Dilek Kutusu.....:))

yarın gidersem eğer her şey çok güzel gitsin
gözüne benden alamasın çarpılsın inşallah

tek dılegım kullandıgım ılacların faydası olması hamıle kalmak ıstıyorum allahım dılegımı dualarımı kabul et

ah dilek kutusu rabbimden tek istedigim eşimle mutlu oluyum onun acısını bana benim acımı yaradan göstermesin 3 tane yavrumu 2 oglum 1 kızıma cennete buluşmayı nasip et saglıcakla testlerim çıksın neyim oldugu anlaşılsın ona göre tedaviyi yapalım 3 melegimi rabbim aldın yanına ne olur 4 melegimi ve bundan sonraki bebeklerimi bana bagışla yüregim daglanmasın kalbim sızlamasın tek temennin o sevdilerime bişey olmasın tek istedigim o ben rabbimi seviyorum rabbimde beni

Derdimi seviyorum... Derdimi veren de beni seviyor.. Seven sevdiğinin gücünü ölçüyor.. SeviLen çekmesin de neylesin.. Derdine de hamd olsun yarabbi.

mustakbel sozlumun bundan 4 ay oncekı gıbı olmasını dılıyorum ayaklarımın yerden kesıldıgı o anlardakı gıbı benı sevmesını ve saymasını dılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…