Ablam Lâ ilâhe illâ ente sübhaneke innî küntü minezzâlimîn olan kisa duasi sanada onu yazalim bakalim cogunluga@ozzgee canim 21 adet sure ve esmami okudum. 19 adet daha sure mi okuyacagim canim. Dua olarak Hz yusuf un duasi yada insirah olabilir.Burada bahsedilen Hz yunus duasini bilnmiyorum. Hz Yusufun kuyu dibindeyken ettigi duada hep icimi titretir.
Cok cok gecmis olsun rabbim sifa versin bizde isteriz ki sizin nefesinizden dua alalim listemizde aslolan haber vermek onun disindaki tum konular icin fikir birligine varir oyle kararlar verir dua secer sure belirler okuruz birbirimize yardimci oluruz her zaman ama burayi gun gun takip etmek gerekiyor cinku sayili dualarda haber alamayinca muallakta kaliyoruz bekliyoruz okuyup tamamlayamiyoruz az cok tahmin edersiniz her gun takip ederim okudum okuyamadim diye bilgi veririm derseniz ekleyelimMerhaba arkadaşlar. Gruba ben de katılabilir miyim?
İlk 4-5 sayfayı ve son birkaç sayfayı okudum. Daha fazla okumaya vaktim olmadı.
Ben de dualariniza katılmak istiyorum.
Bir rahatsizligim var ve duanın gücüne çok inanıyorum.
Sizlerin de dualarindan nasiplenmek istiyorum.
Dünya dua uzerine..
O Ozzgeee şimdiden teşekkürler.
Canim benim duam Hz yusufun duasiBu aksam krew in ark icin okuyoruz ve listemiz bitiyor
Hanimlar benim onerim suydu sadece bir defaya mahsus 70.000 tevhid okuyup bagislayip kaldigimiz yerden dualarimizi kisi kisi okumak simdi dogal olarak sorum da su ki NE OKUMAK İSTERSİNİZ bir tur salavat yapabiliriz yine ki salavat olursa oyum 1001 tuncinadan yana.Ayet derseniz cansu insirah onerdi 9999 fetih ilk ayet var hz yunusun duasi var 12000 yine 12000 ihlas var ama sayi cok olunca baskasina okutamiyoruz yaklasik 6 kisi muaf olsa 21 kisiyiz simdilik ayrilacam diyen olmazsa 15 kisi oluyoruz o zamanda 12000 lik duada kisi basi 800 duser (sureyi 2 gune cikaririz)sayi cokmu olur azmi bilmiyorum siz yazin o onerilerinizi cogunluk neye cikarsa oyle devam ederiz
@Namaria cnm bu listede var misin?
KARARA UYARİM DEMEK YASSAGGGGG:)
O Ozzgeee
@PatroniceeFETIH ILK AYET
rudecute
gulbera
C cansu_tr İNSİRAH veya HZ YUNUS DUASİ
cilekli_sut FETIH ILK AYET
B BEYBISIM
Bluedew FETIH veya tuncina
Krew HZ YUNUS DUASİ VEYA İNSİRAH
whiterose00
F Ftszynp
heidi1017
denizinmavisi FETIH ILK AYET
@segazelINSIRAH veya HZ YUNUS DUASI
SuUtku INSIRAH
Krew (ark)
eilenn
bir garip oblomov FETİH İLK AYET
M mer_4260 FETIH ILK AYET
@Burcu2424KENZUL ARS
@hmbgFETİH İLK AYET
Tamam biliyorum bu duayi da. Bu duayi da cok severim. Hz Yunu, yunus baliginin karnindayken etmis bu duayi Allahim zalimlerden olduk affet diye.Ablam Lâ ilâhe illâ ente sübhaneke innî küntü minezzâlimîn olan kisa duasi sanada onu yazalim bakalim cogunluga
Hz yusuf duasi hangisi abla yunus okunusum ben onu listede duzelttim simdiTamam biliyorum bu duayi da. Bu duayi da cok severim. Hz Yunu, yunus baliginin karnindayken etmis bu duayi Allahim zalimlerden olduk affet diye.
@Krew bitti duasi abla Allah kabul eylesin insallah313 AYATEL KURSİ 184 ADET YA HAYYU YA KAYYUM ESMASİ OKUMASI LİSTE DUA BİTİMİNE KADAR ALIMA KAPALIDIR
DUA SURESİ:1 GÜN (GÜNLÜK OKUMA)
MUAF OLANLAR
184 ADET YA HAYYU YA KAYYUM ESMASI
33 ADET BİLDİGİ SALAVATİ OKUYOR (tefriciye,tuncina,selatul fatih,salavati mecule vs vs )
DUA SAHİBİ: KREW (ARK)(isim dua OZEL MSJDA)
HANİMLAR HEPİMİZ HER DUADA KİSİ BASİ 184 ADET YA HAYYU YA KAYYUM ESMASİ OKUYORUZ.313 A.KURSİDEN PAYİMİZA DUSENİ ASSAGİDAKİ SEKİLDE BELİRTECEGİM
BİZLER 21 ADET Dua sahibi 19 ADET AYATEL KURSİ OKUYOR
SON DUA ZAMANI: PAZAR SAAT 22: 30
evTik
O Ozzgeee OKUNDU
@PatroniceeOKUNDU
rudecute OKUNDU
gulbera OKUNDU
C cansu_tr OKUNDU
cilekli_sut OKUNDU
B BEYBISIM MUAF
Bluedew MUAF
Krew OKUNDU
whiterose00 OKUNDU
F Ftszynp OKUNDU
heidi1017 OKUNDU
denizinmavisi MUAF
@segazelOKUNDU
SuUtku MUAF
Krew (ark)MUAF
Namaria
eilenn OKUNDU
bir garip oblomov OKUNDU
M mer_4260 OKUNDU
@Burcu2424OKUNDU
Bilmiyordum desem ! Yusuf suresini bilirim ama bu sekilde kisa duasini bilmiyordum ogrenmis oldum okuyacaklarimizada eklenmis bir duamiz oldu Allah razi olsunKuyudayken okudugu dua
Blogcu.com
Giriş / Kayıt
Anasayfa / Yaşam / Yusuf a.s KUYUda duası.içimizde ki kuyularımıza uzatılan bir ip.
Öne Çıkan İçerikler
Keşfet
Diğer İçerikleri
Diğer Yazıları
Aşk imiş her ne var âlemde......
Panolarım
Tüm İçeriklerim
seyrisadenaz
6 yıl önce
Facebook'ta Paylaş
78451
Yusuf a.s KUYUda duası.içimizde ki kuyularımıza uzatılan bir ip.
içimizde ki kuyularımıza uzatılan bir ip..; YUSUF a.s DUASI
.........Bu sözler şaka ile söylenmiş sözler değildi. Böylece kararları Hz. Yusuf'a tebliğ edilmişti. Derhal kollarından tutarak kuyuya sarkıttılar. Yusuf aleyhisselâm kardeşlerine, yaptıkları hareketin, babalarının sevgisini kazandırmayacağını belirtmesine rağmen dinlemediler ve dediler ki:
- Haydi Yusuf yolun açık olsun, güle güle... Bir daha bizimle babamızın arasına gireyim deme sakın! Ayrıca öldürmediğimiz için bize teşekkür borçlu olduğunu da hiç unutma sevgili kardeşimiz...
Bu sözlerle kuyuya bıraktılar. Kuyuda su vardı. Yusuf aleyhisselâm suyun içine düştü.
Bu sırada Yusuf aleyhisselâm şu duâyı okudu: "Ya şâhiden gayre gâibin ve ya karîben gayre baîdin ve ya gâliben gayre mağlûbin. Ic'al lî min emrî ferecen ve mahrecâ. =
Ey gâib olmayan Şâhid! Ey uzak olmayan Karîb! Ey mağlûp olmayan Galip! Beni bu musibetten kurtar! Bunun için bana bir çıkış yolu nasip et!"
Bu esnada Allahü teâlâdan Cebrail aleyhisselâma; "Kuluma yetiş ey Cebrail!" hitabı geldi.
Cebrail aleyhisselâm derhal yetişerek onu boğulmaktan kurtardı ve onu, suyun içindeki bir kayanın üstüne oturttu. Sonra Yusuf aleyhisselâma Allahü teâlânın selâmını tebliğ etti ve "Sen kardeşlerine birgün bu yaptıklarını haber vereceksin!" dedi.
Ayrıca duâ etmesini, Allahü teâlâya yalvarmasını, Allahü teâlânın yapılan duâları kabul edeceğini söyledi. Şöyle duâ etmesini bildirdi:
"Allahümme ya kâşife külli kürbetin ve ya mûcibe külli da'vetin ve ya câbire külli kesîrin ve ya müyessire külli asîrin ve ya sâhibe külli garîbin ve ya mûnise külli vahîdin ve ya lâ ilâhe illâ ente es'elüke en'tec'ale lî ferecen, mahrecen ve en takzife hubbeke fî kalbî hatta lâ yekûne lî hemmün ve lâ zikru gayrike ve en tehfezanî ve terhamenî ya Erhamerrâhimîn =
Ey her belâyı kaldıran, her duâyı kabul eden, kırık kalbleri saran, iyileştiren, her güçlüğü kolaylaştıran, her garibin sahibi ve yalnızların teselli edicisi, ey kendisinden başka ilâh olmayan! Beni içinde bulunduğum sıkıntıdan kurtarmanı, onun için bana bir çıkış yolu nasip etmeni, muhabbetini kalbime koymanı, böylece benim için senden başka bir düşünce ve zikir olmamasını, her türlü musibetten muhafaza buyurmanı, bana merhametinle muamele etmeni isterim. Ey merhametlilerin en merhametlisi olan Allahım!"
Yusuf aleyhisselâm kuyuda Cebrail aleyhisselâmın öğrettiği duâyı edip, Allahü teâlâyı zikretmeye başladı. Allahü teâlânın isimlerini (Esmâ-i hüsnâyı) söyledi. Melekler Yusuf aleyhisselâmın zikrini duyup, çevresine toplandılar. Yusuf aleyhisselâmla yakınlık peyda ettiler. Bu sebeple Yusuf aleyhisselâm kuyuda yalnızlık çekmedi......
Peygamberler tarihi.
kuyu yusuf as dua
Blogcu' dan Nasıl Yapılır Video Önerileri
Yorum Yaz
Üye blogların içeriğinden blog yazarları sorumludur. Şikayetler için tıklayınız.
Copyright © 2017 Noktacom Medya İnternet Hiz. San. ve Tic. A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
Amin inşaallah.. Çok tesekkur ederim.Cok cok gecmis olsun rabbim sifa versin bizde isteriz ki sizin nefesinizden dua alalim listemizde aslolan haber vermek onun disindaki tum konular icin fikir birligine varir oyle kararlar verir dua secer sure belirler okuruz birbirimize yardimci oluruz her zaman ama burayi gun gun takip etmek gerekiyor cinku sayili dualarda haber alamayinca muallakta kaliyoruz bekliyoruz okuyup tamamlayamiyoruz az cok tahmin edersiniz her gun takip ederim okudum okuyamadim diye bilgi veririm derseniz ekleyelim
Duaya katilim zorunlu yani muafiyet ve Allah korusun kaza bela hastalik olur okuyamazsiniz elbet haber verirsiniz bir sekilde tamamlanir ama onun disinda listeye katilinca bitime kadar dualara katiliyorsunuzAmin inşaallah.. Çok tesekkur ederim.
Evet her gün takip edebilirim ve bilgi veririm inşaallah.
Yalnız okuyamayacagim zamanlarda önceden bilgi verirsem sorun olur mu?
Bir tur bagislama tevhid okuyacagiz cnm onu okursun sonraki liste ayet olursa muaf sayarimgünaydın kızlar ben bugün regl oldum yani muafım duaya başlarsak okuyabilecek miyim okuyamıyacak mıyım neyi okumam lazım söylersiniz...70000 kelimeyi tevhide başlarsak onu okuyabilirim diye düşünüyorum
Yok artik daha neler goruntu falanBen Ayline sormayi unuttum sen yazinca aklima geldim whatsaptan yazdim insirah olarak secim yapti görüntüsünü cekip fotografini atamadim beceremedim yani canim. Oda insirah diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?