Dilek anahtarım ... :(

Konuyu iki kere okudum, anlamadım.
Dedim yorumları okuyayım bari, öyle anladım.
Sosyal medyada bunun ne kadar doğru olabileceğini düşünmek zor mu?
Hiç televizyon izliyor musunuz, haberiniz var mı olan olaylardan?
Ne yapalım, 1 TL mi yollayalım yani.
O paralar bir altın parası edecek, valla o altına benimde ihtiyacım var, malum geçim zor :işsiz:
dilek anahtarı işine mi girsem?
Benden 10 tl=))

Simdi ben anahtar toplamadim diye mi evlenemedim. Eee kolay o zaman herkesten yarin itibariyle 1 pound toplayayim . Maksat isim gorulsun. :confused:@Mayflower75 @beratti
Aynen sekerim anekdarin olsaydi evlenirdin..boynunda tasiycan ama alinca..ben hemen yolluyorum 1 pound )))

Aman sağun kalsın .bi dilenci demediğiniz kaldı Allah büyük herkesin günahını görüyo bn bi günah islediysem bile ayetlerle hadislerle konusun ozaman kahkahalarla dğil.

Allah allah diyip duruyosun. Allah insana akıl vermiş hayvandan farklı kılarak. Düşünme yetisi olaylar üzerine yorum yapma yetisi vermiş. Oku düşün öğren araştır merak et diye. Insan böyle totem yapabilir kendine, dilek tutabilir, gönlünden geçirebilir, isteyebilir bu ayrı bir şey. Ama iki lafından biri Allah. Dini imani olaya katarak kendinle çelişme bari.

baydınız. herkes telefondan yazıyor bu bir savunma değil. karşınızdaki insanlar ne dediğinizi anlamıyor. yazdığınızı bir okuyup öyle gönderin.

ayrıca sayfalarca yazıldı gereksiz ve saçma olduğu. Müslüman olsam böyle bir şey yapmazdım. hoş şimdi de yapmam çünkü aklım var.

Kendinizi savunmak yerine "haklısınız boş işlerin peşine düşmüşüm" deseniz kimse sizle dalga geçmeyecek.
Konuda ayetle konusan bendim ama bana da "kirli" dediniz.

Anlatım tarzınız irrite etti.Neyse afedersiniz oan ki ruh halimle kirli dedim siz mürted deyince. Ama bnde size birsey demek istiyorum sizde kendinize bir müslüman olarak bu yakıştrmayı yapmayın ozaman aşırı tevazuda kibirdendir.

O evliliğin garantisimi vr soyle gülüp dalga gecer gb yazdn ya Allah bildiği gb etsin o cok emin olduğun evliliğini. Cok iyi insanlar iseniz gzl bir dille uyarın madem bmu islamiyet gzl ahlak.Madem o günah su yaptğnda günah
Birde beddua ediyorsunuz milletin evliliğine yuh size?
Bu nasıl hafızlık??

Anlatım tarzınız irrite etti.Neyse afedersiniz oan ki ruh halimle kirli dedim siz mürted deyince. Ama bnde size birsey demek istiyorum sizde kendinize bir müslüman olarak bu yakıştrmayı yapmayın ozaman aşırı tevazuda kibirdendir.
Ben müslüman değilim.
Durumumu anlatan kelime "murted".
Mürted olmam kutsal kitapları bilmediğim anlamına gelmez. Kirli olduğum anlamına da...

Kendime çan alayim da guzelligim belli olsun. :deli:
Tabi canim ben nasil koca buldum saniyorsun ordan burdan para toplayip dilenk tuutum.boynuma anekdarda dahil herbiseyi taktim..yuzde yuz etkili..
Ama can iyi fikirmis bak onu denemediydim..hem caldikca dikkat cekersin)))

Hurafe. Onun da ötesinde şirke giriyor. Ne dileyecek ne isteyecekseniz Allah size şah damarınızdan da yakın. Dua edin ki duanıza icabet edeyim diyor. Böyle terkiplere gerek yok. Ha dua ettiniz olmadı o zaman da hayr gördüğünüz şer imiş diye düşünüp Allaha tevekkül edin.
Gözden kaçırdınız sanırım. Bu paragrafimda tam üç tane ayet var.. Tövbe edin hemen bence...

Birde beddua ediyorsunuz milletin evliliğine yuh size?
Bu nasıl hafızlık??

Ben hafız olsam da evliya değilim madem o şahısda çok iyi bir kisilik dalga geçer yazması nekadar adil olaya çift taraflı bakın birde empati kurun rica edicem siz bi gaflete düşüpte aynı seyi yapıp şu tarz bi tepki ile karsilaşsanız napardınız

Gözden kaçırdınız sanırım. Bu paragrafimda tam üç tane ayet var.. Tövbe edin hemen bence...

Okumadım hepsini ,doğrudur. Zaten benim lafımda maytap geçip laçka bir şekilde yorum yapanlara idi haşa ayet ve hadislere karşı bir saygszlk ve adapsızlık yapma kastım yok hic bir yorumumda ,bilakis..

Tabi canim ben nasil koca buldum saniyorsun ordan burdan para toplayip dilenk tuutum.boynuma anekdarda dahil herbiseyi taktim..yuzde yuz etkili..
Ama can iyi fikirmis bak onu denemediydim..hem caldikca dikkat cekersin)))

Habamam sinifindaki Saban gibim dolasirim artik. :KK53:

Back
X