• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

sende bulmusum işte kardelenimm didim diyom inanmıyonn

evet tuğçem demiştin ama deriniminde dediği gibi katılsam içime sinmiyo katılmasam üzülüyorumm ama deenerim senin dediğinide

kızlar sahurda ne yiceksiniz,karnım aç ve yorgunum,kalkasım yok,biriniz bana yapıp getirse olmamı.

evet ebrarım..diger topic hamiş topici oldu çok ugrayan olmuyo cano..ama arkidişlerimi özlüyom gelen giden varmı bakıyom arada..esram desen kafayı yemiş vaziyette selinle..uyumuyomuş hiç ya.kolik olmuş gülüm kıyamam:(((

kısss ben menemen sevmeeyom yafff neetçez şimdik:umursamaz:

sen ne istersen onu yaparız derinim....

sende bulmusum işte kardelenimm didim diyom inanmıyonn

evet tuğçem demiştin ama deriniminde dediği gibi katılsam içime sinmiyo katılmasam üzülüyorumm ama deenerim senin dediğinide

niyetin önemli kuzum... sen temiz yüreğinle okuyosun sonuçta... Allah kelamından zarar gelmez... ama biz bilmeyenlerin de bir an önce öğrenmesi gerek... ben önümüzdeki ay başlamak istiyorum aslında....

kısss ben menemen sevmeeyom yafff neetçez şimdik:umursamaz:

azra becerikli,sana başka bişeyler döktürür,sıkma canını
kız sizin o topice ben sahurda girip okuyom,daha makbuşun hamilelik haberine gelmedim,heyecanla bekliyom,roman gibi.
şu an derinin yarasını yaktırmasındayım.sempatiksalakcinni

Ya canlarım birkez daha ve sonkez yazıyorum
evet analm bozuluyo ama şuna inanın bilen çok kişide tam okuyamıyo bu iyice öğrenmeye bağlı hem deminde dedim ameller niyetlere göre değerlendirilir kabul edicek olan mevlam uzaklaşmayın en kısa zamandada öğrenirsiniz inşallah

evet ebrarım..diger topic hamiş topici oldu çok ugrayan olmuyo cano..ama arkidişlerimi özlüyom gelen giden varmı bakıyom arada..esram desen kafayı yemiş vaziyette selinle..uyumuyomuş hiç ya.kolik olmuş gülüm kıyamam:(((

ne tatlıdır o şimdi,minicikl minicik,yatır göğsüne,saatlerce durur.:ecrin_bebek:

yelizim bugün hepimiz şaşkın ördek gibiyiz kuzum kalabalık olunca böyle oluyo

derinim evet ya geçen msnde konuştukda çok fenaydı kuzum inşallah düzelir mübarek gecenin hürmetine

tamam o halde derdam okumaya devamm edeyim bende

derdam kısmadım balım aşkolsunn

kardelenim yok bacım sen sebep olmadın net im sebep bunaaa .(

ben dedim menemen yapcaktım ben sahura diye... neden bana gelmiyonuz... yoksam yemeklerimi beğenmiymusunuz....mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

kızlar artık kaçıcam ben bugece lik bukadar tabi önce listeyi yapıcam kardeloşum için
ben arife gecesi duası olsun diyorum sizcede uygunmudur kuzular

sen ne istersen onu yaparız derinim....

niyetin önemli kuzum... sen temiz yüreğinle okuyosun sonuçta... Allah kelamından zarar gelmez... ama biz bilmeyenlerin de bir an önce öğrenmesi gerek... ben önümüzdeki ay başlamak istiyorum aslında....
valla canım şuanda hiç bişey istemiyo kuzu sagol canım yapmış kadar oldunopuyorumnanaktan
azra becerikli,sana başka bişeyler döktürür,sıkma canını
kız sizin o topice ben sahurda girip okuyom,daha makbuşun hamilelik haberine gelmedim,heyecanla bekliyom,roman gibi.
şu an derinin yarasını yaktırmasındayım.sempatiksalakcinni
kızz sen delüüsün heee üşenmiyon mu kızz o kadan okumaya:)))kaydirigubbakcemile3
Ya canlarım birkez daha ve sonkez yazıyorum
evet analm bozuluyo ama şuna inanın bilen çok kişide tam okuyamıyo bu iyice öğrenmeye bağlı hem deminde dedim ameller niyetlere göre değerlendirilir kabul edicek olan mevlam uzaklaşmayın en kısa zamandada öğrenirsiniz inşallah

inşallah canım yaa.kursa gitmek istiyom aslında ama çalıştıgım için olmuyor..
ablam yakınımda degil ondan da ögrenirdim ve çok bilen var annem yengemler teyzemler herkess..inşallah yakında ögrenebilirim.

Back
X