Dilek anahtarım ... :(

Askihafizhafza

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
356
160
33
Arkadaslar meraba. Ben bu forumda dilek anahtarı terkibini okuyup bende yapmaya karar verdim ancak yarm kaldı 15kisi oldu sayısı ise 41 ,yaklask 26 kisi falan hala eksik akrabalrdan ise istemiyorum cnkü evlenip ayrılmamış şartı var bn bnu söyledğm zaman direkt evlilim olrk algılayp dedikodumu edicekler aralarında bzm akrblrmz en ufak biseyde olmayan biseyi bile oldu die anlatrlar son çağrem burası kaldı .kück bi ricam var bursada osmangazi ve yldrm yaknlarnda oturan mutlu evlilikleri olan arkdslardan bna bu hususta yardm etmelerini isticem hiç bosanmamış olcak şartı var sadce bu kisiler verebilir bi sekilde 26 kisiyi burdan toplayabldğm kadar toplamam lazm 3 ,5 hatta bir tl bile kafi 41 kisiyi tamamlayabiliymde bulusup gerekirsrse alablrm bu corbada sizinde bi tuzunuz olsun yardmcı olcklardan Allah razı olsun smdiden sayı toplucam eğer olursa smdiden sağolun umarm toplayablrm 41 kisiyi ,iyi günler .

Eğer dileğim olursada bna yardmcı olan o 41 kisiye ulasabldiklerime gelip alablceklere bir kitap ve kristal tesbih adağm var insallah olurda ,asla niyetim para toplama veya baska bisey dğl sadce 41 kisiye tamamlamam lazm arkdslar tek arzum bu yarm kaldı dua et diyceklere saolsun smdiden duada ediyorum ama bnu tamamlamazsam yarm kalcak olcak isim olmuyo yarıda kaliyo hep .

Bu olay su sekilde 41 tek evlilim yapms kisiden enaz 1 tl alicam kuyumcudan altn anahtar alicam topladğm o paralarla terkip diyelim .bi nedeniniz zorunluluğunuz yok tabi sadce burdan yardm almak alma geldi 41 kisiden gidip almam lazm bulmam gerek 41 kisiyi ancak bursa ici osmangazi ylfrm yaknlarnda oturan ablalarmdan yda kardeslermden alabilirm cevremde sadce 15 arkdsmdan aldm akrblara sölemek istemiyorum .

Canm dilek anahtarı su birseye niyet edip 41 kisiden bi anahtar alcak kadar para toplamak 1 tl dahi oluyo sadce maksat 41 sayisini olusturablmek yapanlarn oldu bnde denemek istedim o para ile kuyumcudan ufak bi anahtr istiyosunz o paraya size anahtr veriyo sizde onu boynunuzda tasiycaksnz.bu sklde d

Canlar bursa içi olan arkdslar yazsın baska bi sehre gidcek halim yok 1 tl icin ancak merak edenlerde sorsun tabi bu terkbi anlatrm yapmak isteyenler icin.gizli ilimler hazinesi kitabndan okunmus denenmis bisey

Dileklerin olmasına sebep dha süratli bu sekilde olanlr duydum bnde ypmak istedim ama yarıda kaldı

Ya pes varya konusmak icin konusuyosunuz senden milyonlar isteyen yok değisik insan ya murtedsen ikra da deme onu temizler der .bn diyorumki bursa ici 1 tl pes ya .rkm bile verdm 26 kisi senin paranamı ihtiyavm var sen verme zaten bu niyetle dileyide ifsad edersin maddi durumum yok dğl ama bnm paramla olan bisey dğl.nyse konu iptal burdaki insanlarn samimiyetine dayanp acmak istedim.pisman oldm bizlerde burda ne yardmlar yapmaya calstk kitap esya yahut bebek bezi solemek istemezdm ama .buseklde yardmlasmalarda oldu zorla konusturuyosunuz ya

Konu iptall yetkili kisi kapatabilirmi rica etsem millet ne hale gelmis ya yardmlasma konusunda. Hala eciğuni cücüğünü soruyolar inanmiyomus ta yargılar gb kendim hafizim dua etmesini bilmiyo dğlm.nyse no problem kapatınız bu konuyo güncel dğl.kadn milleti hemcinsim ddm yardm istedm adamlardan isteseydm daha iyidi yeminle ama haya iste.

Konu iptall yetkili kisi kapatabilirmi rica etsem millet ne hale gelmis ya yardmlasma konusunda. Hala eciğuni cücüğünü soruyolar inanmiyomus ta yargılar gb kendim hafizim dua etmesini bilmiyo dğlm.nyse no problem kapatınız bu konuyo güncel dğl.kadn milleti hemcinsim ddm yardm istedm adamlardan isteseydm daha iyidi yeminle ama haya iste.

Türkçe yaz. cinsiyetçiliğini başka yerde yap. kibledim.

Ya pes varya konusmak icin konusuyosunuz senden milyonlar isteyen yok değisik insan ya murtedsen ikra da deme onu temizler der .bn diyorumki bursa ici 1 tl pes ya .rkm bile verdm 26 kisi senin paranamı ihtiyavm var sen verme zaten bu niyetle dileyide ifsad edersin maddi durumum yok dğl ama bnm paramla olan bisey dğl.nyse konu iptal burdaki insanlarn samimiyetine dayanp acmak istedim.pisman oldm bizlerde burda ne yardmlar yapmaya calstk kitap esya yahut bebek bezi solemek istemezdm ama .buseklde yardmlasmalarda oldu zorla konusturuyosunuz ya
:)))) Aman dikkat edin, temiz kalayım derken daha da kirlenmeyin.
Iyi bir gün dilerim :))))

Back
X