Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insirah kac adet okunuyor canim.Insirah dedim ama eğer ezbere bilmeyen okumak zor olur diyen varsa ben hakkimi yunus peygamberin duasindan yana kullanirim
Canim muaf ya o okuyacak mi sureyiBen okurum canim esmanida ayetinide krew ark gecicez aksam belki giremezsin bilgin olsun
Abla ayet okuyamaz ama muafta olsa namaz abdesti alsin seccadeye oturup kibleye karsi esma salavat tevhit nasil istiyorsa okusun duasini yapsin biz 313 ayetini okumus olacagiz oda duasinda rabbim dua arkadaslarimin benim icin okudugu 313 a,kursiden bir sevap hasil olduysa sevabini peygamber efendimiz sav aile ashabi gelmis gecmis tum peygamber efendilerimizin ruhuna hediye eyledik kabul eyle okunan dualar hurmetine xx duami kabul eyle dua edebilir artik nasil istiyorsa bana muafiyet denk geldiginde ole yapiyorumArkadasim muaf ya nasil olacak dua olayi sadece esmami okuyacak.
Fetihte 9999 adet cnm sadece ilk ayet i okunuyor hepsi degil seni fetih yazayim bakalim herkes yazsin :)ne cikicak nasibimize