Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldim tuğçem merak etme
ya ramazanın bereketi galiba hiç bişey yapmadan geldi adetim
hiç hissetmedim yaa artık allahım kabul etsin
hoşbuldum kuzu asıl sen hoşgeldin merak ettim çok yaaRabbim kabul eder inşallah ebrarım merak etme.... hoşgeldin.....
evet kuzu gelmiş inşallah sökülürüm yaaAbla demek adet oldun kız inşallah bu ay olmassın
tugceninde dediyi gibi hissetmediysen bişe olmaz abla rabbim kabul etsin inşallah
inşallah tatlımkabul eder inşallah bilmeden kılmışsın çünkü.
allahım
bebek için;
aleyna
tugçe
ebrar
uğurboncuğum
kardelen
azraperi
gamze
bulut
birsen
derinsu
nanelişeker
pelin
turkuaz
ayşen
potakalsuyu
hale
maviş
leeloş
didem
seydam
yeliz
ezgi
samyeli
asi
kubi
zorx
derdanur
sunay
eş için;
buğlem
fethiye
arkadaşlarımı okuduğum hatmi şerifin yüzü suyu hürmetine tez vakitte sağlıklı sıhatli bir evlat nasip et mevlam bizlere daha fazla aratma güzel allahım sana sığındık sana güvendik
''sen olmasandın ben bu alemi yaratmazdım''
dediğin o güzel insan h.z. Muhammet hürmetine bizlerin kuıcaklarını boş bırakma allahım
evalt isteyene evlet eş isteyenlerede hayırlı eşler nasip et güzel allahım
saol kuzu biara derda sanada tarif eder onun sayesinde yaptım bendeOhhhhhhhhh herkes takvim yapmış ne güzel olmuş kızlar takvimleriniz
banada ögretin sonrada bende yapımmmmmmmmmmmmmm
canım saol gördümde yazdım diye hatırlıyom ama demek yazmamışım yoğunluk bide çay içmedim onun salaklığı varbende geldimm ebrarımm kuzumm yazdım ama görmedin sanırım canımm boncugunn duasına kadarr burdayımm kuzumm bekliyorumm
rabbimmm inşallahhh bebişinide böyee yollayacakk hiç bişey yapmadann anlamıcaksınn bile kuzumm şaşşıp kalacan aaaa ben hamileymişimm diyecenn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Ebrarcım bişey olmaz canım bilmeden bende olmuştum bikere
hoşbuldum kuzu asıl sen hoşgeldin merak ettim çok yaa
buarada herşey yolundaymış çok şükür ama bişeye kafam takıldı benimde t3 t4 normaldi niye ilaç kullanıyorum yaa
evet kuzu gelmiş inşallah sökülürüm yaa
leke olarak kalmazda .nasip kuzum dilerim hiçbirimiz olmayız bebişler gelir
sen nerelerdesin bakıyım
inşallah tatlım