Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 2 yıldan beri bekliyorum
sağol ebrar
aminnn cnm aminn Allah razı olsunkadir geceniz mubarek-tüm dualarımız kabul olsun allahın izniyle hepiniz için dua okuyacağım allah kabul etsin sizleri çok seviyorum umarım hepiniz tez zamanda bebişlerinize kavuşursunuz.AMİN
aminnn seydamm amin inşaallah bu mübarek günde dualarımız kabul olur"Kim Kadir Gecesi'nde inanarak, ihlas ile o geceyi ibadetle geçirirse, geçmiş günahları bağışlanır."
- Resul-i Ekrem (s.a.v) Efendimiz buyuruyor:
- "Kadir Gecesi yatsı namazında cemaatte hazır bulunan, ondan nasibini almıştır."
- Müminlerin annesi Hz.Aişe (r.a.) şöyle diyor :
- -Dedim ki: Ya Resullullah, Kadir Gecesi'ni bilirsem onda ne şekilde dua edeyim? Şöyle buyurdu:
Peygamberimiz (sav) buyuruyor:
- - Allahümme inneke afüvvün kerîmün tuhibbül afve fa'fü anni. (Allah'ım sen affedicisin, affı seversin, beni affeyle.)
"Kadir gecesinde bir defa, Kadir sûresini okumak, (başka zamanda) Kur’ân-ı kerîmi hatmetmekten daha sevâptır. Bu gece koyun sağma müddeti kadar namaz kılmak, ibâdet etmek, bir ay her geceyi ibâdetle geçirmekten daha kıymetlidir."
kizlar kadir geceniz mubarek olsun rabbim dualarinizi dualarimizi kabul eyeye ins
sağol cnm seninde kadir gecen mübarek olsunkadir geceniz mübarek olsunn canlarımm
ben azranın yasinini okudum bilginizee
allah kabul etsin
slm arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun
turkuazım konuşmuycanmı kuzum ben çıkıcam şimdi sen yine kızıcan bana çok geziyosun diyede bugün kociş evde dışarda yapıcaz iftarı sınrada nasipse camiye gidicez
bu arada dün doktora gittim.... tsh yükseliği sorun olmaz çünkü t3 ve t4 ün normal dedi.. ama bir kez daha yapalım bakalım dedi... salı günü tekrar yaptırıcam...prolaktin hiç sorun değil sınırda sayılır dedi... muayene olumluydu... doktoru da beğendim...
amma haber biriktirmişim....:roflol: