• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

Kızlar boncuğumun duasını 2 gibi yapıcaz
burdasınız değilmi
ben burdayım canımm
azram canım arkadaşım
inşallah vesile olur okuduğumuz yasini şerifler
bebişin tez vakitte gelir de gülen yüzün daha çok güler canım
herşey o temiz kalbince olsun

AMİNN CANIMM BENİMM İNŞALLAHH RABBİM HEPİMİZİİ GÜLDÜRSÜNN KUZUMMM

aleynam,tuğçem çok saolun ozaman bekliyorum
diğer kızlarda gelir belki
buarada ben teravih kıldım ayrıca tesbih namazıda eve bigeldim adet olmuşum süpriz geldi anlıyacağınız sorun olmaz heralde hiç hissetmemiştim

derdam cok sagol canım bizide unutmadıgın için

RABBİM sanada hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin İNŞALLAH tezvakitte YÜCE RABBİM

allahım
bebek için;
aleyna
tugçe
ebrar
uğurboncuğum
kardelen
azraperi
gamze
bulut
birsen
derinsu
nanelişeker
pelin
turkuaz
ayşen
potakalsuyu
hale
maviş
leeloş
didem
seydam
yeliz
ezgi
samyeli
asi
kubi
zorx
derdanur
sunay

eş için;
buğlem
fethiye
arkadaşlarımı okuduğum hatmi şerifin yüzü suyu hürmetine tez vakitte sağlıklı sıhatli bir evlat nasip et mevlam bizlere daha fazla aratma güzel allahım sana sığındık sana güvendik
''sen olmasandın ben bu alemi yaratmazdım''
dediğin o güzel insan h.z. Muhammet hürmetine bizlerin kuıcaklarını boş bırakma allahım
evalt isteyene evlet eş isteyenlerede hayırlı eşler nasip et güzel allahım

Allah razı olsun hatmi şerifin için.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bu özel gecenin hürmetine inşallah...

aleynam,tuğçem çok saolun ozaman bekliyorum
diğer kızlarda gelir belki
buarada ben teravih kıldım ayrıca tesbih namazıda eve bigeldim adet olmuşum süpriz geldi anlıyacağınız sorun olmaz heralde hiç hissetmemiştim

görmediysen ve hissetmediysen sorun olmaz tatlım.... merak etme... dinimiz kolaylık dinidir.... Rabbim kabul etsin inşallah.....

allahım
bebek için;
aleyna
tugçe
ebrar
uğurboncuğum
kardelen
azraperi
gamze
bulut
birsen
derinsu
nanelişeker
pelin
turkuaz
ayşen
potakalsuyu
hale
maviş
leeloş
didem
seydam
yeliz
ezgi
samyeli
asi
kubi
zorx
derdanur
sunay

eş için;
buğlem
fethiye
arkadaşlarımı okuduğum hatmi şerifin yüzü suyu hürmetine tez vakitte sağlıklı sıhatli bir evlat nasip et mevlam bizlere daha fazla aratma güzel allahım sana sığındık sana güvendik
dediğin o güzel insan h.z. Muhammet hürmetine bizlerin kuıcaklarını boş bırakma allahım

amin bütün kalbimle amin diyorum rabbim kabul eder inşallah

allahım
bebek için;
aleyna
tugçe
ebrar
uğurboncuğum
kardelen
azraperi
gamze
bulut
birsen
derinsu
nanelişeker
pelin
turkuaz
ayşen
potakalsuyu
hale
maviş
leeloş
didem
seydam
yeliz
ezgi
samyeli
asi
kubi
zorx
derdanur
sunay

eş için;
buğlem
fethiye

aminnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnn allahımm hatmini kabul etsinn canımmm rabbimm tezz zamandaaa bebşlerimizi saglıkla sıhhatle göndersinn inşallahh allah razı olsun canımm

allahım
bebek için;
aleyna
tugçe
ebrar
uğurboncuğum
kardelen
azraperi
gamze
bulut
birsen
derinsu
nanelişeker
pelin
turkuaz
ayşen
potakalsuyu
hale
maviş
leeloş
didem
seydam
yeliz
ezgi
samyeli
asi
kubi
zorx
derdanur
sunay

eş için;
buğlem
fethiye

aminnnnnn......

ben geldim tuğçem merak etme
ya ramazanın bereketi galiba hiç bişey yapmadan geldi adetim
hiç hissetmedim yaa artık ALLAHIM kabul etsin

herkes hayale daldı bence hatmi şerifle dua ettik ya bu ay hamile kalırsam ne güzel olur diye hayal ediyordur..

Abla demek adet oldun kız inşallah bu ay olmassın
tugceninde dediyi gibi hissetmediysen bişe olmaz abla rabbim kabul etsin inşallah

herkes hayale daldı bence hatmi şerifle dua ettik ya bu ay hamile kalırsam ne güzel olur diye hayal ediyordur..

ahhh canım o hayaller sabah akşam bizimle zaten... uykudayken uyanıkkken... bir saniye çıkmoy ki akıllardan.... Rabbim ettiğimiz bu duaları bu güzel ayın ve özellikle bu güzel gecenin hürmetine kabul etsin inşallah.....

Back
X