Şu anda liste bölüştürmelerde 100 eksik görünüyor onu özellikle sona bıraktım eski yüksek sayılardan sonra girmeyen bir arkadaşımız var olurda fazla okursa diye okumazsa nutella tamamlayacak onu
Tmm tatlim abtes alip başlıyorum hemen rabibim kimin ne muradi varsa versin bizede hayirli evlatlar versin inssalah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar kaçar adet okudunuz yazarsanız olmadı okuyup bitirenlerde destek çıkalım (kendi adıma ) tamamlayalım bitsin zaten kişi olarak çoğaldık çokta uzatmayalım.(özellikle listedeki herkese aynı özveride okuyalım istiyorum kimsenin hakkı, aklı kalmasın )Duayı çok uzatmamak lazım derler.özel msj hakkım doldu dg62 ile irtibattayım özel durumdan dolayı geç başladı ama tuana82 ve mltmgksl den şimdilik bir haber yok .Günshimde başlıyordu.
Ben okudum yazamadım hakınızı helal edin 620 okundu yani
Allah kabul etsin
Allah kabul etsin cnm ağzına sağlık
500 tane okudum beklıyorum kalanı okurum dıye
sen 162 ni tamamla cnm snra geç gelen arkadaşlara sorar olmadı yardımcı oluruz
YANLIŞŞYADIMM!!! 120 ni tamamla arkadaşım
ben kaldığım yerden devam edeyim mi ?
cnm senın sayılarından biraz ben okudum biraz yenı katılan arkadaşlara dağıttım okuyamayan zorlanan olursa onlara destek cıkıcaz o zaman okursun şimdilik beklemede kal sık sık ugra bak konuya
Organize olmuş teyzelere benzedim.Berırem sen bekle, dg sen oku, nutella sen yedekte kal, mltmgksl sayını yaz tuana sende çay koy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?