Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoş geldin dadlum goz bebeklerim yollarda kaldı he nerdesin kız sen bakem :mymeka: arkadaşımında oglunun adı umut onunda kaç sene olmadı görsen pek dadlu yiyesin gelir cokacimcoookcokacimcoook
canım şimdiki zamanın çoçukları çok yaramaz oluyo ya yedikleri içtikleri şeylerden sanırsam
bende yaşadim o yaramazlıkları 3 yıl çektim canım ya o yüzden zaten evlenince hemen
çoçuk istemedim bizim veletler gözümü korkuttu kızz valla
ah arkadaşım diyemedim deseydim keşke kafam şişti he evdenmi kaçsam acaba ne kaldı cvanem şurda 1 re ben bir siteye mesaj yollamam lazım gelirim gene
Şeniz açık burdayım yani çıktım zannetmeyin çıkınca sülerim:icecream:bilmiyorumkismile
bende iyiyim canım çok şükür bugün izinliydim ama malesef sabah uyandırdılar işte sayılırım anlayacağın bende uyanınca uyuyamıyorum bir türlü ya sinir oluyorum bu huyuma sen işte misin canım
evet cnm aynen öyle..bende düşünmüyo değilim çalışınca çok zor oluyo canım ya kim bakacak diye düşünmesi en büyük dert zaten
Günaydın kızlar,nasılsınız?
işteyim canım,bnm evimde net yok
net bağlatmak istemiyorum eve çünkü biliyorum ki eşim bilgisayar başından kalkmayacak :)
Günaydın kızlar,nasılsınız?
günaydın canım nasılsın,nerelerdesin gelmiyorsun ne zaamandır?
teşekkür ederim canım ben de iyiyim Allah'a şükür opuyorumnanaktangünaydın canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın
soru dagarcıgı az canım burda olursan görüşürüz öglen namazını kılp girerim bu kızlar beni kızdırmaya başladılar ben çıkıyorum ben burda sizille konuşurken onlar evi hallediyolar kusura bakmayım istemiyorum ama çıkmam lazım ben bu arada yemekleri yapayım sonra bir ara girereimalsanaalsanasmile
yok cnm vardiyalı değil de gece geç geliyor işten öğlen gidiyor oturursa bilgisayara hiç göremem yüzünü,zaten çalıştığım için pek göremiyorum :)hmmm vardiyalı mı çalışıyo kuzum
napcek kalmayıpta canım ya bi yerde sıkılacak bak bak ne var sanki ben kk dan başka bişey bulamıyorum tabi sen daha iyi bilirsin de eşinin huyunu alsanaalsanasmile o zamen böyle yaparsın azcık![]()
ne sorusu kızzzzkız beceremedim ya ne kadar başarısızım ben ya ohaoldumsmile bir soru soruyum dedim olmadı delikafadulden
kolay gelsin canım,yorma kendni çok...soru dagarcıgı az canım burda olursan görüşürüz öglen namazını kılp girerim bu kızlar beni kızdırmaya başladılar ben çıkıyorum ben burda sizille konuşurken onlar evi hallediyolar kusura bakmayım istemiyorum ama çıkmam lazım ben bu arada yemekleri yapayım sonra bir ara girereimalsanaalsanasmile
iyiyim canım ben,evet eskisi kadar gelemiyorum,gelsem de yazamıyorum çünkü çok hızlı ilerliyorsunuz,takip etmek zor :))
siz de ne var ne yok bakalım en son mız mız hamileydi onu okudum ,var mı başka güzel haberiniz?
teşekkür ederim canım ben de iyiyim Allah'a şükür opuyorumnanaktan