DİLEKLERİMİZ İÇİN 1000 ADET SELATEN TUNCİNA OKUYALIM MI?

313 AYATEL KURSİ 184 ADET YA HAYYU YA KAYYUM ESMASİ OKUMASI LİSTE DUA BİTİMİNE KADAR ALIMA KAPALIDIR
DUA SURESİ:1 GÜN (GÜNLÜK OKUMA)

MUAF OLANLAR
184 ADET YA HAYYU YA KAYYUM ESMASI
33 ADET BİLDİGİ SALAVATİ OKUYOR (tefriciye,tuncina,selatul fatih,salavati mecule vs vs )

DUA SAHİBİ: BURCU2424(isim dua OZEL MSJDA)
HANİMLAR HEPİMİZ HER DUADA KİSİ BASİ 184 ADET YA HAYYU YA KAYYUM ESMASİ OKUYORUZ.313 A.KURSİDEN PAYİMİZA DUSENİ ASSAGİDAKİ SEKİLDE BELİRTECEGİM
BİZLER 21 ADET Dua sahibi 19 ADET AYATEL KURSİ OKUYOR

SON DUA ZAMANI: CUMARTESİ SAAT 22: 30

evTik
O Ozzgeee OKUNDU
Patronicee Patronicee
rudecute rudecute
gulbera gulbera OKUNDU
@cansu_trOKUNDU
cilekli_sut cilekli_sut OKUNDU
B BEYBISIM MUAF
Bluedew Bluedew MUAF
Krew Krew
whiterose00 whiterose00
F Ftszynp
heidi1017 heidi1017 OKUNDU
denizinmavisi denizinmavisi MUAF ESMA SALAVAT OKD
segazel segazel
SuUtku SuUtku MUAF
Krew Krew (ark)MUAF ESMA SALAVAT OKD

Namaria
eilenn eilenn OKUNDU
bir garip oblomov bir garip oblomov
M mer_4260
B Burcu2424

Arkadasim muaf ya nasil olacak dua olayi sadece esmami okuyacak.
Abla ayet okuyamaz ama muafta olsa namaz abdesti alsin seccadeye oturup kibleye karsi esma salavat tevhit nasil istiyorsa okusun duasini yapsin biz 313 ayetini okumus olacagiz oda duasinda rabbim dua arkadaslarimin benim icin okudugu 313 a,kursiden bir sevap hasil olduysa sevabini peygamber efendimiz sav aile ashabi gelmis gecmis tum peygamber efendilerimizin ruhuna hediye eyledik kabul eyle okunan dualar hurmetine xx duami kabul eyle dua edebilir artik nasil istiyorsa bana muafiyet denk geldiginde ole yapiyorum

Yani o bizden bagimsiz oluyor biz ona okuyacagiz oda duasinda bizim okudugumuzu bagislayarak yapar

Son düzenleme:
O Ozzgeee canım .12000 li sayılarda kişi başına çok olur derlerse arkadaşlar fetih suresi ile salavat okuyalım derim .çoğunluk neye karar verirse benim için uygundur canım
Fetihte 9999 adet cnm sadece ilk ayet i okunuyor hepsi degil seni fetih yazayim bakalim herkes yazsin :)ne cikicak nasibimize

''İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ''

Bu aksam krew in ark icin okuyoruz ve listemiz bitiyor
Hanimlar benim onerim suydu sadece bir defaya mahsus 70.000 tevhid okuyup bagislayip kaldigimiz yerden dualarimizi kisi kisi okumak simdi dogal olarak sorum da su ki NE OKUMAK İSTERSİNİZ bir tur salavat yapabiliriz yine ki salavat olursa oyum 1001 tuncinadan yana.Ayet derseniz cansu insirah onerdi 9999 fetih ilk ayet var hz yunusun duasi var 12000 yine 12000 ihlas var ama sayi cok olunca baskasina okutamiyoruz yaklasik 6 kisi muaf olsa 21 kisiyiz simdilik ayrilacam diyen olmazsa 15 kisi oluyoruz o zamanda 12000 lik duada kisi basi 800 duser (sureyi 2 gune cikaririz)sayi cokmu olur azmi bilmiyorum siz yazin o onerilerinizi cogunluk neye cikarsa oyle devam ederiz
@Namaria cnm bu listede var misin?

KARARA UYARİM DEMEK YASSAGGGGG:)

O Ozzgeee
Patronicee Patronicee
rudecute rudecute
gulbera gulbera
@cansu_trİNSİRAH veya HZ YUNUS DUASİ
cilekli_sut cilekli_sut
B BEYBISIM
Bluedew Bluedew
Krew Krew
whiterose00 whiterose00
F Ftszynp
heidi1017 heidi1017
denizinmavisi denizinmavisi
segazel segazel
SuUtku SuUtku

Krew Krew (ark)
eilenn eilenn
M mer_4260
B Burcu2424
@hmbgFETİH İLK AYET

313 AYATEL KURSİ 184 ADET YA HAYYU YA KAYYUM ESMASİ OKUMASI LİSTE DUA BİTİMİNE KADAR ALIMA KAPALIDIR

MUAF OLANLAR
33 ADET BİLDİGİ SALAVATİ OKUYOR (tefriciye,tuncina,selatul fatih,salavati mecule vs vs )

HANİMLAR HEPİMİZ HER DUADA KİSİ BASİ 184 ADET YA HAYYU YA KAYYUM ESMASİ OKUYORUZ.313 A.KURSİDEN PAYİMİZA DUSENİ ASSAGİDAKİ SEKİLDE BELİRTECEGİM

evTik
O Ozzgeee OKUNDU
Patronicee Patronicee
rudecute rudecute
gulbera gulbera OKUNDU
@cansu_trOKUNDU
B BEYBISIM MUAF
Bluedew Bluedew MUAF
Krew Krew OKUNDU
whiterose00 whiterose00
F Ftszynp
segazel segazel
SuUtku SuUtku MUAF

Namaria
eilenn eilenn OKUNDU
M mer_4260
B Burcu2424 OKUNDU

Son düzenleme:
Hanimlar benim onerim suydu sadece bir defaya mahsus 70.000 tevhid okuyup bagislayip kaldigimiz yerden dualarimizi kisi kisi okumak simdi dogal olarak sorum da su ki NE OKUMAK İSTERSİNİZ bir tur salavat yapabiliriz yine ki salavat olursa oyum 1001 tuncinadan yana.Ayet derseniz cansu insirah onerdi 9999 fetih ilk ayet var hz yunusun duasi var 12000 yine 12000 ihlas var ama sayi cok olunca baskasina okutamiyoruz yaklasik 6 kisi muaf olsa 21 kisiyiz simdilik ayrilacam diyen olmazsa 15 kisi oluyoruz o zamanda 12000 lik duada kisi basi 800 duser (sureyi 2 gune cikaririz)sayi cokmu olur azmi bilmiyorum siz yazin o onerilerinizi cogunluk neye cikarsa oyle devam ederiz

O Ozzgeee
Patronicee Patronicee
rudecute rudecute
gulbera gulbera
cilekli_sut cilekli_sut
B BEYBISIM
Bluedew Bluedew
Krew Krew
whiterose00 whiterose00
F Ftszynp
heidi1017 heidi1017
denizinmavisi denizinmavisi
segazel segazel
SuUtku SuUtku

Krew Krew (ark)
eilenn eilenn
M mer_4260
B Burcu2424 KENZUL ARS
@hmbgFETİH İLK AYET

MUAF OLANLAR

evTik
O Ozzgeee OKUNDU
Patronicee Patronicee
rudecute rudecute OKUNDU
gulbera gulbera OKUNDU
@cansu_trOKUNDU
B BEYBISIM MUAF
Bluedew Bluedew MUAF
Krew Krew OKUNDU
whiterose00 whiterose00 OKUNDU
F Ftszynp OKUNDU
segazel segazel
SuUtku SuUtku MUAF

Namaria
eilenn eilenn OKUNDU
M mer_4260
B Burcu2424 OKUNDU

O Ozzgeee
Patronicee Patronicee
rudecute rudecute
gulbera gulbera
cilekli_sut cilekli_sut
B BEYBISIM
Bluedew Bluedew
Krew Krew
whiterose00 whiterose00