• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek anahtarım ... :(

41 tl toplasam bile dileğim olursa sayet 410 tl lik adağm var ya komik rakamlar neyin

İsim vermedikten sonra ne veren el belli ne alan el.sizin zorunuz nedir .istemiyorum dedim zaten kalsn paranız cok ilginc insanlarsnz zaten suana kadar doğru düzgün anlayslı bi seklde yorum yapan olmadı ona üzldm ya.veya güzel bir dille uyaran da olmadı konuyu merak eden dier açlms konulardan okusun ozaman.konumda kapansın yorum almak cevap vermek istemiyorum Allah kapısından baska kapı aratmasın yarm kaldı korkuyorum bnde isterdim hic yapmamayı hatta burayada bu konuyu acmamayı isterdim .
Siz normalsiniz biz ilginç insanlarız. Yav he he:işsiz:

41 tl toplasam bile dileğim olursa sayet 410 tl lik adağm var ya komik rakamlar neyin

İsim vermedikten sonra ne veren el belli ne alan el.sizin zorunuz nedir .istemiyorum dedim zaten kalsn paranız cok ilginc insanlarsnz zaten suana kadar doğru düzgün anlayslı bi seklde yorum yapan olmadı ona üzldm ya.veya güzel bir dille uyaran da olmadı konuyu merak eden dier açlms konulardan okusun ozaman.konumda kapansın yorum almak cevap vermek istemiyorum Allah kapısından baska kapı aratmasın yarm kaldı korkuyorum bnde isterdim hic yapmamayı hatta burayada bu konuyu acmamayı isterdim .
Iste Allah kapisindan baska kapi aramiyorsan eger bu sacma hurafeleri unutacak sadece ondan isteyeceksin..dua edeceksin..anladin??
Bunu yazdik ogren diye..ama sen hala israrla 41 liranin derdindesin..

Bibi abla herkesten de istemiyor evliliğinde mutlu olanlardan istiyor. Senin de mutlu bir evliliğin var bildiğim kadarıyla 1 lira veriver şu kardeşimize.
Anektar alıp boynuna takacakmış :KK53:
Şükür mutluyuz 11 yıldır hayrına 1 tl gönderim yolla gı hesap no nu :27::olamaz:bunu ne için istiyorsun evliliğinde mutlu değilseb boşan bacım hafızım diyorsun hurafelerle uğraşıyorsun :KK14:

Iste Allah kapisindan baska kapi aramiyorsan eger bu sacma hurafeleri unutacak sadece ondan isteyeceksin..dua edeceksin..anladin??
Bunu yazdik ogren diye..ama sen hala israrla 41 liranin derdindesin..
Lafa gelince hepiniz vaize.sfr günahsz uçan kullarsnz hepiniz zaten

Arkadaslar meraba. Ben bu forumda dilek anahtarı terkibini okuyup bende yapmaya karar verdim ancak yarm kaldı 15kisi oldu sayısı ise 41 ,yaklask 26 kisi falan hala eksik akrabalrdan ise istemiyorum cnkü evlenip ayrılmamış şartı var bn bnu söyledğm zaman direkt evlilim olrk algılayp dedikodumu edicekler aralarında bzm akrblrmz en ufak biseyde olmayan biseyi bile oldu die anlatrlar son çağrem burası kaldı .kück bi ricam var bursada osmangazi ve yldrm yaknlarnda oturan mutlu evlilikleri olan arkdslardan bna bu hususta yardm etmelerini isticem hiç bosanmamış olcak şartı var sadce bu kisiler verebilir bi sekilde 26 kisiyi burdan toplayabldğm kadar toplamam lazm 3 ,5 hatta bir tl bile kafi 41 kisiyi tamamlayabiliymde bulusup gerekirsrse alablrm bu corbada sizinde bi tuzunuz olsun yardmcı olcklardan Allah razı olsun smdiden sayı toplucam eğer olursa smdiden sağolun umarm toplayablrm 41 kisiyi ,iyi günler .
Yazınız tam açık değil insanların anlamaması çok normal doğal olarak nasıl oluyor diye soruyorlar. 41 kişiden 1 tl alıp nasıl kuyumcudan anahtar alabileceksiniz. Insanlar size soru soruyor, kimisine saçma hurafe gelebilir bunu belirtiyor hemen saldirganlasiyorsunuz. Dediklerinizden inanin hicbir sey anlasilmiyor. Olayin kadin dayanismasiyla ilgisi yok ki. Sinirden ağlıyorum demissiniz ağlanacak bir durum da yok.

Şükür mutluyuz 11 yıldır hayrına 1 tl gönderim yolla gı hesap no nu :KK53::olamaz:bunu ne için istiyorsun evliliğinde mutlu değilseb boşan bacım hafızım diyorsun hurafelerle uğraşıyorsun :KK14:
O evliliğin garantisimi vr soyle gülüp dalga gecer gb yazdn ya Allah bildiği gb etsin o cok emin olduğun evliliğini. Cok iyi insanlar iseniz gzl bir dille uyarın madem bmu islamiyet gzl ahlak.Madem o günah su yaptğnda günah

Şükür mutluyuz 11 yıldır hayrına 1 tl gönderim yolla gı hesap no nu :KK53::olamaz:bunu ne için istiyorsun evliliğinde mutlu değilseb boşan bacım hafızım diyorsun hurafelerle uğraşıyorsun :KK14:
Mutsuz oldugu icindegil ev icin dilek dilemis 41 kiside para toplayaca ve o paranin uzerine para katip altin anahtar kolye alacak. Dilegi kabul olana kadar boynunda duracak boyle bir hurafe buda

O evliliğin garantisimi vr soyle gülüp dalga gecer gb yazdn ya Allah bildiği gb etsin o cok emin olduğun evliliğini. Cok iyi insanlar iseniz gzl bir dille uyarın madem bmu islamiyet gzl ahlak.Madem o günah su yaptğnda günah
Hiç birşeyin garantisi yok onu Allah bilir ;) ben senin kadar (dedigine göre hafızsin) dini bütün bir insan degilim ama bunun bilincindeyim ;)

Bibi abla çok pis beddua aldın başına iş gelirse bu üyeden bil :rolleyes:

Evet islam güzel ahlakı öğütler lakin aynı zaman da beddua etmemeyi de öğütler.

bari milletin evliliği hakkında konuşma.

Lafa gelince hepiniz vaize.sfr günahsz uçan kullarsnz hepiniz zaten
Kırk yıllık tanıdığımız insanların bile inancını sorgulamak bize düşmez, dinle paranın kimde olduğunu bilemezsiniz demişler. Zaten makbul olanı da gizli yaşamaktır bence.
Hafız olduğunuzu söylüyorsunuz bari siz bu hataya düşmeyin.
Konunuza gelince, dua etmek yerine kul yapımını alıp boynunuza takacaksınız da ne olacak? Neyse konu kapanır zaten şimdi.

Back
X