Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar mrb
geçmiş bayramınız kutlu olsun
koydeydim kaçgündür ben gittigimde kk ya girilmiyordu .. herkes ii inşallah
aslında fazla duramıycam bi mrb deyip kaçıcam

ebrarım fasulye var ocakta onu beklıyorum bu kıs hazırlıkları tüpü mahvedıyor yakaydirigubbakcemile3
gökcem az kaldı dımı doğuma bak ne güzel senın hamıs oldugunu günü dün gıbı hatırlıyorum hayırlısıyla kucagına alırsın ınsallah

hoşbulduk datlum bu akşam 8 de geldim hiç halim yok heryerim şiş yorgunum bu arada hemeroidim şişmiş :) oturamıyom sen nasılsın

saol boncugum ii olmaya çalışıyom canım benim ellerim ayaklarım şiş ayrıca üstte yazdıgım gibii yerim şiş :) oturamıym geçen gün midem çok kötüydüm kustum ekşime yapıyo off anam off neyse ... çok şükür az kaldı bakalım haftaya gitce m dr a dogum zamanını söyleyecek sezeryan olursa .. sen nasılsın hsg sonucu ne çıktı ?*

BEBEK bekleme sürelerimiz
azra..............15yılOKUNDU
ebrar........... 10 yıl
derin.............5 yıl
ayşen...........2 yıl
derda............2 yıl
tuğçe............1,5 yıl
aleyna...........3 yıl
kardelen.........3 yılOKUNDU
boncuk..........1,5 yıl OKUNDU
turkuaz...........2 yıl
nanelişeker......2 yıl
samyeli...........4 yıl
birsen..............2,5 yıl
bulut...............5 yıl
hale................2 yıl
yeliz...............2 yıl
ezgi................1 yıl
maviş..............6 ay

gökcem büyük gün carsamba cnm daha cektırmedım yanı sen fazla yorma kendını gıt dınlen bence dıkkat et kendıne amanopuyorumnanaktan

PELİNİM saol canım bende iyiyim şükür dua var bu akşam bekliyorum kızların gelmesini

ASİCİM saol canım seninde nerelerdesin sen ya hiç uğramaz oldun

saol ebroşum acaip kötü oldu ya ekşi ayran içtim köyde iki gün ardarda sanki bilmiyom öyle şişierecek neyse geeçer inş sen nasılsın o ne listesi öyle

giderim birazdan boncugum demek çarsamba büyük gün hee hadi hayırlısı canımdualarım seninle temiz çıksın inş saonrada gelsin bebegin

GÖKCEMM kıyamam ya mide ekşimesi kadar zor bişey yok allah yardımcın olsun
azkaldı kanka sabret yakında senin kızında resimlerine bakıcaz faceden
ay makbuşunkini gördünüzmü bayramlık giymiş maşallah selinime çok yakışmış yaa .darısıda gökce kuzusuna sende artık kurban bayramına bayramlık alırsın canım

gökcem kim nekadardır bebek bekliyo diye liste yaptım
ayetel kürsi okuyoruzya ona göre bu sırayı takip edicez

Back
X