• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

turkuazım konuşmuycanmı kuzum ben çıkıcam şimdi sen yine kızıcan bana çok geziyosun diyede bugün kociş evde dışarda yapıcaz iftarı sınrada nasipse camiye gidicez

ben kaçtım kusura bakmayın daha sonra görüşürüz
buarada BONCUĞUMUN duasını bitirdim RABBİM ona sağlıklı hayırlı bir evlat versin rahim filmi tertemiz çıksın inşallah .

kadir geceniz mubarek-tüm dualarımız kabul olsun allahın izniyle hepiniz için dua okuyacağım allah kabul etsin sizleri çok seviyorum umarım hepiniz tez zamanda bebişlerinize kavuşursunuz.AMİN
aminnn cnm aminn Allah razı olsun

• Resul-i Ekrem (s.a.v) Efendimiz buyuruyor:
"Kim Kadir Gecesi'nde inanarak, ihlas ile o geceyi ibadetle geçirirse, geçmiş günahları bağışlanır."

• "Kadir Gecesi yatsı namazında cemaatte hazır bulunan, ondan nasibini almıştır."

• Müminlerin annesi Hz.Aişe (r.a.) şöyle diyor :

• -Dedim ki: Ya Resullullah, Kadir Gecesi'ni bilirsem onda ne şekilde dua edeyim? Şöyle buyurdu:

• - Allahümme inneke afüvvün kerîmün tuhibbül afve fa'fü anni. (Allah'ım sen affedicisin, affı seversin, beni affeyle.)
Peygamberimiz (sav) buyuruyor:

"Kadir gecesinde bir defa, Kadir sûresini okumak, (başka zamanda) Kur’ân-ı kerîmi hatmetmekten daha sevâptır. Bu gece koyun sağma müddeti kadar namaz kılmak, ibâdet etmek, bir ay her geceyi ibâdetle geçirmekten daha kıymetlidir."

kizlar kadir geceniz mubarek olsun rabbim dualarinizi dualarimizi kabul eyeye ins
aminnn seydamm amin inşaallah bu mübarek günde dualarımız kabul olur
sen de yarın inş güzel hbrlerle gelirsin
kadir geceniz mübarek olsunn canlarımm

ben azranın yasinini okudum bilginizee
allah kabul etsin
sağol cnm seninde kadir gecen mübarek olsun
eboşumm aşk olsun kuzu seni unutur muyum kendimi unutur seni unutmam canoommm
Allah sana tez zamanda ikiz naasip eylesin kızzzz

slm arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun

slm canım senin de mübarek olsunn

turkuazım konuşmuycanmı kuzum ben çıkıcam şimdi sen yine kızıcan bana çok geziyosun diyede bugün kociş evde dışarda yapıcaz iftarı sınrada nasipse camiye gidicez

bak bak nasıl da biliyor seni gidi senikaydirigubbakcemile3
Allah kabul etsin cano yetişemedim sana:1closedeyes:

merhaba geleceğin güzel anne adayları... bilgisayarıma virüs girmiş nasıl girdi bilmiyorum... :oklava::oklava:dün gece eşimle uğraştık ama temizleyemedik... yarın format atılacakmış... kardeşimden ödünç aldım laptopunu.... :lepi:

mübarek kadir geceniz şimdiden kutlu olsun kuzularım bu aradada... bu akşam bol bol tövbe ve dua edelim... Yüce Rabbimin rahmet kapıları sonuna kadar açık olurmuş....

bu arada dün doktora gittim.... tsh yükseliği sorun olmaz çünkü t3 ve t4 ün normal dedi.. ama bir kez daha yapalım bakalım dedi... salı günü tekrar yaptırıcam...prolaktin hiç sorun değil sınırda sayılır dedi... muayene olumluydu... doktoru da beğendim...
amma haber biriktirmişim....:roflol:

bu arada dün doktora gittim.... tsh yükseliği sorun olmaz çünkü t3 ve t4 ün normal dedi.. ama bir kez daha yapalım bakalım dedi... salı günü tekrar yaptırıcam...prolaktin hiç sorun değil sınırda sayılır dedi... muayene olumluydu... doktoru da beğendim...
amma haber biriktirmişim....:roflol:

geçmiş olsun bendede düşük çıkmıştı şimdi geçti umarım gebelik oluşur

Back
X