Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben okudum duamı allahım kabul eder inşallah
inşallah aleynam nasılsın canım
30 tane
slm bersucum kız güzel isim mevlam nasip eder inşallahsaol aleynacım bakalım akşamki maça bağlı
slm pelinim naber canımOoo ben yazana kadar siz gıtmıssınız kusura bakmayın kızlar telefondan yazmam uzun zaman alıyor aleynacım bersucum gorusmek uzre...
herkeze iyi pazarlar bebeler kız mercimekle oy kullanmaya gittik bugün siz neyaptınız bakem adamlar bilmiyolarki casus var yanımda kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 mercimekle oy kullandık geldik tam apartmanın kapısına geldim yagmur başladı:hulya: dedim eşime işşallah yagmur yagmazda eve gidince yagar dedim allahım dualarımı kabul etti arası biraz var okulun çok şükür gidince yürüdüm gelince arabayla geldik eşimin arkadaşı sag olsun eve kadar getirdi kızlar yaw hamlamışım yatıyorumya yürümek zor geldi yaw:kedi::kedi: kendinize iyi bakın mercimegin babası evde anlıcagınız biraz zor girerim bu güngamyoncuiremsu ah bir elime geçirsem o mercimegin babasını:mymeka:adam evde varken göremiyorum pc yüzünü yaw:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
PELİNİM SAG OL CANIM ANLADIM TELEFONLA UZUN SÜRÜYO GİRMEK
BEN İYİYİM SEN NASILSIN CANIMM
TEKRAR GÖRÜŞMEK ÜZERE HOŞCAKAL opuyorumnanaktan
canım ya kusura bakma yazaryazmaz çıktım kociş evdeydi hadi gidip oyumuzu kullanalım dedi .apar topar çıkmak zorunda kaldım .nasılsın bitanemebroşum yakaladım seni merhaba nasılsın tatlım
iyiyim kuzum akşama misafirim var eşimin arkadaşları maç izlemeye gelicekler tabi öncesinde yemek .onun için koşturuyorum kuzum sen naaptınSlm kızlar ben geldim
ebrarım gelmiş iyi olmana sevindim canım
uğurboncuğum senide merak ettik canım korkma bence çektir bekelme bir ay daha
kuzu görmedim özür yaaebroşum beni görmeden gittin mi:gitme:
kızlar basketbol maçları gerçekten çok heyecanlı hop oturup hop kalkıp zor izledim valla eğer amerikayıda yener şampiyon olursak benim erkekimin ismi belli olacak nasıl mı daha ilk maçları izliyoduk grup maçlarını o maçtada iki keremde çok başarılıydı bende eşime dedim ki kerem ismi kulağa hoş geliyo türkiye şampiyon olurda kupayı alırsa bizim bebişin ismi kerem olsun dedim eşim güldü keşke şampiyon olsak ama zor dedi rakipler güçlü ama dünkü maçtan sonra amerikayıda yenicez herhalde yenersek bizimde keremimiz olacak akşamki maçı merakla bekliyorum yani[/
Kızlar ben okudum duamı allahım kabul eder inşallah
30 tane