Dilek anahtarım ... :(

Ben anlamadım neden boşanmamış insanlar bir de? Kendin de boşanmışsın? Boşanmak kehaneti bozuyor mu nedir? O zaman baştan ofsayt!
Ya bu kadınlar ne zaman hurafelerden kurtulacak? Cidden şu konuyu okudum sanki taş yuttum, nasıl üzülüyorum Allahım sen büyüksün.

Ben anlamadım neden boşanmamış insanlar bir de? Kendin de boşanmışsın? Boşanmak kehaneti bozuyor mu nedir? O zaman baştan ofsayt!
Ya bu kadınlar ne zaman hurafelerden kurtulacak? Cidden şu konuyu okudum sanki taş yuttum, nasıl üzülüyorum Allahım sen büyüksün.

sonra diyorsun ki neden çekiyorlar al sana cevap bu kadar emekten sonra çekmeyip ne etcek..

41 kisiden 1 tl ile yüzük alacağım öylemi .ben bi hata etnis bile olsam szn bu sekilde bu konuyu geyik muhabbeti yapmanız da bi hurafeyi islemek le es değer kalp krmaktan bahsediyorum.Zaten istemiyorum da asla suan mevzu o dğil yargılayp dalga geçenleri Allah görüyor uyaradabilirdnz çok mübarek kullardysanız çok iyi insanlardıysanız ama şu yaptğnz ... Bisey demiyorum

Hyr kehanet veya lanetle alakalı dğl türkcem de bozuk dğil mesaj dili ile konusyorum ben .telefondaki klavye alşkanlğı diyelim hepiniz de lafa gelince edebiyat kesiyosunuz masallah bosanmslik kehaneti laneti dğl terkib bu bende bnu burdan öğrendim .Zira bende aynı durumdayım zaten bundan gocunan oraya yazmaz aklederek okusanız azıcık bos insanlarsnz sanrm pazar pazar baska bi ağlenceniz aktiviteniz yok ta gelmis burda kendinize muhabbet ariyosunuz ya

41 kisiden 1 tl ile yüzük alacağım öylemi .ben bi hata etnis bile olsam szn bu sekilde bu konuyu geyik muhabbeti yapmanız da bi hurafeyi islemek le es değer kalp krmaktan bahsediyorum.Zaten istemiyorum da asla suan mevzu o dğil yargılayp dalga geçenleri Allah görüyor uyaradabilirdnz çok mübarek kullardysanız çok iyi insanlardıysanız ama şu yaptğnz ... Bisey demiyorum
Kiz kac kere yazdik bunlar hurafe Allaha dua et diye daha kac kez diyelim?
Allah senide goruyor kardes..hafiz oldugun halde kurani anlamadigini, sirk kostugunu, hurafelerle dinini yasadigini sandigini..
Lutfen kurtul su cehaletten..Allahin gucune gider.

@darkmore @Goha @damdan size diyor pamuk eller cebe:KK70:

konu sahibesi benden bu kadar bursalıları etiketledim size ancak bu arkadaşların akılları başlarında bildiğim..
Bu konu sayesinde sitenin en sevdiğim kadınlarıyla akraba cikacagim.
17 yıl Osmangazi'de yasadim iyi çevrem var ama konu sahibi istemez benden.

Hyr kehanet veya lanetle alakalı dğl türkcem de bozuk dğil mesaj dili ile konusyorum ben .telefondaki klavye alşkanlğı diyelim hepiniz de lafa gelince edebiyat kesiyosunuz masallah bosanmslik kehaneti laneti dğl terkib bu bende bnu burdan öğrendim .Zira bende aynı durumdayım zaten bundan gocunan oraya yazmaz aklederek okusanız azıcık bos insanlarsnz sanrm pazar pazar baska bi ağlenceniz aktiviteniz yok ta gelmis burda kendinize muhabbet ariyosunuz ya
Boş insanlarsınız derken pardon? Kendi aklınızla dalga geçiyorsunuz resmen çeşitli hurafelerle. Burda size yazanlar mi boş insanlar oluyor.

Yav ben 17 yaşıma kadar Osmangazi'de yasadim ama benden

Bu konu sayesinde sitenin en sevdiğim kadınlarıyla akraba cikacagim.
17 yıl Osmangazi'de yasadim iyi çevrem var ama konu sahibi istemez benden.
Aman sağun kalsın .bi dilenci demediğiniz kaldı Allah büyük herkesin günahını görüyo bn bi günah islediysem bile ayetlerle hadislerle konusun ozaman kahkahalarla dğil.

baydınız. herkes telefondan yazıyor bu bir savunma değil. karşınızdaki insanlar ne dediğinizi anlamıyor. yazdığınızı bir okuyup öyle gönderin.

ayrıca sayfalarca yazıldı gereksiz ve saçma olduğu. Müslüman olsam böyle bir şey yapmazdım. hoş şimdi de yapmam çünkü aklım var.

Kendinizi savunmak yerine "haklısınız boş işlerin peşine düşmüşüm" deseniz kimse sizle dalga geçmeyecek.

Aman sağun kalsın .bi dilenci demediğiniz kaldı Allah büyük herkesin günahını görüyo bn bi günah islediysem bile ayetlerle hadislerle konusun ozaman kahkahalarla dğil.
Konuda ayetle konusan bendim ama bana da "kirli" dediniz.

Back
X