Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin canım benimde ekran açıktı içerde işlerim vardı bakamadım halet işlerini kuzum kolay gelsinfıstıgım inanır mısın bende bugün sana yazacaktım acaba geç mi çagırmış doktor diye..bende bi tuhaflık sezdim çünkü adet bittigi gibi 8.gün mü neydi bana çekildi canım...hadi hayırlısı bu belki de..belki gerek kalmıcaktır fıstıgım hadi inşallah yaaaŞeniz
canım bende anlamadım..bi ara girmeye çalıştım,mail adresime ulaşılamıyor diye mesaj aldım kk dan..sonra bende msj yolladım editörlere öylelikle açtılar demekki...
turkuazım iyi akıl etmişsin canım benim sogan suyunu..iltahap kurutuyo zaten iyi bari..ilaçlarda işe yarıyodur oh sevindim cnm ya..
bu arada haklısın valla gezmek lazım da canımız durmuyo ki iş yapmadan..bak yeni geldik halamlardan aklımda bi ton iş yapma dürtüsüboshayallersmileevde olsam sorun degil de..böyle yetişemiyor insan hiçbişeye.bide çocuk olsa vay halime..evimi toz götürür heral:roflol:
kaynanacıgımı da severim canım gerçekten:)))
samyelim hayırlısı inşallah canım...şuanda durum iyi mi anlayamadım gerçi ama..senin ne ignesiydi bunlar karından igne mi vuruluyosun canım?
ayşenim hakkında hayırlısı canım..en iyisini düşünüyosun bencede git hemen çektir filmini adetin bittigi gibi..inşallah bi sorun çıkmayacaktır Allahın izniyle...erteleme sakın çektir..doktorun da çektirme diyecegini sanmıyorum zaten.
oyy oyy kıyamam çok aglamışın cnm yaaa..bu bebeler sizi sulu göz yaptı:))
amin canım sagol duaların içinn..
merahaba gökçem cnm benim..napıyon kıs şikşoooooŞeniz
sagol canımmm dualarınızda biizi hiç unutmuyosunuz ALLAH RAZI OLSUN tüm hamile kardeşlerimden...
kızlar halamdan yeni geldik..inanır mısınız üstümü bile degişmeden gelip bakayım dedim sizie:kimseler yok gerçi..bende bi duş alayım gelirim yine canlar...
azracım demin burdaydın eger hala buralardaysan konuşamazsak kusura bakma tatlım bi duş alayım..birazda işlerim var gelirim yine..
ben geldım herkes kacmıs ask olsun azra derın kımse kalmamıs bende gıdıyorum ozaman:gitme:
selamün aleyküm candostlar, nasılsınız görüşmeyeli
aleyküm selam canım hoşgeldin kendi adıma iyiyim sen nasılsn canım
Allah iyilik sağlık versin canım
bende ne iyiyim ne kötüyüm tuhaf bi haldeyim kendimi boşlukta gibi hissediyorum sinirlerim bozuldu iyice durduk yere ağlıyorum senağlama
1-2 arkadaşımı aradım birileriyle konuşsam rahatlarımbelki diye aksilik olacak ya ulaşamadım yada cevap verilmedi bu sefer de iyice gerildim çok saçma bi sebepten eşimin kalbini kırdım
kendimi kötü hissediyorum bilmiyorumkismile :sinifsinif:
çok üzgünüm çoookkk :1no2:senağlama
çok üzgünüm çoookkk :1no2:senağlama
bebek ultrasonda ne zaman görunur en erken bılen warmı:S:S
azraperi nasılsın bakem ne var ne yok görüşmeyeli balım anlat kardeşine :icecream::icecream:
nıye kımse cewap wermıo ben yenıyım yanlısmı yazıorum acaba bebek ultrasonda en erken kac haftada görunur bılen warmı 4 hafta 5 gunluk hamıleyım kese war bebek yok dıo doktor cuma baklıcak tekrar dustumu ne kanamamda war gecen sefer bos gebelık gecırdım korkuyorum:gitme: