Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoş bulduk canem benim ikizler gene bende kız ah benim dertli başım hesenağlamasenağlamasenağlama
keşke kabul etmeseydin canım ya ne kadan düşüncesiz bu ikizlerin anası yalmaz:
ne işinde çalışıyo ki bu kız her defasında sana mı bırakcek böyle
tekstilde canem kreşe gidiyolar hafta sonu yok babaları bakıyodu oda çalışıyomuş anlıcagındelikafadulden çıldırıcim şimdi az kaldı kız bunlar çok kavga ediyo beya öglen olsada anaları alsa keşke müzik açtım kulaklıktan bir paylaşamıyolar he ikiz olması ne kadar zor he :roflol::roflol:
canım benim talha burak enes umut cihat var listemde ençok umutta karar kıldım ama bilemiyorum eşim kucagıma almadan isin düşünmeme kızıyo canem umudu hani umut ederek bekledinya onun için arkadaşınki mustara taha koydu anlamı çok güzel diyo kız ne koysak be dedigin isim güzel ismailede çok yakışmiş sagol arkadaşım başka düşünelim semle biraz daha :kedi::kedi:
ikiz olmasıda zor yaşı yakın olmasıda bende çok baktım abimin çocuklarına valla tek olunca kandırıyorsunda bi şekilde iki tane olunca kavga çok oluyo bi keesinde aynıoyuncak aldık iki tane ama beyfendiler bi tanesi için ağladılar kafayı yememek imkansız valla
kız ben annaligimi o çocuklarda tattım bişey diyemem hiç esirgemedi benden ikizlerini başkaları olsa esirgiyolardı çok agırıma gidiyodumafoldumben ama hamileliktenmi nedir kafam ses götürmüyo dün komşunun kızını alıp pazara gittim pazar arbasını o sürdü biraz onlara girdim az oturuyum diye biraz oturdum kız altıma bir agrı gidi bide kasıklarıma benim mercimek çok korkuttu peşinede tuvalatım geldi he kız acaba dönmüşmüydüki acımı acıttı benim paşa kaydirigubbakcemile3
hoş geldin dadlum goz bebeklerim yollarda kaldı he nerdesin kız sen bakem :mymeka: arkadaşımında oglunun adı umut onunda kaç sene olmadı görsen pek dadlu yiyesin gelir cokacimcoookcokacimcoookumut isimli tanıdğım var çok güzel huylu maşallah...
anammm kızzz diyemedin mi bakamam diye dicem ama arkadaşın işte nasıl dicen,Allah yarıdmcın olsunhoş bulduk canem benim ikizler gene bende kız ah benim dertli başım hesenağlamasenağlamasenağlama
hoşgeldin turkuazcım nasılsın
belkide ama benim malesef fazla bi bilgim yok be sevtunum bu konuda ama hamilelik boyonca ağrılar bitmiyo hiç onu biliyorum bide senin miden bulandı mı bu hamişliğinde
kız bunlar canavar he anaları derler ya militan yetiştirmiş he:roflol::roflol::roflol: yok yani böyle bişey yani ah bir tanısan anlarsın beni eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
anammm kızzz diyemedin mi bakamam diye dicem ama arkadaşın işte nasıl dicen,Allah yarıdmcın olsun
yeni gördüm canm yaa sağol,iyi çok şükür sen?
işte misin sen de?