Dilek defteri

merhaba topiğin hayırlı olsum umarim gerçekleşirsin:)
bende dileklerimi yazayim:)
1. 2020 de açiköğretimi bitirmek
2. 2022 te üçüncü kata yaptırmak
3 .2023 te ikinci kez anne olmak
4. 2024 te müffettişlik uzmanlık sinavlara girmek.:)
5.evim bahçeliydi bahçeli evi güzelleştirmek:)
6. şimdiden çevre kazanmak bi iki tane sağlam gerçek dost istemek.:)
7 çevremden kötü insanlari kaldirmak. görüşmemek:)
8 Eşimin iyi yüksek maaşlı bir işe girmek. ( bu kesin inşaallah olsun )
9 Kızımın 4 yaşına geldiğinde kreşe vermek.:)
10 görümcem okul bitmesi ve evlenmesi..
11. abimin iyi bir eş bulmasi ve evlenmesi.
12 ortanca abimin güzel iyi bir iş bulmasi.
13 maddi durumu çok iyiye gitmesi:)
benden bu kadar.
umarim dileklerim en kısa zamanda gerçekleştirir
Görümceniz için de dua etmeniz ne güzel 🥲👏🫶

Ben de yazıyorum 1.dileğim: Evlilik ve hayalimdeki eşi madde madde yazıyorum.
1. Yakışıklı, karizmatik, güzel ve karizmatik sesi olan, boyu 1.78-185 arası, doğum yılı 1988-1991 ekime kadar olan, saçları güzel, elleri kemikli ve güzel, kolları yapılı, ayağı 42 numara, tercihen esmer, şişman ya da zayıf değil yapılı, gülüşü ve bakışı içimi titrecek derecede muhteşem olan, güzel bakan güzel gören
2. Zeki, espri yeteneği olan ama şebek olmayan, sözü dinlenen, muhabbeti hoş, canayakın, konuşkan ama geveze olmayan, alçakgönüllü, özgüvenli, merhametli, hayvan sever, mangal yakmak, ufak tefek tamir gibi yetenekleri olan, çocukları seven, çalışkan, sorumluluk sahibi, eğitim olarak denk veya üstüm olan
3. Cömert, yardımsever, düşünceli, içten, arkadaş canlısı, ailemi seven ve saygı gösteren, dominant, bana sadık, ilgili ama beni sıkmayan, arada kıskanan, ihmal etmeyen,
4. Ailesi akrabaları beni çok seven, beni ilk görüşte bana aşık olacak ve bu benim evleneceğim kız diyecek, tabii aynı şekilde ben de
5. Beni çoook çok seven, harika olduğumu düşünen, ölçülü, tutarlı, dürüst, mantıklı, romantik, güzel şiir yazan
6. Dinine, ülkesine, milletine bağlı. Gerçek bir Müslüman, vatansever, bayrak sevdalısı, siyasetten anlayan, partizan olmayan
7. Kitap okumayı seven, her konuda bilgisi olan, öğrenmeyi, gezmeyi seven, yüzmeyi bilen, en az 1 spor dalında çok iyi olan, enstrüman çalan, küçük sürprizler yapan, güzel giyinen, babet çorap giymeyen, sigarası içkisi olmayan, zevkli, beni her halimle seven
8. Arkadaşlarını iyi seçmiş, kul hakkını bilen ve riayet eden, harama helale dikkat eden, yaptığı işi en iyi şekilde yapan, evlenince anneci olmayacak, yeni girdiği ortamlara kolayca uyum sağlayabilen
9. 2019 yılında bu özelliklere sahip adı güzel soyadı güzel bir beyle ilk görüşte aşık olarak evlenmek istiyorum. Allahım amin artık gerisi sana kalmış. Ben şimdi ne güzel uyurum bu konuyu açandan Allah razı olsun:)))
İnşallah gönlüne göre olur her şey

merhaba topiğin hayırlı olsum umarim gerçekleşirsin:)
bende dileklerimi yazayim:)
1. 2020 de açiköğretimi bitirmek
2. 2022 te üçüncü kata yaptırmak
3 .2023 te ikinci kez anne olmak
4. 2024 te müffettişlik uzmanlık sinavlara girmek.:)
5.evim bahçeliydi bahçeli evi güzelleştirmek:)
6. şimdiden çevre kazanmak bi iki tane sağlam gerçek dost istemek.:)
7 çevremden kötü insanlari kaldirmak. görüşmemek:)
8 Eşimin iyi yüksek maaşlı bir işe girmek. ( bu kesin inşaallah olsun )
9 Kızımın 4 yaşına geldiğinde kreşe vermek.:)
10 görümcem okul bitmesi ve evlenmesi..
11. abimin iyi bir eş bulmasi ve evlenmesi.
12 ortanca abimin güzel iyi bir iş bulmasi.
13 maddi durumu çok iyiye gitmesi:)
benden bu kadar.
umarim dileklerim en kısa zamanda gerçekleştirir
Bunları ne zaman yazdım bilmiyorum hiç biri tutmadi 😆😆😆😆😆😆😆

Merhaba çok güzel olmuş bende yazayım Dileklerim
1. Muhteşem karizmatik bana baglı 1.80 boyunda kumral saatlerce sohbet edebileceğim , beni seven , zengin hayatıma muhteşem enerji geitrecek bir kişi
2. araba almak beyaz , çok büyük olmayan tatlı bir araba
3. bahçeli bir bag evi, müstakil ve deniz kenarı bahçesinde çok güzel meyve ağaçları, küçük te bir havusu olan ege tarafında bir ev
4. kariyerimde hiç beklemedğim bir yükseliş ve başarı
5. ikiz çocuklarım olması ,
6. ailem ve ben saglıklı bir hayat ,
7. bol bol para ,zenginlik ,aşk, sevgi, huzur

İstediğim erkeğe ait özellikleri listeledim sonra yıllar sonra o kağıdı buldum ve eşim o özelliklere sahipti
Nasıl bir şey bilmiyorum ama ben de bir örnek vereyim ortaokulda cam boyamadan manzara resmi yapmıştık yıllar sonra o elime geçtiğinde dikkatle baktım eşimin evinin aynısı bir tane daha var yıllar önce çalışma arkadaşım bir abi vardı hep derdim ileride eşim senin gibi her şeyden anlayan biri olsun fazlası var eksiği yok bir enerji mi dilek mi ama değişik bir şey hiç anlayamadım

Saçma bir dilek belki ama otobüs ehliyeti alma gibi bir düşüncem var aslında bu da bir bilinçaltı mıdır ya da dedemin otobüsü vardı servise giderdi bazen geziye giderdik küçüktüm yanında oturur yolu seyrederdim şimdilerde otobüs kullanma fikri aklımda eşim saçmalama der gibi bakıyor :KK70: bir tanıdık var belediye otobüsü kullanıyor sosyal medyada görüyorum bana müthiş geliyor aslında tamamen bilinçaltı

İstediğim ev;
İstediğim İki tür çeşit ev var yine bu konuda da bonkörüm 😄
İlki dev gibi bahçesi olan 2 ya da 3 katlı bir ev. Dağ evi tarzı. Doğal manzarası olan bir yerde.
Bahçesinde bir sürü çiçeğim olacak ve köpeklerim olacak.
Ev duvarları yüksek olacak ve eşyalar da büyük iri rahat eşyalar olacak.
Şömineli bir odası olacak; süs şeklinde de olabilir.
Havuzu olacak ya da göl gibi bir şeye yakın olacak.
İkinci ev:
Yüksek çok katlı bir apartman ya da gökdelende bir daire. En yukarda değil ama yüksek bir katta.
Bir odasının duvarı sadece camdan oluşacak ve meditasyon odası gibi dinlenme odası olacak.
Yine geniş yüksek duvarlı bir ev tercihim 😁
Allah iyiliğinizi versin bu gerçekleşti mi?

Allah iyiliğinizi versin bu gerçekleşti mi?
tam olarak olmayarak gerçekleşti buna gerçekleşme denir mi bilmiyorum :D
ilki ailem o tarz bi eve taşındı şehir değişikliği nedeniyle ama o tarz şömineli lüks bir şey değil normal apartman dairesi. sadece ortam hayal ettiğim gibi bi yerde doğal manzarası var etraf yemyeşil. normalde il olarak da alakasız bir yerdeydik. tam gerçekleşti denemez yani.
ikincisi şu an çok yüksek katlı bi apartmanda yüksek katların birinde oturuyorum gerçekten. ve gerçekten de odasının bazı duvarları full cam. meditasyon odası yapsam yaparım. ve evet odalar geniş ve duvar yüksek. ama detay vermek gerekiyor herhalde. kiradayım mesela ve istediğim lükslükte değil :D yazarken evlerin bana ait olmasını da yazmalıymışım.

Allah'ım bana 2019 yılı içinde hayırlı, gözaydınlığım, huzurum olacak, yakışıklı, karizmatik, uzun boylu, geniş omuzlu, gülüşü, bakışı içimi yakan:) , sesi ve konuşması etkileyici, güzel ellere sahip, eğitim ve kültür olarak bana denk veya üst olan, anneci olmayan, saygılı, dürüst, cömert, çok akıllı ve zeki, canayakın, düşünceli, bilgili, okumayı gezmeyi seven, gözü benden başkasını görmeyen, ahlaklı, sorumluluk sahibi, işi gücü yerinde, helalinden geçimini sağlayan, kul hakkına helale harama hassasiyet gösteren, vatanı, bayrağını seven, değerleri olan, aileme saygılı, yardımsever, merhametli, çok yönlü, yerinde konuşan, sportif, çok iyi yüzen esprili, 1990- 1987 yılları içinde doğmuş, adı soyadı, saçı güzel, dinimizin gereklerini bilen ve yerine getiren, beni ve benimle alakalı her şeyi seven, koruyan, değer veren biriyle ilk görüşte birbirimize karşılıklı olarak aşık olarak kolayından ve hızlı bir şekilde evlenmeyi ve hayırlı, sıhhatli evlatlar sahibi olabilmeyi nasip et, Amin. Ne olursun buraya tekrar baktıgımda duam kabul olmuş olsun, bana duamın sevincini yaşat ve şükrünü eda edebilmeyi nasip et, Amin.

Büyüklerimiz ayakkabı bağınız da olsa Allah'tan isteyin, onun gücü her şeyi vermeye yeter dermiş, inanarak yazıyorum ki Allah'ın gücü beni aklıma gelmeyen nimetleri de vermeye yeter inşallah . ❤️

Allah'ım bana 2019 yılı içinde hayırlı, gözaydınlığım, huzurum olacak, yakışıklı, karizmatik, uzun boylu, geniş omuzlu, gülüşü, bakışı içimi yakan:) , sesi ve konuşması etkileyici, güzel ellere sahip, eğitim ve kültür olarak bana denk veya üst olan, anneci olmayan, saygılı, dürüst, cömert, çok akıllı ve zeki, canayakın, düşünceli, bilgili, okumayı gezmeyi seven, gözü benden başkasını görmeyen, ahlaklı, sorumluluk sahibi, işi gücü yerinde, helalinden geçimini sağlayan, kul hakkına helale harama hassasiyet gösteren, vatanı, bayrağını seven, değerleri olan, aileme saygılı, yardımsever, merhametli, çok yönlü, yerinde konuşan, sportif, çok iyi yüzen esprili, 1990- 1987 yılları içinde doğmuş, adı soyadı, saçı güzel, dinimizin gereklerini bilen ve yerine getiren, beni ve benimle alakalı her şeyi seven, koruyan, değer veren biriyle ilk görüşte birbirimize karşılıklı olarak aşık olarak kolayından ve hızlı bir şekilde evlenmeyi ve hayırlı, sıhhatli evlatlar sahibi olabilmeyi nasip et, Amin. Ne olursun buraya tekrar baktıgımda duam kabul olmuş olsun, bana duamın sevincini yaşat ve şükrünü eda edebilmeyi nasip et, Amin.

Büyüklerimiz ayakkabı bağınız da olsa Allah'tan isteyin, onun gücü her şeyi vermeye yeter dermiş, inanarak yazıyorum ki Allah'ın gücü beni aklıma gelmeyen nimetleri de vermeye yeter inşallah . ❤️
Okurken bir daha aşık oldum ♥️

Ama olmadı falan demiyorum bu defa,
Bu özelliklerde biri olsa Rabbim benden esirgemezdi biliyorum

Bu özellikleri taşıyan kişi 6 sene boyunca kendini geliştiriyor ve yontuyor olabilir hatta belki özelliklerini tamamlayıp karşıma çıkması çok yakındır bence😅

Her şey bir yana çok güzel yazmışım ya inanılmaz 6 sene önce bu kadar kapsamlı bir adamı nasıl yazmışım ben

Burdan çalışıp her gün dua edeceğim artık olunca da yazarım ne kadarı tutarsa artık :)))

Bir daha okudum şimdi
Aşık oldum aşık sen kimsin ya kimsin🫠

Back
X