53 tane okudum, Rabbim en güzel şekilde tez vakitte duasını yasatsin inşaAllah Gamze arkadaşımıza.BİR GARİP OBLOMOV için bizler 53 adet fatiha dua sahibi 47 adet fatiha
NOT:KİMLER DEVAM ETMEK İSTİYOR YENİ LİSTEMİZDE NE OKUYALİM
A)BİR TUR DAHA FATİHA
B) 313 AYATEL KURSİ (BOLUSME)+ESMA
C)1001 SALATEN TUNCİNA
D)16641 YA LATİF ESMASİ 1000 SALAVATİ FATİH (BOLUSME)
E)BASKA ONERİM VAR DİYENLER
Canım benim bu hafta insaatlarda kabul haftam oldugu icin her gun bir ilcedeyim bugun de bes bucukta eve geldim santiyede vaktim olmadi ben sabah okudum krew ark. icin canim yazamadim tum gec bildirim yaptigim arkadaslarim hakkinizi helal edin vallahi insaat şantiye cok yogun yoksa okuyorum ben hepinizeHanimlar dualarimizi saatinde bitirelim lutfen cunku uzayinca bende biraz mesguliyetimden giremeyince gerekSiz uzama oluyor verdigim saate bitirmeye gayret edersek daha dogrusu bitiriyorsunuzda haber vermeye diyeyim daha saglikli ilerleriz
Canim ben senin kalan günleri senin adına devam eder okurum sen sıkıntı yapma53 tane okudum, Rabbim en güzel şekilde tez vakitte duasını yasatsin inşaAllah Gamze arkadaşımıza.
Yeni duada günlük okunacak dimi canım? 15-16 günüm var Allah sağlıkla nasip ederse inşaAllah. Listede de 21 kişiyiz. Listeye girersem okuyamadiklarim olacak gibi. Ben de b seçeneğini isaretlerdim. Şöyle mi yapsak, sen topluca duaları aynı sekilde atsan da kişi kişi dualara niyetlenip b seçeneği kabul edilirse diyelim ki sadece ben tek olarak bir kişi için 313 ayetel kursi okusam bunu tüm liste için yapıp bitirsem, hem senin dagitacagin sayı karışmaz. Hem ben de herkese okumuş olurum.
Allah razı olsun canımm benim.Canim ben senin kalan günleri senin adına devam eder okurum sen sıkıntı yapma
Canim insallah sağlıklı bir sekilde.53 tane okudum, Rabbim en güzel şekilde tez vakitte duasını yasatsin inşaAllah Gamze arkadaşımıza.
Yeni duada günlük okunacak dimi canım? 15-16 günüm var Allah sağlıkla nasip ederse inşaAllah. Listede de 21 kişiyiz. Listeye girersem okuyamadiklarim olacak gibi. Ben de b seçeneğini isaretlerdim. Şöyle mi yapsak, sen topluca duaları aynı sekilde atsan da kişi kişi dualara niyetlenip b seçeneği kabul edilirse diyelim ki sadece ben tek olarak bir kişi için 313 ayetel kursi okusam bunu tüm liste için yapıp bitirsem, hem senin dagitacagin sayı karışmaz. Hem ben de herkese okumuş olurum.
canım ben bi sonraki tur için müsaadenizi isticem işlerim çok yoğun okusam bile girip bildiremiyorum bi süre yeni alınan arkadaşlar işe başlayana kadar biraz mola vereyim kuzum..arkadaşların da hakkına giriyorum geç bildirerekCanlar yeni duamizda BİR GARİP OBLOMOV icin niyetleniyoruz ismini ozelden atacagim bizler 53 adet fatiha dua sahibi 47 adet fatiha okuyor Allah kabul etsin
NOT:KİMLER DEVAM ETMEK İSTİYOR YENİ LİSTEMİZDE NE OKUYALİM
A)BİR TUR DAHA FATİHA
B) 313 AYATEL KURSİ (BOLUSME)+ESMA
C)1001 SALATEN TUNCİNA
D)16641 YA LATİF ESMASİ 1000 SALAVATİ FATİH (BOLUSME)
E)BASKA ONERİM VAR DİYENLER
evTik
O Ozzgeee
Patronicee
rudecute
heidi1017
gulbera
C cansu_tr
cilekli_sut
B BEYBISIM
Bluedew
Krew
MUAF
whiterose00
F Ftszynp
@denizinmavisi
segazel MUAF
SuUtku
Krew (ark)
Namaria
eilenn
bir garip oblomov
M mer_4260
Okuduk ben de1001 FATİHA OKUMASI
LİSTE DUA BİTİMİNE KADAR ALIMA KAPALIDIR
DUA SURESİ:1 GÜN (GÜNLÜK OKUMA)
MUAF OLANLAR
129 ADET YA LATİF ESMASI
41 ADET SALAVATI FATİH OKUYOR
SALAVATI FATİH:Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina Muhammedinil fâtihı limâ uğlika vel hatimi li mâ sebeka ven nâsırıl hakkı bil hakkı vel hâdi ila sırâtıkel müstekıymi sallellahü aleyhi ve ala âlihi ve ashâbihi hakka kadrihî ve mikdârihil aziym
DUA SAHİBİ:
BİR GARİP OBLOMOV (isim dua OZEL MSJDA)
BİZLER 53 ADET Dua sahibi 47 ADET OKUYOR
SON DUA ZAMANI: CUMA SAAT 16: 00
evTik OKUNDU
O Ozzgeee
Patronicee
rudecute
heidi1017 OKUNDU
gulbera
C cansu_tr ESMASİNİ OKUDU
cilekli_sut
B BEYBISIM
Bluedew
Krew MUAF
whiterose00
F Ftszynp
@denizinmavisiOKUNDU
segazel MUAF
SuUtku
Krew (ark)
Namaria
eilenn
bir garip oblomov
M mer_4260 OKUNDU
Cnm seve seve okurum ki zaten az sayi dusecek 30 adeti bulmaz senin icine nasil sinerse 313 de kisi basi cok olur ben derim basla kalani ben okurum inan yuk olmaz helalide hos olsun burada cok kisinin eksigini okudun goremedigime yetistin muafiyetimdede boleriz hic sikinti yapma duzeninde basla kalani ben halledeyim53 tane okudum, Rabbim en güzel şekilde tez vakitte duasını yasatsin inşaAllah Gamze arkadaşımıza.
Arkadaslarin ise baslayinca bekliyorum cnm aslinda senden haber beklemeden okundu sayabilirim o sekilde rahat ederim dersen cikma cnmcanım ben bi sonraki tur için müsaadenizi isticem işlerim çok yoğun okusam bile girip bildiremiyorum bi süre yeni alınan arkadaşlar işe başlayana kadar biraz mola vereyim kuzum..arkadaşların da hakkına giriyorum geç bildirerek
Cnm ben herkesin okuduguna eminim zaten ama dua sahibinin ici rahat etsin diye haber istiyorum yoksa kimsenin duasi gecikmiyor farkindayim yani kuzum bir tek benim istisnai durumumdan cok sık girmem soz konusu olmayinca sure fazla uzuyor diye yazdimCanım benim bu hafta insaatlarda kabul haftam oldugu icin her gun bir ilcedeyim bugun de bes bucukta eve geldim santiyede vaktim olmadi ben sabah okudum krew ark. icin canim yazamadim tum gec bildirim yaptigim arkadaslarim hakkinizi helal edin vallahi insaat şantiye cok yogun yoksa okuyorum ben hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?