Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevtun bende cıkıyom canım namaz kılıyım sonrada pazara gidicem inşallah
sonra görüşürüzzzzzz
sen dinlen canım uyuda büyüsün mercimeğimiz ama uymazsan görüşürüz inşallahhu hu ben geldim ikinci günaydında benden olsun kız bu gece azimliyim gelicem sizlerle muhabbet edicem iş mercimegin babasını nasıl atlatıcam bilmiyorumkismile o olayı çözersem deymeyin keyfime hekaydirigubbakcemile3allah nasip ederse öglen girerim konuşuruz namazdan sonra akşamda konuşuruz gece yani benimki izin vermezse ben yapıcagımı biliyorum ona:mymeka::mymeka::mymeka: bak bakalım koymuyomu birdaha beni pc başına kız mercimegin gazabına çok ugruyorum keratanın erkenden uykusu geliyo uyuya kalıyorum bendegamyoncuiremsugamyoncuiremsu babasına diyorum kaldır kızlarla muhabbet ederim diyorum adam sen yat ben kaldırırım diyo kaldırmıyo:mymeka: kız sabah gözümü açıyom sabah olmuş:roflol::roflol: kız bunlar baba ogul anlaşıyolar galiba ben gelipte sizlerle yazışmıyım diye yaw:roflol::roflol: ama azimliyim bu akşam tamam allah nasip ederse gelemezsem bilinki mercimegin gazabına ugramışımdır:roflol::roflol: hayırlı günler canlarım öpüyorum hepiniziŞenizŞeniz
slm canım nasılsınselam kk nın güzel ve datlu hatunları gününüz güzel geçsinŞenizŞenizŞeniz
kolay gelsin canım görüşürüz inşallahslm kızlar nasılsınız görüşmeyelı
bende kıs hazırlıklarımı yapıyorum su aralar gecmıse bakamadım kusurabakmayın ya lısteyıde öne alcamda bulamadımkaydirigubbakcemile3bıde edıt kalkmıs nasıl düzeltme yapcam lıstede onada takmıs durumdayımsempatiksalakcinni
ben kactım kızar öptüm sızlerıa.s.
geçmiş olsun canım kolay gelsin sana eminim zordur inşallah biran önce geçerçok sağol cnm,malesef dinlenemiyorum iş yeri rapor istiyor bunun içinde rapor vermiyorlar:)
maşallah oğluşuna canım...
slm aleynam sanada hayırlı günlerherkese hayırlı günlerrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
canım ne güzel telaşlar inşalalh güzel bir isim bulursun adıyla büyür bebişinsaolun kazlar rabbim isteyen herkese nasip etsinn bi türlü oğluşuma isim bulamıyorumm
aleyküm slm halecim nasılsın balımSelamünaleyküm kk nın en güzel bayanları :dance:
selam canlarr
ebrarım haber verem dedim azra için duayı okudum ben daha giremem
öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan