• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

tuğçem özür dilerim bitanem gözümden kaçmış ttalımm

:teselli::teselli:

ben yasin konusunda çekimserim derdam bilemiyorm kuranı kerim bilmediğim için vurguları yanlış yapacağımı ve okumamı söylediler

yelizim ben de bilmiyorum ama daha önce de söylemiştim sanırım.... ben cd den dinleyip türkçe yazılışından takip ediyorum.... öyle hatim bile indirebiliyormuşsun.... sonuçta sesli okumadığın için yanlış teleffuz etme riskin olmaz....

geldim ebuşum diger topice yazmamıştım bugün de oraya bi bakam dedim çok boşladım o tarafı...

valla kızlar yasin konusunda bende yelizim gibi düşünüyorum kendi adıma..ben arapçasından okuyamıyorum canlar..o yüzden türkçesinden okudugumda ne derece makbul oluyor bilmiyorum..okumaya katılmasam olmuyo içim rahat etmiyo..siz bilirsiniz..yoksa okumak açısından sıkıntı yok okurum tabiki...

yelizcim çekimser olma balım oku Allahın kelemından zarar gelem kabul edicekte o ameller niyetlere göre değerlendirilir sen bilerek yanlış yapmıyosunki

Kardeşumm yapayımm kızzz nolacak bi menemenden hadii gelin hep beraberr allahtan almışımm yumurtayıı koliyleee yoksa bu saatte nrde bulecam yumurtada topige menemen yapacammm hadii gelinn toplanındaa tugcem getirsinn sizi curuzuyyla

evet evet haftanın 1 günü YASİN okuma günümüz olsun canlar.hepimize niyet ederiz..her hafta okuya okuyo çokça okunmuş olur.

Back
X