Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin daha baya varmış tatlım inşallah istediğin zamanda gelir bebişin
Evet ins. canim allahtan hayirlisi benim dahaa 6 ayim var
ben hiç bilmiyodum editi yeni ögrendim kullanamadan kaldırdılr demekkii yanlış yazıları napaca eden kaldırıyolarkii ceva ın için teşeküürler kuzumcanım edit i kaldırdılar artık kullanamıyoruz
BEBEK bekleme sürelerimiz
azra..............15yıl
ebrar........... 10 yıl
derin.............5 yıl
bulut...........5 yıl
samyeli.....4 yıl
aleyna....3 yıl
kardelen.........3 yılOKUNDU
birsen......2 ,5yıl
derda............2 yıl
yeliz......2 yıl
hale....2 yıl
turkuaz....2 yıl
nanelişeker....2 yıl
boncuk..........1,5 yıl OKUNDU
ezgimez.......1yıl
maviş.........6 ay
biraz rutüş yaptım :))))
geçmiş olsun kuzumm iyi bak kendine sıcak tut kendini kuzumbende çıkıyorum keyfim yok zaten
ağrımda var
Allah'a emanet olun hepiniza.s.
inşallah kuzum inşallah hep beraber hamişş kalırızzAzra sende olmuşsun sen inşallah bu aya olmassın verirsin bize müjdeyi inşallah beraber veririz inşallah
canım seninde bayramın mübarek olsun önümüzdeki bayrama hamişş olalım inşallahbayramınız mübarek olsun canlarım
bi tane daha kırmızı kart haberiboshayallersmilesıkma canını azramm..dualarımızla inşallah bu ay gelecektir melegin..:Saruboceq:Şeniz
inşallah kuzum inşallah hep beraberrr hamişş kalırızz
ALLAHIM en fazla 9 ay sonra kendi bebegine dolu dolu gönlünce alışveriş yapmanı nasip etsin..ay tüylerim kalktı yazarken yaaa...amin yarabbim..öptüm canım benim hayırlı bayramlar azramŞeniz
ayy kuzumm inşallahhh rabbim hepimizee nasip etsinn hepimiz birden hamişş kalıp dogurunca bebişleri bir araya getirirk kız toplu alışverişe çıkarız düşün artıkk dükkan sahibinin halini çok öptüm kuzum hhayırlı bayramlar rabbim gönlündeki güzellikleri yaşatsın tez zamanda
aminn canımmm inşallah rabbim göstersin o günleri bizlerede bayramın mübarek olsun kuzum nice bayramlara inşallah kuzumm bayramdada çalışıyonmuselam kızlar,tek tek alıntı yapamıyorum işteyim şuan ve yoğun biraz bayramınızı kutlamak istedim
Hepinizin bayramı mübarek olsun,Allah'ın izniyle Kurban bayramı'nda hamiş oluruzda bebişlerimizden falan bahsederiz :)
Allah'a emanet olun...
Bu arada derinim tatlım ben saka yaptım alınma sakın,ben seni biliyorum
canım :) Şeniz
aminnn kuzummm inşallahhhKIZLAR güzel sözleriniz dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim...inşallah şuan okunan ezanın hürmetşne rabbim önümüzdeki kurban bayramında göbüşlerimizde bebeklerimizle gireriz...inşallahhhhhhhhhhhhhh
rabbim ellerimizi boş çevirmez..dualarımızı kabule eder....
saol kuzum seninde mercimde bayramı mübarek olsunnaber derinsucum dediklerine katılıyorum bu arada herkezin şeker bayramı mubarel olsun canlarım iyi akşamlara.s.
kıslarrrr ii bayramlar rabbim yapmış olduğunuz tüm ibadetleri kabul etsin
iyi bayramlar canım aminnn cümlemizinkini kabul etsin inşallah
selam canlarım ben geldim diycem kimsecikler yok
ay yaprak dökümü yaşıyoruz bayram kopardı bizi
olsun hayırlısıyla bayram bitince yine muhabbete devam azcık dinlenmek iyidir
kuzumm bayram nedeliylee sohbetlere ara ara devam edecezz gecici olarak bak anca bu gün fırsat bulabildim bayram telaşı bi geçsinn gene o kahka dolu bazen de aglayarak devam edecek gene muhabbetimizz aglamamız sevinçleden olsun inşallah
canım hayırlı bayramlarr sevindim amcanın iyi olmasına sizde rahat bi nefes almışınızdır öptüm canımmrb kızlar,, anca geldik eve. ebrarcım amcayı merak etmişsin sağol, amca ameliyat oldu, çıktı hastaneden. platin takmışlar koluna. izmire memleketine gitmiş canım...
sizler nasılsınız kızlar...
milletinn işi gücü yokk kuzumm konuşacak bişey bulamıyorlarrr bende uzun zamandır görmedigim birini gördümm yokmu dedi daha bebekk var var olmazmı dedimm aa ne zaman oldu dedi dedim 40 yaşında şuan 50 cocuga bedell dedim başkaa düşünmüyom zaten dedim o yetiyorr bana kal geldii öyle kaldı anladı eşimden bahsettimi hadi görüşürüz dedim ayrıldım yanındanay allahım yaa,, niye bu bayramda bu konuyu açıyorlar,, ayy allahım ifrit oluyorum şöyle soranlara. bi yaşlı teyzemizde bana boş musun sema dedi, anlamadım. "çalışmıyoruz bayramda tatil" dedim, "yoook onu sormadım yüklü müsün dedi. ayy teyze dedim...
kıyamam kuzum ya bayramdada işmi olurr kuzummm allah kolaylık versin canımmuyu ebuşum bende uyumak istiyorum aslında..afedersiniz popom bile agrıyo..dün dükkanda çok yoruldum.
inşallah çok yakında görecenn güzelimmm rabbimm verecek inşallahhAmin sevtuncum amin inşallah
bende hamile kaldıgım günleri görürüm inşallah hayırlısıylan
pelinim biz sözleştik hepberaber hamişş kalacaz kuzumm herşeyin hayırlısı kuzum benimde yeni tarihim 8 ekimKızlar adet oldum malesef napalım hayırlısı olsun yenı tarıhim 10 ekım
Kızlar selamünaleyküm herkeze hayırlı bayramlar bilgisayarda sorun var giremiyorum nete haber verim dedim ebrar azranın duasını okudum canım tekrar grsrz gene cok öptm
aleyküm selam canımm sanada hayırlı bayramlarrr allah razı olsun kuzum agzına saglıkk rabbim gönlündekii güzellikleri yaşatsın inşallah düzelri pc dönersin aramıza