DİLEKLERİMİZ İÇİN 1000 ADET SELATEN TUNCİNA OKUYALIM MI?

ben anlamadım okunan kişi ne için niyetleniyor biz okurken falanca kişiye okuyorum diye niyetleniyoruz zaten o da kendisine okuduğunda kendi niyetine niyetlenir sonundada arkadaşlarımın duasıyla benim duamı birleştir Kabul et Allahım der olur biter. dönüp dönüp okumanın mantığı nedir 2 kişi kaldık şurda..
bende krewin arkadaşı için okudum

Son düzenleme:
Aynı şekilde düşünüyorum o arkadaşın düşüncesine göre hepimizin duası geçersiz mi oluyor yani ben en önden niyetlenmedim belki bi çok kişi niyetlenmedi.

aynen katılıyorum bence dönüp okunduğu zaman kalan arkadaşlara hak geçmiş olacak

Arkadasim yarindan itibaren okuyabilirmis ama duasi sonuncu okunsa da olurmus
Ablacim bu sekilde yazdigin icin hani olsada olur tarzi bende hazir muafiyeti bitmisken baslattim duasini beklemesin kismetinde okunsun diye
Sorunun ne oldugunu ben anlamadim cok hani sonucta musait olmayan beybisim icin biz niyetlenip okumustuk oda salavat vs okunus kendine duasini yapmisti
Arkadasinizin sorun yaptigi kendine baslamadan baslanmasiysa o sorun degil sonucta kendinede okur yada o okumasin onun duasinida ben okuyayim o 2rekat namaz kilip rabbim niyetim icin dua kardeslerimin okudugunu kabul eyle hurmetine dilegimi kabul eyle diye duasini etsin

Sorun bilmedigi icin baskasina niyetlenmesi ise rabbim okudugum fatihalara bir sevap hasil olduysa sevabini peygamber efendimiz muhammet mustafa ve aile ashabina hediye eyledim sen haberdar eyle diyip bagislasin okudugu kisinin duasi baslayinca oda okur
Aracilik zor anliyorum elbet ama ben neyi sikinti yaptigini anlamadim listenin yarisini okumus okuyup bitirelim liste bitince ben okurum ona 1001 fatiha icinde kalmasin ama sikintiyi cozemedim ben yazarsan cozum bulmaya calisirim elbet

Canim niyetlenmeden baslamasi duasinin icine sinmemesi. Sorunu bu. Ama aksam haberi olunca niyetlendi. Niyetlenmeden once okunan kisilerin duasini kendi okuyacak yada paylasabiliriz. Doğr u aracilik zor oluyor.

Krew abla simdi bir daha okudum yazilanlari sorun baslamadan baslamis olmasi bu dagitma usulu bir dua degil tefriciye dagitma usulu mesela kisi kendi baslayip dagitiyor mantigi
bunda birlesip paylasip okuyoruz gunu gunune okuyoruz once baslamiyoruz dua basliyor hepimiz okuyoruz sahsim adina okundugunda en son kendim okudum mesela bekledim herkes okudu 2 rekat namaz kilip kendi payima dusen 50 adedi okuyup secdede duami ettim ilk sizler okudunuz ben degil ama o sorun yapacaksa bu listesi okunsun liste bitsin sen ben kendi 3umuz ona bir daha 1001 okuruz icine siner en uygunu bu olur veya ben tekte okurum 1001 sikinti yapma sen

Canim niyetlenmeden baslamasi duasinin icine sinmemesi. Sorunu bu. Ama aksam haberi olunca niyetlendi. Niyetlenmeden once okunan kisilerin duasini kendi okuyacak yada paylasabiliriz. Doğr u aracilik zor oluyor.
Oyle cok karisir ben derimki okuyalim liste bitsin 2 kisi kaldi sonra ya ben okurum ona 1001 yada 3 umuz bolusuruz ha benim icine illa oyle sinecek diyorsa ben biraz karistirdim sen saatind gore bak kac kisi okumussa yaz ben okurum

Yok canim gerek yok. Sadece o niyetlenmeden once 6 kisi var sanirim okuyan onu pay ederiz okuruz. Gonlu olsun derdim o. Ben muaf olmasam inan ben okur gecerim. Yada soylerim kendi okusun. Problem olmaz.

Son düzenleme:
Anliyorum ben de ayni sekilde dusunuyorum. Ama icine sinmediginde de ben uzuldum.

Anliyorum ben de ayni sekilde dusunuyorum. Ama icine sinmediginde de ben uzuldum.
Simdi gulbera-cansu-patronice-denizin mavisi-evtik-heidi toplam 6kisi
6x53=318
Kendisi nin icine sinmemis ama okuyan rkadaslarinda bir hatasi yok dolayisiyla ben ve kendisi boluselim 150 o okusun bu sayidan kalanida ben okurum 10 dk sonra baslarim abla
Ki kisisel fikrim bu sekilde dahada katti karistirdi ama kendi bilir Allah kabul etsin

1001 FATİHA OKUMASI
LİSTE DUA BİTİMİNE KADAR ALIMA KAPALIDIR
DUA SURESİ:1 GÜN (GÜNLÜK OKUMA)

MUAF OLANLAR
129 ADET YA LATİF ESMASI
41 ADET SALAVATI FATİH OKUYOR
SALAVATI FATİH:Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina Muhammedinil fâtihı limâ uğlika vel hatimi li mâ sebeka ven nâsırıl hakkı bil hakkı vel hâdi ila sırâtıkel müstekıymi sallellahü aleyhi ve ala âlihi ve ashâbihi hakka kadrihî ve mikdârihil aziym

DUA SAHİBİ:
KREW ARK (isim dua OZEL MSJDA)

BİZLER
53 ADET Dua sahibi 47 ADET OKUYOR

SON DUA ZAMANI: PERSEMBE SAAT 14: 00

evTik OKUNDU +BEN
O Ozzgeee
Patronicee OKUNDU +BEN
rudecute OKUNDU
heidi1017 OKUNDU +BEN
gulbera OKUNDU +BEN
C cansu_tr OKUNDU +BEN
cilekli_sut OKUNDU
B BEYBISIM
@BluedewOKUNDU
Krew MUAF
whiterose00 40 OKUDU
F Ftszynp OKUNDU
denizinmavisi OKUNDU +BEN
segazel MUAF
SuUtku
Krew (ark)

Namaria
eilenn
bir garip oblomov OKUNDU
M mer_4260

Son düzenleme:
Canim kendisi bilir artik
Ne diyeyim. Senin agzina saglik hakkini helal et olurmu?

Canim sayından bana da ver,hatta tamamını verebilirsin.

Canim sayından bana da ver,hatta tamamını verebilirsin.
Cnm once okudunya simdi birde o zaten okumustu diye dusunur belki duam karisti falan der bilmiyoruz farkli agiz olarak hepsini okuyayim ben sizinki biraz iptal mantigi gibi olacak artik Allah razi olsun opuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…