Dilek anahtarım ... :(

Yazıklar olsun deme hakkına nasl sahipsin sen .Kendin tefsir yaptınmıda bir başkasının dinine imanına ilmine karşı savaş açıyosun .
Yaptim evet desem ne diyeceksin??
Ve baskasinim dinine degil,ayni dine inaniyorsak sana yaptiginin yanlis oldugunu yazdim..bu savas acmak gibi geldi ise sana o da olur..Cehaletin her turlusune savas acmaya hakkim var..

Başka yerde geyik yapın .Siz hakkaten Allah rzası için beni uyarıyo olsaydnız bukadar kahkaha vari gülücükler atmazdnz o mesajlarda .sizi dikkate almıyorum vercek cevabım olmadğndan dğil muhataba almak istemediğimden.

Yazıklar olsun deme hakkına nasl sahipsin sen .Kendin tefsir yaptınmıda bir başkasının dinine imanına ilmine karşı savaş açıyosun .
Sakın olun arkadaşım. Savaş açmıyor. Ben nerede yanlış yaptım diye bir düşünün kesip atmadan önce. Size bir yanlışı hatırlatıyor. Ama siz ne olabilir ki diyorsunuz. Onun için de sinirlenmiş haklı olarak. Bunlar çok ince çizgiler. Allahtan başkasından medet umduğunuz için islamla çelişiyor. Doğrusunu anlatmaya çalışıyor insanlar. Herkesin ifade biçimi farklı tabi.

Başka yerde geyik yapın .Siz hakkaten Allah rzası için beni uyarıyo olsaydnız bukadar kahkaha vari gülücükler atmazdnz o mesajlarda .sizi dikkate almıyorum vercek cevabım olmadğndan dğil muhataba almak istemediğimden.

ben Allah rızası için uyarmadım. bu kadar cahilliğe tahammülüm olmadığı için uyardım. kahkaha vari gülücük atabilirmiyim bu dırumda?

Yaptim evet desem ne diyeceksin??
Ve baskasinim dinine degil,ayni dine inaniyorsak sana yaptiginin yanlis oldugunu yazdim..bu savas acmak gibi geldi ise sana o da olur..Cehaletin her turlusune savas acmaya hakkim var..

Bu sekildemi savas sakin ol Elhamdüllah dinimiz biliyorum ilimden de bihaber dğilim o dğilde ya sen birden bire ilahiyatçı oluverdin arkadaşım dini senmi öğreteceksin cehalete savaş açmış o halde cahil ben oluyorum öyle mi sen çok ahilsin her halinden belli oluyor.

Ne sacma isler bunlar ya..boyle batil seylerle ugrasagina otur dua et..gunah hem yaptigin.

Bak bu sana 2.sayfada yazdigim mesaj.geyik yapmadam uyarmaya calistigim..
Bunun gibi birsuru mesaj var uyelerden canin gormek istememis demek ki..

Yaptigin yanlis. Senin evlenecegin gunde evlenecegin kisi de bellidir. Kaderinde varsa, bugunu ne one alabilirsin ne de oteye itebilirsin. Duayi daha cok hayirli olsun diye edersen senin icin daha hayirli olur.

1 pound kaç para bacım ona göre :110: tamam mutluyuz ama fakiriz :KK53:

5 .08 lira. 41 pound 208.4 lira yapiyor. :KK53:

Bugun pazar ve dşarıya çkamayanlar depresyona girip burda kendilerine eğlence sebebi arıyorlar belliki neyse size prim yok .Gidin sataşacak başkalarını bulun, depresif hareketler bunlar..

yok çıktık sabah kahvaltıya ..
yarın çıkamam belki temizlik var yarın artık kısmetse depresyon.

Bu olay su sekilde 41 tek evlilim yapms kisiden enaz 1 tl alicam kuyumcudan altn anahtar alicam topladğm o paralarla terkip diyelim .bi nedeniniz zorunluluğunuz yok tabi sadce burdan yardm almak alma geldi 41 kisiden gidip almam lazm bulmam gerek 41 kisiyi ancak bursa ici osmangazi ylfrm yaknlarnda oturan ablalarmdan yda kardeslermden alabilirm cevremde sadce 15 arkdsmdan aldm akrblara sölemek istemiyorum .

Dini içerikli konular yasaktır.
Her ne sebeple olursa olsun, niyetiniz iyi bile olsa, talep ettiğiniz "1" lira gibi cüzi miktar dahi olsa şu yaptığınız yasalara göre suç.
İzinsiz maddi yardım toplamak suç kapsamında çünkü ve bu yazdıklarınız da dilek için dahi olsa, toplayacağınız 41 lira sizi zengin etmese de maddi yardım sayılıyor ve kanunlara göre suç sayılıyor.

Back
X