- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
Aynı şekilde düşünüyorum o arkadaşın düşüncesine göre hepimizin duası geçersiz mi oluyor yani ben en önden niyetlenmedim belki bi çok kişi niyetlenmedi.ben anlamadım okunan kişi ne için niyetleniyor biz okurken falanca kişiye okuyorum diye niyetleniyoruz zaten o da kendisine okuduğunda kendi niyetine niyetlenir sonundada arkadaşlarımın duasıyla benim duamı birleştir Kabul et Allahım der olur biter. dönüp dönüp okumanın mantığı nedir 2 kişi kaldık şurda..
bende krewin arkadaşı için okudum
aynen katılıyorum bence dönüp okunduğu zaman kalan arkadaşlara hak geçmiş olacakben anlamadım okunan kişi ne için niyetleniyor biz okurken falanca kişiye okuyorum diye niyetleniyoruz zaten o da kendisine okuduğunda kendi niyetine niyetlenir sonundada arkadaşlarımın duasıyla benim duamı birleştir Kabul et Allahım der olur biter. dönüp dönüp okumanın mantığı nedir 2 kişi kaldık şurda..
bende krewin arkadaşı için okudum
Ablacim bu sekilde yazdigin icin hani olsada olur tarzi bende hazir muafiyeti bitmisken baslattim duasini beklemesin kismetinde okunsun diyeArkadasim yarindan itibaren okuyabilirmis ama duasi sonuncu okunsa da olurmus
Ya arkadaslar donup okunmasini isteyen yok. Derdimi anlatamadım sanirim. Hakmi gecsin dedim ben simdi. Konuyu değiştirip durmayin.aynen katılıyorum bence dönüp okunduğu zaman kalan arkadaşlara hak geçmiş olacak
Oyle cok karisir ben derimki okuyalim liste bitsin 2 kisi kaldi sonra ya ben okurum ona 1001 yada 3 umuz bolusuruz ha benim icine illa oyle sinecek diyorsa ben biraz karistirdim sen saatind gore bak kac kisi okumussa yaz ben okurumCanim niyetlenmeden baslamasi duasinin icine sinmemesi. Sorunu bu. Ama aksam haberi olunca niyetlendi. Niyetlenmeden once okunan kisilerin duasini kendi okuyacak yada paylasabiliriz. Doğr u aracilik zor oluyor.
Yok canim gerek yok. Sadece o niyetlenmeden once 6 kisi var sanirim okuyan onu pay ederiz okuruz. Gonlu olsun derdim o. Ben muaf olmasam inan ben okur gecerim. Yada soylerim kendi okusun. Problem olmaz.Krew abla simdi bir daha okudum yazilanlari sorun baslamadan baslamis olmasi bu dagitma usulu bir dua degil tefriciye dagitma usulu mesela kisi kendi baslayip dagitiyor mantigi
bunda birlesip paylasip okuyoruz gunu gunune okuyoruz once baslamiyoruz dua basliyor hepimiz okuyoruz sahsim adina okundugunda en son kendim okudum mesela bekledim herkes okudu 2 rekat namaz kilip kendi payima dusen 50 adedi okuyup secdede duami ettim ilk sizler okudunuz ben degil ama o sorun yapacaksa bu listesi okunsun liste bitsin sen ben kendi 3umuz ona bir daha 1001 okuruz icine siner en uygunu bu olur veya ben tekte okurum 1001 sikinti yapma sen
Anliyorum ben de ayni sekilde dusunuyorum. Ama icine sinmediginde de ben uzuldum.Krew abla simdi bir daha okudum yazilanlari sorun baslamadan baslamis olmasi bu dagitma usulu bir dua degil tefriciye dagitma usulu mesela kisi kendi baslayip dagitiyor mantigi
bunda birlesip paylasip okuyoruz gunu gunune okuyoruz once baslamiyoruz dua basliyor hepimiz okuyoruz sahsim adina okundugunda en son kendim okudum mesela bekledim herkes okudu 2 rekat namaz kilip kendi payima dusen 50 adedi okuyup secdede duami ettim ilk sizler okudunuz ben degil ama o sorun yapacaksa bu listesi okunsun liste bitsin sen ben kendi 3umuz ona bir daha 1001 okuruz icine siner en uygunu bu olur veya ben tekte okurum 1001 sikinti yapma sen
Kuzum sen aylin eilen icin yazdin bunu dimiDuami okudum canım
Simdi gulbera-cansu-patronice-denizin mavisi-evtik-heidi toplam 6kisiAnliyorum ben de ayni sekilde dusunuyorum. Ama icine sinmediginde de ben uzuldum.
Canim kendisi bilir artikSimdi gulbera-cansu-patronice-denizin mavisi-evtik-heidi toplam 6kisi
6x53=318
Kendisi nin icine sinmemis ama okuyan rkadaslarinda bir hatasi yok dolayisiyla ben ve kendisi boluselim 150 o okusun bu sayidan kalanida ben okurum 10 dk sonra baslarim abla
Ki kisisel fikrim bu sekilde dahada katti karistirdi ama kendi bilir Allah kabul etsin
Canim sayından bana da ver,hatta tamamını verebilirsin.Simdi gulbera-cansu-patronice-denizin mavisi-evtik-heidi toplam 6kisi
6x53=318
Kendisi nin icine sinmemis ama okuyan rkadaslarinda bir hatasi yok dolayisiyla ben ve kendisi boluselim 150 o okusun bu sayidan kalanida ben okurum 10 dk sonra baslarim abla
Ki kisisel fikrim bu sekilde dahada katti karistirdi ama kendi bilir Allah kabul etsin
Helal olsun aracisin sen abla senle ne alaka sanada zor sende helal etCanim kendisi bilir artik
Ne diyeyim. Senin agzina saglik hakkini helal et olurmu?
Cnm once okudunya simdi birde o zaten okumustu diye dusunur belki duam karisti falan der bilmiyoruz farkli agiz olarak hepsini okuyayim ben sizinki biraz iptal mantigi gibi olacak artik Allah razi olsun opuyorumCanim sayından bana da ver,hatta tamamını verebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?