- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
hehhh bi alınrı yapma gafletinde bulundum iki sayfa ilerlemiş
derdamm sanada dedimm yaff eminimm
HEP BEN SEBEP OLDUM DİMİalsanaalsanasmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hehhh bi alınrı yapma gafletinde bulundum iki sayfa ilerlemiş
derdamm sanada dedimm yaff eminimm
kısss ben menemen sevmeeyom yafff neetçez şimdik:umursamaz:
sende bulmusum işte kardelenimm didim diyom inanmıyonn
evet tuğçem demiştin ama deriniminde dediği gibi katılsam içime sinmiyo katılmasam üzülüyorumm ama deenerim senin dediğinide
kısss ben menemen sevmeeyom yafff neetçez şimdik:umursamaz:
hehh okudum okudumm kime ne yazcamı unuttummm
kime ne dicektimm yaaaaaaaaa
evet ebrarım..diger topic hamiş topici oldu çok ugrayan olmuyo cano..ama arkidişlerimi özlüyom gelen giden varmı bakıyom arada..esram desen kafayı yemiş vaziyette selinle..uyumuyomuş hiç ya.kolik olmuş gülüm kıyamam((
valla canım şuanda hiç bişey istemiyo kuzu sagol canım yapmış kadar oldunopuyorumnanaktansen ne istersen onu yaparız derinim....
niyetin önemli kuzum... sen temiz yüreğinle okuyosun sonuçta... Allah kelamından zarar gelmez... ama biz bilmeyenlerin de bir an önce öğrenmesi gerek... ben önümüzdeki ay başlamak istiyorum aslında....
kızz sen delüüsün heee üşenmiyon mu kızz o kadan okumaya:)))kaydirigubbakcemile3azra becerikli,sana başka bişeyler döktürür,sıkma canını
kız sizin o topice ben sahurda girip okuyom,daha makbuşun hamilelik haberine gelmedim,heyecanla bekliyom,roman gibi.
şu an derinin yarasını yaktırmasındayım.sempatiksalakcinni
Ya canlarım birkez daha ve sonkez yazıyorum
evet analm bozuluyo ama şuna inanın bilen çok kişide tam okuyamıyo bu iyice öğrenmeye bağlı hem deminde dedim ameller niyetlere göre değerlendirilir kabul edicek olan mevlam uzaklaşmayın en kısa zamandada öğrenirsiniz inşallah