Dilekçeye yazmasamıydım acaba ??

Ruyamd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2019
478
243
53
33
Merhaba kızlar,daha önce postlar açmıştım eşim boşanma davasını açmış dilekçede yok ben maddi sorumluluğumu yerine getirmiyomuşum yok benım arkadasım ona psikopat demiş fln böyle sacma sapan bişeyler yazmış bende cevap dilekçesi vermek için baya bekledim.En son evime kışlık giysilerimi almay gittim evim annesinin alt katında ne kendisi ne ailesi hiç kimse yanıma gelmedi gelip insan gibi hakkınızda hayırlısı olsun bile demediler.Beni gördüler konuşmadılar sanki ben kendilerine naptım.Bu adam bana zamanında tokat atmış telefonumu parçalamış adam zeytinyağı gibi üste cıkıyor,herneyse bende eşyalarımı getirdikten sonra cevap dilekçesine bana ettiği küfürlere kadar ailesinin bana söylediklerine kadar yazdım acaba yazmasamıydım kısaca boşanmaya karar verilsin mi deseydim ?Kötü mü yaptım acaba diye düşünüp size üçümü dökmek istedim

Iyi yapmissiniz size dert olacagina onlara dert olsun.Yaptiklarini dusuneceklerini sanmam ama
Yok düşünmüyolar sanki analarını babalarını öldürdüm kin hırs haline getirdiler ben kötülük beslemiyordum ama bana düşman gibi davranmaya basladıkları için öyle dilekçe yazdım keşke ergenliğini tamamlayamamış kişiler evlenmezse

Boşanma davası vakalara dayalıdır. Onun için iyi yapmışsınız.
Beni düşman gözünde görmeselerdi iki kelime bişey yazacaktım ama kendilerine hiçbişey yapmadığım halde kendileriyle muhatap dahi olmadığım halde bana karşı düşman kesilip cephe aldılar daha Mart”ta evlendim madem bu kadar oyun oynacaktınız neden benım hayatıma girdiniz

tabıkı yazcaktınız ıyı yapmıssınız

Niye boşanıyorsunuz şiddetten mi?

Niye boşanıyorsunuz şiddetten mi?
Ailesinin saçma sapan tutumu yönünden boşanıyoruz ssasen yok ben açıkmışım ,sürekli üst kat’a ailesinin yanına cıkmıyomuşum vss vss evde bekar yasları epey olan 1 abisi ve 2 ablası var bu evin en küçüğüydü istediklerini elde ettiler

Bu konuda benim eşimle ailesi de aynı. İstiyorlardı ki gideyim 2 iki güne bir sabahtan akşama bunlarla oturayım. İşim gücüm var uğraşamam dedim eşime ve kestim direkt. O da üstelemedi baktı kavga çıkıyor. Ne saçma istekler yani. Gelincilik oynamaya evlendik sanki

İyi yapmışsınız. İftira atmamışsınız sonuçta gerçekleri yazmışsınız. Daha onların ne hissedecekelerini falan düşünüp hiç pişman olmayın boşanma aşamasına gelmişsiniz bir kere.

Evlenirken açık değil miydiniz

Bu alt üst oturmalar hep sıkıntı

Yok bu bana saldırıyordu resmen sürekli onların tarafındaydı kardesleriyle whatssapp gurubu kurup mesajlaşmalarımıızı onlara atmış

Yok bu bana saldırıyordu resmen sürekli onların tarafındaydı kardesleriyle whatssapp gurubu kurup mesajlaşmalarımıızı onlara atmış

Ergen midir nedir ya.. Böyle insandan hiçbir cacık olmaz. O yazışmalar varsa alsaydın keşke. Özel hayatın gizliliğini ihlalden de davada kullanılırdı. Allah bundan sonra güldürsün yüzünü inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…