• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek anahtarım ... :(

Arkadasım saldrmak zorundamısın var böyleleri ya sana yorum yap dien mi oldu isine gelmiyosa yanıtlamak zorunda dğlsin ki derdin ne

farkındaysanız siz millete atar yapıp "kirli" diyene kadar yazmadım. boş yapıyorsunuz ya şikayet ettim nasılsa ilgilenirler.

farkındaysanız siz millete atar yapıp "kirli" diyene kadar yazmadım. boş yapıyorsunuz ya şikayet ettim nasılsa ilgilenirler.

Onun söyleme şekli neydi.sikayet edin sorun yok bende vazgeçtm zaten ön yargılı insanlarla olcak bi is dğl bu .murtedim dien de kendisi.

Konu iptall yetkili kisi kapatabilirmi rica etsem millet ne hale gelmis ya yardmlasma konusunda. Hala eciğuni cücüğünü soruyolar inanmiyomus ta yargılar gb kendim hafizim dua etmesini bilmiyo dğlm.nyse no problem kapatınız bu konuyo güncel dğl.kadn milleti hemcinsim ddm yardm istedm adamlardan isteseydm daha iyidi yeminle ama haya iste.
Demek ki neymis ezber yaparak bir seyi ogrendigini sanmamak gerekiyormus..hafizsin ha??
Ac iki turce meal oku da ogren boyle hurafelerin ne kadar yalnis ve gunah oldugunu..
Neyse dini konu yasak zaten.Seni kibliyorum..

Konu iptall yetkili kisi kapatabilirmi rica etsem millet ne hale gelmis ya yardmlasma konusunda. Hala eciğuni cücüğünü soruyolar inanmiyomus ta yargılar gb kendim hafizim dua etmesini bilmiyo dğlm.nyse no problem kapatınız bu konuyo güncel dğl.kadn milleti hemcinsim ddm yardm istedm adamlardan isteseydm daha iyidi yeminle ama haya iste.
Sen kimsin sana durup dururken yardım edelim gelmiş burdan para istiyorsun sana pess asıl kendine güvenmiyorsan böyle işlere kalkısma ;)

Onun söyleme şekli neydi.sikayet edin sorun yok bende vazgeçtm zaten ön yargılı insanlarla olcak bi is dğl bu .murtedim dien de kendisi.
Ever murtedim dedim.
Kirliyim demedim :))
Sonra da ben on yargılı oluyorum vay arkadaş:)))
Kendime not: Bundan sonra daha basit, daha net anlat.

Ya yeter Allah askina pisman oldum ağliyorum sinirden bisey demek istemiyorum kibleyinde kapansın zaten.keske yazmasaydım kadın kadının halinden anlar dedim.kapatın yorum da istemiyorum artk

Ya yeter Allah askina pisman oldum ağliyorum sinirden bisey demek istemiyorum kibleyinde kapansın zaten.keske yazmasaydım kadın kadının halinden anlar dedim.kapatın yorum da istemiyorum artk
Eger ki toplamak istedigin para yardim amacli olsaydi burada istediginden bile fazlasini toplardin buyuk ihtimalle..ama burada tanimadigimiz ve kafasini hurafelerle doldurmus biri sozkonusu..
Anlatabiliyormuyum??
O yuzden kadin dayanismasi yok zamaninda para toplandi hikayelerini gec bence..

Eger ki toplamak istedigin para yardim amacli olsaydi burada istediginden bile fazlasini toplardin buyuk ihtimalle..ama burada tanimadigimiz ve kafasini hurafelerle doldurmus biri sozkonusu..
Anlatabiliyormuyum??
Yaptigi yardimlarida soyluyor. Bence bos o yardimlar soyledikten sonra geri istesin bari

Anlatabiliyormuyum??
Ki o bile yasak kandırılma ihrimali yüksek olduğundan ;) birde konuyu okuyorum okuyorum birşey anlamiyorum diyorum bu ne diyor :deli:

Para mı istiyorsun :işsiz::hasta:
Bibi abla herkesten de istemiyor evliliğinde mutlu olanlardan istiyor. Senin de mutlu bir evliliğin var bildiğim kadarıyla 1 lira veriver şu kardeşimize.
Anektar alıp boynuna takacakmış :KK53:

41 tl toplasam bile dileğim olursa sayet 410 tl lik adağm var ya komik rakamlar neyin
Kesinlikle..daha oncede dedigim gibi ezberlemek ile ogrenmek arasinda fark var..))

İsim vermedikten sonra ne veren el belli ne alan el.sizin zorunuz nedir .istemiyorum dedim zaten kalsn paranız cok ilginc insanlarsnz zaten suana kadar doğru düzgün anlayslı bi seklde yorum yapan olmadı ona üzldm ya.veya güzel bir dille uyaran da olmadı konuyu merak eden dier açlms konulardan okusun ozaman.konumda kapansın yorum almak cevap vermek istemiyorum Allah kapısından baska kapı aratmasın yarm kaldı korkuyorum bnde isterdim hic yapmamayı hatta burayada bu konuyu acmamayı isterdim .

Back
X