Aklimdasin cnm bir arkadasimiz kaldi sonra etiketleyecegim ama dua ayni olmaz o konuda bilgin olsun ortak karar veriyoruz simdilik bir insirah onerisi var diger arkadaslarda yaziyor cogunluga karar veriyoruz bu liste bitsin geri kalan icin senide etiketliycem ortak karar verip okuruz
Allah herkesten razı olsunM mer_4260 cnm duandacilekli_sut kaldi yazar birazdan ben yeni listemizi yapiyorum Allah kabul etsin duani
canım benim için sıkıntı olmaz nasıl okuyalım derseniz ben uyarım canımAklimdasin cnm bir arkadasimiz kaldi sonra etiketleyecegim ama dua ayni olmaz o konuda bilgin olsun ortak karar veriyoruz simdilik bir insirah onerisi var diger arkadaslarda yaziyor cogunluga karar veriyoruz bu liste bitsin geri kalan icin senide etiketliycem ortak karar verip okuruz
Ha birde henuz netlesmedi ama 2-3 gun icin 70 bin tevhid cekip bagislayip oyle liste kisi kisi okuyalim dedik nasil bakarsin bilmem sadece bir defa bagislama hediye yapalim dedik
Mer icinde okudun dimi cnmKızlar şehir dışındayım netim yoktu anca girebildim okundu yazın
Tamam cnm agzina saglik 1 haftadir evdeyiz kuzum 24 gun kaldi biliosun toparlayamadi hala asiri halsiz e gec toparlayinca moralide bozuluyor bakalim hayirlisi insallah toparlayacak
İnsallah canim benim Rabbim sifa versin inşallahTamam cnm agzina saglik 1 haftadir evdeyiz kuzum 24 gun kaldi biliosun toparlayamadi hala asiri halsiz e gec toparlayinca moralide bozuluyor bakalim hayirlisi insallah toparlayacak
Insirah dedim ama eğer ezbere bilmeyen okumak zor olur diyen varsa ben hakkimi yunus peygamberin duasindan yana kullanirimBu aksam krew in ark icin okuyoruz ve listemiz bitiyor
Hanimlar benim onerim suydu sadece bir defaya mahsus 70.000 tevhid okuyup bagislayip kaldigimiz yerden dualarimizi kisi kisi okumak simdi dogal olarak sorum da su ki NE OKUMAK İSTERSİNİZ bir tur salavat yapabiliriz yine ki salavat olursa oyum 1001 tuncinadan yana.Ayet derseniz cansu insirah onerdi 9999 fetih ilk ayet var hz yunusun duasi var 12000 yine 12000 ihlas var ama sayi cok olunca baskasina okutamiyoruz yaklasik 6 kisi muaf olsa 21 kisiyiz simdilik ayrilacam diyen olmazsa 15 kisi oluyoruz o zamanda 12000 lik duada kisi basi 800 duser sayi cokmu olur azmi bilmiyorum siz yazin o onerilerinizi cogunluk neye cikarsa oyle devam ederiz
@Namaria cnm bu listede var misin?
KARARA UYARİM DEMEK YASSAGGGGG:)
O Ozzgeee
Patronicee
rudecute
gulbera
C cansu_tr İNSİRAH
cilekli_sut
B BEYBISIM
Bluedew
Krew
whiterose00
F Ftszynp
heidi1017
denizinmavisi
segazel
SuUtku
Krew (ark)
eilenn
bir garip oblomov
M mer_4260
B Burcu2424
hmbg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?