Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kız vallahi kesin bir şarkı yazıcam he bu topige kaydirigubbakcemile4 ilk şarkıyı kendime armagan ediyorum haberiniz olsun ibrahim tatlısesten yanlızım dostlar ah ulen ah çok dertlendim he gel mercimek biz gidelimkaydirigubbakcemile4 nasıl olsa ne gelen var ne giden yawkaydirigubbakcemile

kız eşim az zaman verdi yaw kalkıcam başından kimsecikler yok muhabet edeyim zaten canım sıkılıyo yazık benle mercimege amAmafoldumbenmafoldumben YÜRÜ OGLUM BUGÜN KİMSE PAS VERMİYO kaydirigubbakcemile bu topik çok yavaş ilerliyo ben girene kadar derdanur uçmuş gitmiş yawkaydirigubbakcemile4

ben kaçar benimki çagırıyo size iyi muhabbetler insan bir gelir ,iki lafın belini kırardık demi herkez benmi evde otursun sıkıntıdan patlasın gezin anasını satem bir gün gelicek bende oglumla gezicem allah nasip ederse:teytey::dance:

Kızlar selamünaleyküm herkeze hayırlı bayramlar bilgisayarda sorun var giremiyorum nete haber verim dedim ebrar azranın duasını okudum canım tekrar grsrz gene cok öptm

Yüreğinizee damla damla umut, günlerinize bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdikleriniz hep yanınızda olsun, yüzünüz ve gülünüz hiç solmasın. dualarınız kabul Bayramınız kutlu olsun... kuzularımmmm

kızlarrr hepiniziii çokk öpüyorumm hayırlıı bayramlarr diliyorumm

giiremedim gezmeye gitmeden gelen gidenden fırsat bu fırsat dedim kahvaltı masasına aldım laptopu dedim yazayımm kuzulara nasılsınızzz canlarrrr nasıl geçiyoo bayram benimki yorgun ve koşturayla geçiyoo

kahvaltı yapıp evi toplayıp çıkacaz gene dün tahlilimi vermen lazımdı 3 cü gün dü hormon tahlilleri için gidp yaptıramadım bidahaki aya kaldı

samyelimm kuzumm inşallah bu ay güzel haberini alırız kuzum aşılamada can acımıyoo kuzum

rabbim inşallah emegini boşa çıkarmasınn kuzumm rabbim sana bebişini versinnn

herşey güzel gönlünce olsun inşallah

allahımm topimizdekii herkese bebişlerini yollasın inşallahh tez vakitte

bu günlerinizin tadıı çıkarınn kuzularr gercekten bebişş olunca vaktiniz olmayacak

gezin tozun eyleninn bebişş oluncaa gezemicenizz hele bide ikiz olursaa alllahhhh başınızı kaşıyamıcanız inşallahtaaa başınızı kaşımaya fırsatınız olmasın bebişlerinizin peşine koşmaktan

benim biraz gözümm korktuu hahahahahahaha şimdiki çocuklr çok fena anacım yorulmak bilmiyolar

yaşlandımmı ne başım ses kaldırmıyo hahaha ikizlerden kız olanını aldık gezmeklere gittik kaldı burada allahım kaç kişii baş edemiyozz eşim en son dedi tamam ben artıkk istemiyom çocukk hahahaha ablama diyo cocuk olunca sende kalırlar oldu dedim bende sen gider ananda kalırsın ben cocumla evde kalır büyütürüm çocumu herşey zamanınd güzel valla yaş geince sanki insan alışıyo sessizlige kaldırmıyoo başıı rabbim hepinizeee versin inşallah tabii banada gerci artıkk korkmaya başladım hahaha

slm canlar ben geldim
saol azracım güzel dileklerin için evet benimde bayram yoğun geçiyo misafir gezme derken bugünde yoğunum kayvaltı yaptık bakıyım sizze dedim
canım evet insan sessliliğe alışıyo ama ne kadar sevsende kendi çocuğpun gibi olmaz eminim eşine de kendi çocuğunun sesi fısıltı gelir rabbim o günleride tez vakitte yaşatır inşallah
sanada iyi bayramlar canım iyi gezmeleer iyi bak kendine

halecim sanada canım
ebrarcım uğramamışısn eminim çok yoğunsundur kolay gelsin canım
derinim,aleynam,tugcalım,sevtunum.pelinim,yelizim,kardelenim vr bütün kılar özledim kız muhabbetinizi
uğurboncuğum seninde merak ettim canım inşallah iyisinidir

iyibayramlar16ti8.gif

canım edit i kaldırdılar artık kullanamıyoruz
ben hiç bilmiyodum editi yeni ögrendim kullanamadan kaldırdılr demekkii yanlış yazıları napaca eden kaldırıyolarkii ceva ın için teşeküürler kuzum
BEBEK bekleme sürelerimiz
azra..............15yıl
ebrar........... 10 yıl
derin.............5 yıl
bulut...........5 yıl
samyeli.....4 yıl
aleyna....3 yıl
kardelen.........3 yılOKUNDU
birsen......2 ,5yıl
derda............2 yıl
yeliz......2 yıl
hale....2 yıl
turkuaz....2 yıl
nanelişeker....2 yıl
boncuk..........1,5 yıl OKUNDU
ezgimez.......1yıl
maviş.........6 ay
biraz rutüş yaptım :))))
bende çıkıyorum keyfim yok zaten
ağrımda var
Allah'a emanet olun hepiniza.s.
geçmiş olsun kuzumm iyi bak kendine sıcak tut kendini kuzum
Azra sende olmuşsun sen inşallah bu aya olmassın verirsin bize müjdeyi inşallah beraber veririz inşallah
inşallah kuzum inşallah hep beraber hamişş kalırızz

bayramınız mübarek olsun canlarım
canım seninde bayramın mübarek olsun önümüzdeki bayrama hamişş olalım inşallah

bi tane daha kırmızı kart haberiboshayallersmilesıkma canını azramm..dualarımızla inşallah bu ay gelecektir melegin..:Saruboceq:Şeniz
inşallah kuzum inşallah hep beraberrr hamişş kalırızz

ALLAHIM en fazla 9 ay sonra kendi bebegine dolu dolu gönlünce alışveriş yapmanı nasip etsin..ay tüylerim kalktı yazarken yaaa...amin yarabbim..öptüm canım benim hayırlı bayramlar azramŞeniz

ayy kuzumm inşallahhh rabbim hepimizee nasip etsinn hepimiz birden hamişş kalıp dogurunca bebişleri bir araya getirirk kız toplu alışverişe çıkarız düşün artıkk dükkan sahibinin halini çok öptüm kuzum hhayırlı bayramlar rabbim gönlündeki güzellikleri yaşatsın tez zamanda

selam kızlar,tek tek alıntı yapamıyorum işteyim şuan ve yoğun biraz bayramınızı kutlamak istedim
Hepinizin bayramı mübarek olsun,Allah'ın izniyle Kurban bayramı'nda hamiş oluruzda bebişlerimizden falan bahsederiz :)
Allah'a emanet olun...
Bu arada derinim tatlım ben saka yaptım alınma sakın,ben seni biliyorum
canım :) Şeniz
aminn canımmm inşallah rabbim göstersin o günleri bizlerede bayramın mübarek olsun kuzum nice bayramlara inşallah kuzumm bayramdada çalışıyonmu

KIZLAR güzel sözleriniz dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim...inşallah şuan okunan ezanın hürmetşne rabbim önümüzdeki kurban bayramında göbüşlerimizde bebeklerimizle gireriz...inşallahhhhhhhhhhhhhh
rabbim ellerimizi boş çevirmez..dualarımızı kabule eder....
aminnn kuzummm inşallahhh
naber derinsucum dediklerine katılıyorum bu arada herkezin şeker bayramı mubarel olsun canlarım iyi akşamlara.s.
saol kuzum seninde mercimde bayramı mübarek olsun

kıslarrrr ii bayramlar rabbim yapmış olduğunuz tüm ibadetleri kabul etsin

iyi bayramlar canım aminnn cümlemizinkini kabul etsin inşallah

selam canlarım ben geldim diycem kimsecikler yok
ay yaprak dökümü yaşıyoruz bayram kopardı bizi
olsun hayırlısıyla bayram bitince yine muhabbete devam azcık dinlenmek iyidir

kuzumm bayram nedeliylee sohbetlere ara ara devam edecezz gecici olarak bak anca bu gün fırsat bulabildim bayram telaşı bi geçsinn gene o kahka dolu bazen de aglayarak devam edecek gene muhabbetimizz aglamamız sevinçleden olsun inşallah

mrb kızlar,, anca geldik eve. ebrarcım amcayı merak etmişsin sağol, amca ameliyat oldu, çıktı hastaneden. platin takmışlar koluna. izmire memleketine gitmiş canım...
sizler nasılsınız kızlar...
canım hayırlı bayramlarr sevindim amcanın iyi olmasına sizde rahat bi nefes almışınızdır öptüm canım

ay allahım yaa,, niye bu bayramda bu konuyu açıyorlar,, ayy allahım ifrit oluyorum şöyle soranlara. bi yaşlı teyzemizde bana boş musun sema dedi, anlamadım. "çalışmıyoruz bayramda tatil" dedim, "yoook onu sormadım yüklü müsün dedi. ayy teyze dedim...
milletinn işi gücü yokk kuzumm konuşacak bişey bulamıyorlarrr bende uzun zamandır görmedigim birini gördümm yokmu dedi daha bebekk var var olmazmı dedimm aa ne zaman oldu dedi dedim 40 yaşında şuan 50 cocuga bedell dedim başkaa düşünmüyom zaten dedim o yetiyorr bana kal geldii öyle kaldı anladı eşimden bahsettimi hadi görüşürüz dedim ayrıldım yanından
uyu ebuşum bende uyumak istiyorum aslında..afedersiniz popom bile agrıyo..dün dükkanda çok yoruldum.
kıyamam kuzum ya bayramdada işmi olurr kuzummm allah kolaylık versin canımm
Amin sevtuncum amin inşallah

bende hamile kaldıgım günleri görürüm inşallah hayırlısıylan
inşallah çok yakında görecenn güzelimmm rabbimm verecek inşallahh

Kızlar adet oldum malesef napalım hayırlısı olsun yenı tarıhim 10 ekım
pelinim biz sözleştik hepberaber hamişş kalacaz kuzumm herşeyin hayırlısı kuzum benimde yeni tarihim 8 ekim
Kızlar selamünaleyküm herkeze hayırlı bayramlar bilgisayarda sorun var giremiyorum nete haber verim dedim ebrar azranın duasını okudum canım tekrar grsrz gene cok öptm

aleyküm selam canımm sanada hayırlı bayramlarrr allah razı olsun kuzum agzına saglıkk rabbim gönlündekii güzellikleri yaşatsın inşallah düzelri pc dönersin aramıza

Back
X