- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.803
- 248
- 35
- Konu Sahibi Askihafizhafza
Dovun bari gidin akrabalarinizdan isteyin o halde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Türkçe yaz. cinsiyetçiliğini başka yerde yap. kibledim.
Arkadasım saldrmak zorundamısın var böyleleri ya sana yorum yap dien mi oldu isine gelmiyosa yanıtlamak zorunda dğlsin ki derdin ne
Kolye alcakmis para toplayip dilegi kabul olcakmis. Bir dovmedigi kaldi birdanPara mı istiyorsun![]()
farkındaysanız siz millete atar yapıp "kirli" diyene kadar yazmadım. boş yapıyorsunuz ya şikayet ettim nasılsa ilgilenirler.
Demek ki neymis ezber yaparak bir seyi ogrendigini sanmamak gerekiyormus..hafizsin ha??Konu iptall yetkili kisi kapatabilirmi rica etsem millet ne hale gelmis ya yardmlasma konusunda. Hala eciğuni cücüğünü soruyolar inanmiyomus ta yargılar gb kendim hafizim dua etmesini bilmiyo dğlm.nyse no problem kapatınız bu konuyo güncel dğl.kadn milleti hemcinsim ddm yardm istedm adamlardan isteseydm daha iyidi yeminle ama haya iste.
Sen kimsin sana durup dururken yardım edelim gelmiş burdan para istiyorsun sana pess asıl kendine güvenmiyorsan böyle işlere kalkısmaKonu iptall yetkili kisi kapatabilirmi rica etsem millet ne hale gelmis ya yardmlasma konusunda. Hala eciğuni cücüğünü soruyolar inanmiyomus ta yargılar gb kendim hafizim dua etmesini bilmiyo dğlm.nyse no problem kapatınız bu konuyo güncel dğl.kadn milleti hemcinsim ddm yardm istedm adamlardan isteseydm daha iyidi yeminle ama haya iste.
Ever murtedim dedim.Onun söyleme şekli neydi.sikayet edin sorun yok bende vazgeçtm zaten ön yargılı insanlarla olcak bi is dğl bu .murtedim dien de kendisi.
Onun söyleme şekli neydi.sikayet edin sorun yok bende vazgeçtm zaten ön yargılı insanlarla olcak bi is dğl bu .murtedim dien de kendisi.
Öyleyse sadece Kur'an' ı hıfzetmişsin. Hurafelerden, batıllardan bihabersinkendim hafizim dua etmesini bilmiyo dğlm
Eger ki toplamak istedigin para yardim amacli olsaydi burada istediginden bile fazlasini toplardin buyuk ihtimalle..ama burada tanimadigimiz ve kafasini hurafelerle doldurmus biri sozkonusu..Ya yeter Allah askina pisman oldum ağliyorum sinirden bisey demek istemiyorum kibleyinde kapansın zaten.keske yazmasaydım kadın kadının halinden anlar dedim.kapatın yorum da istemiyorum artk
Yaptigi yardimlarida soyluyor. Bence bos o yardimlar soyledikten sonra geri istesin bariEger ki toplamak istedigin para yardim amacli olsaydi burada istediginden bile fazlasini toplardin buyuk ihtimalle..ama burada tanimadigimiz ve kafasini hurafelerle doldurmus biri sozkonusu..
Anlatabiliyormuyum??
O yuzden kadin dayanismasi yok zamaninda para toplandi hikayelerini gec bence..
Kesinlikle..daha oncede dedigim gibi ezberlemek ile ogrenmek arasinda fark var..))Yaptigi yardimlarida soyluyor. Bence bos o yardimlar soyledikten sonra geri istesin bari
Ki o bile yasak kandırılma ihrimali yüksek olduğundanEger ki toplamak istedigin para yardim amacli olsaydi burada istediginden bile fazlasini toplardin buyuk ihtimalle..ama burada tanimadigimiz ve kafasini hurafelerle doldurmus biri sozkonusu..
Anlatabiliyormuyum??
O yuzden kadin dayanismasi yok zamaninda para toplandi hikayelerini gec bence..
Bibi abla herkesten de istemiyor evliliğinde mutlu olanlardan istiyor. Senin de mutlu bir evliliğin var bildiğim kadarıyla 1 lira veriver şu kardeşimize.Para mı istiyorsun![]()
Evet ya oda var ne ara toplanmis para acaba?)))Ki o bile yasak kandırılma ihrimali yüksek olduğundanbirde konuyu okuyorum okuyorum birşey anlamiyorum diyorum bu ne diyor
![]()
Kesinlikle..daha oncede dedigim gibi ezberlemek ile ogrenmek arasinda fark var..))