sağol canımm bnm sen nasılsın?kız turkuaz nasılsın bebem görüşmeyeli pelin67 tanımıyorum ama seninle tanışmak isterim nasılsın bacım hoş geldiniz bu aradavereliniortak
turkuazcım uyku tansiyon düşüklügünden oluyomuş ne zaman uykum gelse ölçüyorum çok düşük kerata uyua uyuya büyücek allah acısını yaşatmasın bacım tez zamanda rabbim sanada nasip etsin şiş hemi benim gibi uyuda yemek yapamada benim eşim gibi dalga geçsin senle sanada rabbim bir mercimek verir işşallah bacım ya valahi her aklıma geldikçe dua ediyorum rabbime diyorum şükürler olsun rabbim bu günüme diyorum beni böyle mutlu ettin rabbim benim gibi evlat hasretiyle yanan herkeze ver anneligi taddır diyorum allahım sesimi duysun rabbim sizlerede tattırsın bacılar ya:teselli:
inşaallah kuzum ya ağzındna bal damlıyor valla...ALLAH RAZI OLSUN opuyorumnanaktan
gez yavrum ya bende aynı senin gibiyim,bi gün iznimiz var aslında gezmek lazım :)selam canlarım kuzucuklarımmmmopuyorumnanaktan
napıyonuz bakem?kıs SEVTUN ebuşun dedigi gibi bende gülüyom yazdıklarına:))sankim mercimek dogmuşta onu alıp gidiyon gibi geliyogamyoncuiremsu:roflol:çok hoş ya canım..Allahım mercimegini korusun sag salim kucagına versinbize ettigin dualar için de amin diyorum ALLAH RAZI OLSUN canımŞeniz
ALEYNA cım git kuzu doktora ya korkma..bende senin gibiyim aslında ama bişey oldugunda sebebini ögrenmeden de duramam...ihmal etme canım..gece de konusamadık ama valla çok uykum vardı..demin kalktım adamı da geç bırakıyodum direksiyon sınavına..zavallım 10 da kalktık bi,dedi güzel bi kahvaltı edelim hayatım..ama ben dal uykuya salak kafam gitti kahvaltısız:çok üzgünüm:
demin de kaynanam aradı kahvaltı etmediyseniz gelin diye..napacagıma karar veremiyorum yaa...evde de biraz işim var aslında...aman diyorum anasını satiiim bırak evi git keyfine bak amannnn..iş iş iş yedik kendimizi beeboshayallersmilenapsam ki kıslar .
kaynanacığını seviyorsun anlaşılan maşallah maşallahhbayanssulusmile
hoşgeldin cnm inş en kısa zamnda bebişin olurrBu siteyi uzun zamandır takip ediyordum ama bugün aranıza katıldım.
Bende bebek istiyorum ama sorunlarımız var.
biraz daha iyi abla ilaçlar işe yarıyor birde iltihap dedi ya aklıma gelirse soğan suyu içiyorum akşamkızlar geldim ama yine çıkmak zorundayım kociş işe gidecek bende annemlere geçicem teyzemler geliyomuş bursadan
semoşumu görüyorum altta nasılsın canım ikizler nasıl özledim yaa herşey yolunda inşallah
derinim evdesin kuzum hayırdır?buara iyi tatil yaptın
pelinim biliyodum adet olduğunu ondan yazmadım canım merak etme adetin bitsin sanada veririm listeyede hemen ekliycem kuzum
tutişim sen nasılsın ayağın nasıl bitanem
sevtun kız naber gece kalkıp mercimekle bize yazmışsın fedakar arkadaşım benim saol öptüm seni
bersum sen nasılsın okul gitmedinmi canım
Rabbim şifa versin cnmHOŞBULDUK ARKADAŞLAR.
3 BUÇUK SENEDİR EVLİYİM.
EŞİM MART AYINDA VARİKOSEL AMELİYATI OLDU. GEÇEN AY HAMİLE KALABİLDİM AMA EYLÜL 13 DE 5 HAFTALIK DÜŞÜK YAPTIM.
GERÇEKTEN BÜYÜK YIKIM OLDU BU BANA mafoldumben
ŞİMDİ TOPARLANMAYA ÇALIŞIYORUM. HALA ADET OLMADIM.
BİRDE ONUN STRESİ VAR.
BÖYLE İŞTE.......
Allah hayırlara çıkarsın gülüm,inş meleğinin geleceğinin habercisidiropuyorumnanaktantamam kuşum çık sen.izinliyim cano bugün:))evet iyi tatil oldu valla...
evet kıs aradım şimdi geliyom diye...yazık yememişler bekliyolarmış..duruyo kahvaltı diyo görümcem:))ben ortalıgı topparlıyım da giyinip çıkayım hemen..öptüm seni de canım.opuyorumnanaktan
bu arada SEMOŞUMMMMM bende gördüm seni kuzumm canım çok özledim..ama çıkmak zorundayım bebemm..ikizlerini öp benim içinnopuyorumnanaktan
HEE kızlar unutmadan..bi rüya gördüm hayırlara çıksın..bi bebek var..erkek bebek...bana emanetmiş göya.annesi bi yere gitmiş heralde ve ben bu bana emanet bebegi ikinci defadır görüyorum..ama aynı bebek degil yani..herneyse...
bebege bakıyorum gezdiriyorum falan...evdeyken bi bakıyorum çocuk çekmeceden bir sürü hap bulup agzına atmış...bende elimi bi sokuyorum gırtlagına kadar nerdeyse..hapları çıkarıyorum aglıyorum inşallah yutmamıştır diye(( sonra bırakıyom yere gidiyorom içeri ...tekrar arkamı bi dönüyom bu sefer o büyük haplar varya .gripin yani onlardan bulmuş atmış agzına onu da alıp çıkarıyorum kurtarıyom bebegi..gezmeye götürüyorum sonraa birsürü gördüm de şimdi aklıma bu kısımları gleiyo sadece..nolur yorumlayın canlar..akşam okurum...öptüm hepinizi kaçtım benopuyorumnanaktan
![]()
kuzum vardır bunda da bi hayır:lepi:kızlar ben geldım cok komık bısıy oldukaydirigubbakcemile3
sabah doktoru aradık doktor tarıhlerımı sordu dedı gec kalmısız tarıhlerı karıstırmıs
adetımın 12.günü dogru sonuc almak ıcın adet bıtımınde cekmemız lazım dedı sasırdım kaldım ben
bılıyodum zaten bu ıste bı ıs var neyse hem üzüldüm hem sevındım üzülmemın nedenı branönce cektırımde tedavıye baslım ıcımdekı korku gecsın ıstıyordum sevınmemın nedenı ıse ovülasyon günlerım gecmedı neden olmasın buay belkıde bı ısarettır hamıs kalırım ve cektırmem:dance::dance:
hayalı bıle güzel belkı banada vurur bı mucıze dımı kızlarboshayallersmilezemuszemus
belkide geliyor seninki bu ayyykaydirigubbakcemile5
boncukum bnm yeni tarih 8 ekim canımm
Selamümaleyküm canlarr boncugum hosgeldin bitanem inş. rabbim gönlüne göre versin bitanem..hee bu arada yeni adet tarihim 1 ekim eklersin tatlım
vealeyküm selam,halem naber kuzu?