Dilekçeye yazmasamıydım acaba ??

Merhaba kızlar,daha önce postlar açmıştım eşim boşanma davasını açmış dilekçede yok ben maddi sorumluluğumu yerine getirmiyomuşum yok benım arkadasım ona psikopat demiş fln böyle sacma sapan bişeyler yazmış bende cevap dilekçesi vermek için baya bekledim.En son evime kışlık giysilerimi almay gittim evim annesinin alt katında ne kendisi ne ailesi hiç kimse yanıma gelmedi gelip insan gibi hakkınızda hayırlısı olsun bile demediler.Beni gördüler konuşmadılar sanki ben kendilerine naptım.Bu adam bana zamanında tokat atmış telefonumu parçalamış adam zeytinyağı gibi üste cıkıyor,herneyse bende eşyalarımı getirdikten sonra cevap dilekçesine bana ettiği küfürlere kadar ailesinin bana söylediklerine kadar yazdım acaba yazmasamıydım kısaca boşanmaya karar verilsin mi deseydim ?Kötü mü yaptım acaba diye düşünüp size üçümü dökmek istedim

yok yahu iyi ki yazmışsınız çekişmeli boşanma oluyor sanırım maddi manevi tazminat nafaka vs taleplerinde tarafların kusurları belirleyici oluyor ne varsa yazmakta fayda var

Back
X