bir ben kalmışım sanırım ama ben okudum, okuduğumu da önceden söylemiştim
Allah kabul etsin yapılan tüm dualarımızı.
canım galiba ortada bir yanlış anlaşılma var senin okuduğun ayetel kürsiler kadelen arkadaşımızaydı bu başka arkadaş tatlım .dün baktı derda arkadaşımız nerde yazdın bulamadı .neyse saol okuduğun için .allah kabul etsin
ilk günaydınınız benden olsun rabbim güzel haberlerle dolu bir gün nasip etsin
amin cano nasılsın
hu hu ben geldim ikinci günaydında benden olsun kız bu gece azimliyim gelicem sizlerle muhabbet edicem iş mercimegin babasını nasıl atlatıcam bilmiyorumkismile o olayı çözersem deymeyin keyfime hekaydirigubbakcemile3allah nasip ederse öglen girerim konuşuruz namazdan sonra akşamda konuşuruz gece yani benimki izin vermezse ben yapıcagımı biliyorum ona:mymeka::mymeka::mymeka: bak bakalım koymuyomu birdaha beni pc başına kız mercimegin gazabına çok ugruyorum keratanın erkenden uykusu geliyo uyuya kalıyorum bendegamyoncuiremsugamyoncuiremsu babasına diyorum kaldır kızlarla muhabbet ederim diyorum adam sen yat ben kaldırırım diyo kaldırmıyo:mymeka: kız sabah gözümü açıyom sabah olmuş:roflol::roflol: kız bunlar baba ogul anlaşıyolar galiba ben gelipte sizlerle yazışmıyım diye yaw:roflol::roflol: ama azimliyim bu akşam tamam allah nasip ederse gelemezsem bilinki mercimegin gazabına ugramışımdır:roflol::roflol: hayırlı günler canlarım öpüyorum hepiniziŞenizŞeniz
valla kandır kocişini buakşam duaya sende katıl canım
mercimek nasıl kız nezaman gideceksin kontrole
selam kk nın güzel ve datlu hatunları gününüz güzel geçsinŞenizŞenizŞeniz
bersum selam canım nasılsın?
dün yazdım ama ghörmedin sanırsam kontrol nezaman canım
slm kızlar nasılsınız görüşmeyelı
bende kıs hazırlıklarımı yapıyorum su aralar gecmıse bakamadım kusurabakmayın ya lısteyıde öne alcamda bulamadımkaydirigubbakcemile3bıde edıt kalkmıs nasıl düzeltme yapcam lıstede onada takmıs durumdayımsempatiksalakcinni
ben kactım kızar öptüm sızlerıa.s.
boncuğum edıt olmadan liste biraz zor olucak aslında şey yapabiliriz başka bir liste sadece adet günlerini yazarız sonra diğer asıl listeye ekleriz .anca öyle olucak
demek başladın kış hazırlıklarına ben daha tek bişey koymadım dolaba
sağol ablam,O akşam kayınvalidmler annemlere gelmişti ben önemsemedim netten baktılar,kalp yetmezliği belirtilerinin arasındaydı,zorla gittik ama iltihap varmış neden olduğu belli değil tabi,ayağımın üstüne zor basıyorum
dinlenmeye gerçekten ihtiyacımvar hem beynen hemde vücuden..
ekim başında izne çıkıcam inş,işten çıkamıyorum yine malesef
çok çok geçmiş olsun ablamm,Allah korumuş hakikaten...
inş yumoşların büyür
iltihaptan olmuş bitanem,çok sağol tşk ederim
tutişim çok geçmiş olsun doğrudur iltihaptanda olur inşallah biran önce şifa bulursun canım .demek işten çıkamıyosun neyse sağlık olsun diyelim kuzum
selam canlarr
ebrarım haber verem dedim azra için duayı okudum ben daha giremem
öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
saol canım ağzına sağlık görüşürüz sonra çok öptüm
ayşenimm kuzumm bi daha gelemem demişsin ama merak ettim
senin hsg işi ne oldu,adetten sonra gideceksin değil mi?
yok kuzu ayşen 2 gün filan burda olamaz biyere gidiyoda sonra dönücek merak etme
kızlar az önce arkadaşımla konuşuyorum nasılsın diyorum hiç sorma moralim bozuk ne oldu hamile kaldım...ayyyyyyyy kafayı yiyiecektim neden dedim...sprail vardı onunla korunduğumuz halde hamile kaldım...o an var ya nediyeceğimi şaşırdım...
RABBİM görüyorsun insanlar korunuyorlar istemiyorlar yinede hamile kalıyorlar...bizler bizlerrrrrrrr hamile kalmak için elimizden geleni yapıyoruz ama yinede kalamıyoruz....
RABBİM GÖRÜYORSUN İÇİMİZDEKİ HASRETİ TEZ VAKİTTE HAYIRLISYLA DİNDİR ..SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ET...AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
hey yarabbim işte bakın olacak olunca herşey boş bizde tevekkül edicez başka çare yok
bulutcum bizde yaşıycaz inşallah canını sıkma tatlım
turkuazım neyın var tatlım hayırdır ıhmaletme cnm sakın ha gecmıs olsunopuyorumnanaktan
aleynam meraketmıssınız cnm benı cok sagolun bende hata haber veremedım sızlere:mymeka:
buarada kızlar ertelemıyorum ne olcaksa olsun yrn gıdıyorum doktora konusmaya ılac falan yazar belkı hsg den önce carsambada büyük gün rabbım ınsallah temız cıkar hersey son hız tedavıye baslarım
bıde sıze bısıy sorcam doktor carsamba dedı ama ogün benım 13.günüm persembede ovülasyon günüm bı sakıncası olurmu acaba :uhm:
öptüm sızı kızlar allaha emanet oluna.s.
valla filmden sonra ilişki olmaz galiba hatta banyo bile yaptırmıyolar .
yani buayda öyle geçicek cano
derdam selam canım naber