Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

bende hamile kalır oğlum olursa hüseyin emre koyacam ismini

inşallah mız mızım umarım hamişlik iyi gidyordur benim çıkmam lazım herkese slm canım eyvahedigeldismile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

saanlık kasık agrılarım ve sureklı wc gıtmekden baska bır sorunum yok cnm tesekkur ederım ıyı geceler
hamişler size birşey soracam hamile olduğunuzu öğrenmeden önce adet dönemlerine yakınken sağ kasığınızda iğne batması gibi ağrılar oldumu ara ara...

evet cnm oluyor

kızsa beşik kertmesi ettük şimcik kaydirigubbakcemile3 haberin olsun ben çin takvimine inanmam canlarım öteki bebegimdede kız yazıyo ya ben hep erkek doguruyom ya takvim bana uymuyo yada ben takvime he:roflol::roflol: eşimin annesi demişki gelin kaynanaya çeker demiş benim gibi erkekleri sıralıyo hatunun demiş:roflol::roflol: sag saglim alıyım kucagıma eli ayagı saglıklı olsun allahımdan daha ne isterim yenmem yediririm giymem giydiririm he çok hasretim bebege hep insanları görür kıskanırdım emzirirken he işşallah sag saglim bende alıp kucagıma ak sütümü vermegi nasip eder rabbim bana :çok üzgünüm:

kız bugün bizim hatunlar kaçtımı ney yok yada rehin aldılar bebeleri kocişleri he kız nerdesiniz be duyun sesimi aloooooooooooo kimeeeeeeee deyommmmmmmmm bennnnn beeeeeeeeeeealsanaalsanasmile

kızsa beşik kertmesi ettük şimcik kaydirigubbakcemile3 haberin olsun ben çin takvimine inanmam canlarım öteki bebegimdede kız yazıyo ya ben hep erkek doguruyom ya takvim bana uymuyo yada ben takvime he:roflol::roflol: eşimin annesi demişki gelin kaynanaya çeker demiş benim gibi erkekleri sıralıyo hatunun demiş:roflol::roflol: sag saglim alıyım kucagıma eli ayagı saglıklı olsun allahımdan daha ne isterim yenmem yediririm giymem giydiririm he çok hasretim bebege hep insanları görür kıskanırdım emzirirken he işşallah sag saglim bende alıp kucagıma ak sütümü vermegi nasip eder rabbim bana :çok üzgünüm:

amın amın cnm herkese nasıp eder ınsallah yuce mevlam
bende oyle olcam buyuk ıhtımalle benım kaynananında hıc kızı yok

kız dıye delırıolar olsun dıye ama erkke olcak ben oyle hıssedıom

kız olursa neden olmasın sekerım:)

senın oglan buyuyunce gelır benım kızı kacırımıs besık kertmn dıye karsısına cıkarmıs aklinialirimsmile

amın amın cnm herkese nasıp eder ınsallah yuce mevlam
bende oyle olcam buyuk ıhtımalle benım kaynananında hıc kızı yok

kız dıye delırıolar olsun dıye ama erkke olcak ben oyle hıssedıom

ne deyim canım allah gönlündekini versin benim içimden erkek geçti allahta muradımı verdi seninde ne geçiyosa içimden dilerim rabbimden sanada verir kız eşin duıyunca tepkisi ne oldu bak şimdi merak ettim he:kedi::kedi::kedi:

slm arkadaşlar buraya yzmak isteme sebebim konu başlığı oldu ama birkaç msj okudum pekte konuyla alakalı değil gibi geldi bana ama genede ben tamda bu başlığı derin olarak yaşıyorum.....:çok üzgünüm:

Back
X