Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar dün gece saat 4 de yattım sabah 7 de kalktım yarında erken kalkcam gözler gidiyo benim ben çıkıyım
huuu huuu kızlar ses verin çıkıcam birazdan yaaa
halem sesin çıkmıyo canım iyisin değilmi
azram kardeloşla bugün konuştum köyde biraz keyifsiz ama alışıcaz diyo
hepinize çok selamı var birkaç güne dönecekmiş
azram 8 ekimde gelmez inşallah kırmızıların
hadi kaçalım canım çok öptüm seni iyi geceler allah şifa versin sanada
canım ya geçmiş olsun ..inşallah ilaçlar işe yarar canım..öptüm seniŞenizsağol ablam,O akşam kayınvalidmler annemlere gelmişti ben önemsemedim netten baktılar,kalp yetmezliği belirtilerinin arasındaydı,zorla gittik ama iltihap varmış neden olduğu belli değil tabi,ayağımın üstüne zor basıyorum
dinlenmeye gerçekten ihtiyacımvar hem beynen hemde vücuden..
ekim başında izne çıkıcam inş,işten çıkamıyorum yine malesef
çok çok geçmiş olsun ablamm,Allah korumuş hakikaten...
inş yumoşların büyür
iltihaptan olmuş bitanem,çok sağol tşk ederim
aleynacım çok geçmiş olsun tatlım..ihmal etme bak onu canım..git bi görün.inşallah önemli birşey degildir.Şenizturkuaz cok gecmiş olsun ya iltihaptan olmuş demek ayak morarması bende kalpten diye biliyodum
benimde sag kolum cok agrıyo içide de beze gibi bişe cıkmış diş agrısı gibi agrıyo hele yatınca cok agrıyo bende dr gitsem iyi olcak aslında
fıstıgım cnm benimŞenizhadi bakalım hayırlısı inşallah canım..çok çok dua edicem sana..inşşşallah rahim filmin çok güzel geçer ve en önemlisi sonuç temiz çıkar inşallah bitanem...biliyorum korkuyorsun ama çektirmeden önce benim ne çok korktugumu biliyosun...ama inan korkulacak hiçbirşey yok..bana normal vajinal muayene gibi geldi inanki..hiç acı duymadım..sana tavsiyem kendini hiç sıkma..oraya yattıgın anda bol bol dua oku gözünü kapa rahatla canım..hemen bitiyor zaten..çıkacak sonucun temiz olacagını düşünerek kendini rahatlat fıstıgım..hayırlısı inşallah canım:Saruboceq:turkuazım neyın var tatlım hayırdır ıhmaletme cnm sakın ha gecmıs olsunopuyorumnanaktan
aleynam meraketmıssınız cnm benı cok sagolun bende hata haber veremedım sızlere:mymeka:
buarada kızlar ertelemıyorum ne olcaksa olsun yrn gıdıyorum doktora konusmaya ılac falan yazar belkı hsg den önce carsambada büyük gün rabbım ınsallah temız cıkar hersey son hız tedavıye baslarım
bıde sıze bısıy sorcam doktor carsamba dedı ama ogün benım 13.günüm persembede ovülasyon günüm bı sakıncası olurmu acaba :uhm:
öptüm sızı kızlar allaha emanet oluna.s.
AMİN...ALLAHIM azramıza hayırlı saglıklı,eli ayagı düzgün,dinine düşkün,vatanına milletine hayırlı,anne babasına saygılı sevgili,insanları seven çok akıllı bir evlat nasip eyle..AMİN YA RABBİM...![]()
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
KATINDAN HAYIRLI EVLATLAR VER
ALLAHIM sen AZRA arkadasımız İÇİN okuduğumuz AYETEL KÜRSİLERİ bebişinin gelmesi için vesile kıl .arkadaşımıza katından doktorlara bile gerek kalmadan kendiliğinden hayırlı bir evlat ver.arkadaşımız her daraldığında onun yar ve yardımcısı ol .SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
![]()
hadi kızlar hepinize iyi geceler çok öptüm sizi
derinim gelmedin görüşemedik çok öpüyorum senide
![]()
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
KATINDAN HAYIRLI EVLATLAR VER
ALLAHIM sen AZRA arkadasımız İÇİN okuduğumuz AYETEL KÜRSİLERİ bebişinin gelmesi için vesile kıl .arkadaşımıza katından doktorlara bile gerek kalmadan kendiliğinden hayırlı bir evlat ver.arkadaşımız her daraldığında onun yar ve yardımcısı ol .SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
![]()