicam he düşünmekten bu arada hoş geldin bari sen ses ver bana kimse beni beyenmiyo bu aralar he:gitme::gitme:

ebrar_53 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
bebek bekleme sürelerimiz
azra..............15yıl
ebrar........... 10 yıl
derin.............5 yıl
derda............2 yıl
tuğçe............1,5 yıl
aleyna...........3 yıl
kardelen.........3 yıl
boncuk..........1,5 yıl
turkuaz...........2 yıl
nanelişeker.....2 yıl benide ekleyin 2,5 yıl

sevtun canım burdayım nasılsın mercimek nasıl erdem de güzek isim yada yusuf

yusuf çok var bizde erdemde var sülalede umutla cihat nasıl canım sence kız şöyle anlamı güzel olsun dini anlamlı çagırınca kulaga güzel gelsin bu 2 isimin anlamı çok hoşuma giit benim başka varsa olur işşallah bebegime birlikte isim koyarız:kedi::kedi:

hayırlı geceler kızlar...nasılsınız bakalım...ben kendimi çok yorgun hissediyorum...aslında işte yapmadım...anlamadım...kızlar bende koskoca 5 yıldır bekliyorum meleğimi...

inşallah mız mızım umarım hamişlik iyi gidyordur benim çıkmam lazım herkese slm canım eyvahedigeldismile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hamişler size birşey soracam hamile olduğunuzu öğrenmeden önce adet dönemlerine yakınken sağ kasığınızda iğne batması gibi ağrılar oldumu ara ara...

Back
X