• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

Allah ımdan istediğim düğünüm güzel geçmesi güzel ve mutlu bir gelin olmak

Huzurlu sevgi dolu bir yuvam olur inşallah:16::16:

Seneye inşallah istediğim okulu kazanırım

sevdiğim yarim seninle bi yuva kurup bi ömür boyu huzur ve mutluluk sağlıklı bi ömür diliyorum.bütün kalbimle seni seviyorum

Allah ım yardım et bize sağ salim bi gelsin herşey çok güzel olsun istiyorum huzur ve mutluluk istiyorum yarimle bi ömür.amin.

Gönlümün muradıyla bir ömür aşık kalmayı diliyorum ve hiç bitmesin istiyorum:16::16::16:..ikincisi bu dönem not ortalamamın çok yüksek olmasını diliyorum ve artık okulumun bitmesini istiyorum..bir de sevdiklerimi koru allahım onlara sağlık huzur mutluluk ver..

bugun seninle tanışalı tam 4 yıl olmuş, ve ben içimde miniğimizi,mimik oğluşumuzu taşıyorum,ALLAH'IMA şükürler olsun bu mutluluğumuz daim olsun sevgilim.. 4. yılımızda 3 kişi olduk sizi çok seviyorum yakışıklılarım benimmm...:16:

bu donem ortalamam yukselsin, alttan dersim kalmadan tez mezun olup okuldan kurtulayim Allah'im insallah nolur.
ve lutfen kardeslerimden cok sevdigim,canimdan ote guzel dostumla yollarimiz bi sekilde bi zaman tekrar kesissin hic ayrilmamacasina. simdi zamani degil Rabbim, hissedebiliyorum bunu, sabredebiliyorum. ama ben ona kizgin, kirgin degilim artik.
bizi ayirma :14:
Amin :16:

Aşağıdaki şekil A'da görüleceği gibi benim dileğim ortada:))bebeğimi sağ salim kucağıma alırım inşallaahhhh...

Back
X